Μεγαλο Ερωτικο Ωροσκοπιο Φεβρουαριου Β

zwdia-erwtiki-symvatotita

Ωροσκοπιο Φεβρουαριου

ζώδια Ζυγός

Ο Δίας ανάδρομος στις 5 Φεβρουαρίου στο δικό σας ζώδιο μπορεί να μην φέρει το απρόσμενο, σέξι ειδύλλιο, αλλά δημιουργεί το ιδανικό περιβάλλον που κρατά μια υπάρχουσα σχέση καυτή. Λίγο μετά την ανάδρομη αυτή πορεία, στις 10 Φεβρουαρίου, μια Σεληνιακή Έκλειψη σας δείχνει ότι κάνοντας απλά μια μικρή συναισθηματική επένδυση, θα πάρετε τεράστια απόδοση από αυτή.

Ποτέ δεν ξέρουμε τι θα φέρει μια Σεληνιακή Έκλειψη στο χορό, αλλά όταν μια καυτή σχέση είναι το απόλυτο βραβείο, είστε πρόθυμοι να πάτε όπου κανένας άνθρωπος δεν έχει τολμήσει να πάει.

zodia-taro-45

 

Οι Ζυγοί μπορεί να είναι άστατοι και μπορεί να είχατε την φαγούρα να ξεκινήσετε απ’ την αρχή, ενδεχομένως με κάποιον νέο. Ο Ήλιος έχει μετακινηθεί προς τους μερικές φορές με ψευδαισθήσεις, αλλά πάντα ρομαντικούς Ιχθύες στις 18 Φεβρουαρίου, ακολουθούμενος στενά από μια Ηλιακή Έκλειψη στο ίδιο ζώδιο στις 26 Φεβρουαρίου και εσείς θα απαλλαγείτε από την αιώνια ανάγκη σας να ευχαριστείτε τους άλλους και θα υιοθετήσετε τον χαλαρό και εκκεντρικό τρόπο αυτού του ζωδίου.

Μην αποφύγετε αυτόν τον νέο και προκλητικό πειρασμό, καθώς το σενάριο θα διεισδύει στα όνειρά σας όλη τη νύχτα.

Διαβαστε το Μεγαλο Ερωτικο Ωροσκοπιο Φεβρουαριου 2017  αναλυτικα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

ζώδια Σκορπιός

Μυστηριώδης, κρυφή και έντονη, είναι μόνο μερικές από τις λέξεις που περιγράφουν μια σχέση των Σκορπιών. Ο Σκορπιός κάνει έναν πολύχρονο γάμο να μοιάζει σαν νέα και καυτή σχέση στους υπόλοιπους. Το κλίμα αυτού του μήνα θα μεταφέρει εσάς και τα φουσκωμένα σας συναισθήματα μακριά, σε νέα, ανεξερεύνητα εδάφη. Για σας, το σιωπηλό ζώδιο, πρόκειται να είναι λίγο ευκολότερο να σας ξεφύγει ένα συναίσθημα ή δύο, όταν μια καυτή Σεληνιακή Έκλειψη στον Λέοντα στις 10 Φεβρουαρίου λάμψει το φως της και σας φωτίσει το δρόμο.

Πάντα στην ιδιωτικότητα σας, αλλά αυτό το μήνα μπορεί να θέλετε να αποκαλύψετε μερικές μυστικές επιθυμίες σας και μπορεί να τα βγάλετε όλα στη φόρα όταν θα διστάσετε. Θα στηριχτείτε τότε στο μπλαζέ playboy / playgirl μέρος της προσωπικότητάς σας, που κρατάτε τόσο καλά φυλασσόμενο για να έρθει να σας διασώσει όταν υπάρχει ανάγκη. Πιθανόν μέχρι τις 26 Φεβρουαρίου, όταν μια Ηλιακή Έκλειψη στους Ιχθύες σας σπρώξει να περάσετε μέσα από αυτή την πόρτα, θα δώσετε την δέουσα προσοχή ή θα πείτε, ακόμα και τα λόγια που ένα ερωτικό ενδιαφέρον θέλει να ακούσει. Η Έκλειψη προσθέτει επίσης την ποιότητα της επούλωση σε αυτές τις λέξεις, καθώς αρχίζετε να κερδίζετε την καρδιά του ή της με το δικό σας σέξι στυλ θράσους.

zwdia-765

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

 

ζώδια Τοξότης

Η αέναη ανάγκη σας για περιπλάνηση παίρνει μια ανάσα το Φεβρουάριο, καθώς περνάτε χρόνο κοντά στο σπίτι. Το άμεσο περιβάλλον σας θα μπορούσε να γίνει το καυτό μέρος όπου αναδεύονται τα βαθιά πάθη ή μια παλιά διαμάχη βγαίνει από τις σκιές για να σας προκαλέσει για μια ακόμη φορά. Με τον Κρόνο στο δικό σας ζώδιο βρίσκετε, ακούσια, τον εαυτό σας να κολλάει πιο κοντά στην ζώνη άνεσης του ή στα μέρη όπου οι φίλοι συγκεντρώνονται. Αυτή η τοποθέτηση του πλανήτη του κάρματος, σε συνδυασμό με την Σεληνιακή έκλειψη στις 10 του Φλεβάρη, σηματοδοτούν μια κρίσιμη καμπή σε μια ερωτική σχέση.

Αυτός ο διαβολάκος, ο Κρόνος, θα μπορούσε να φέρει αυτό που ψάχνατε έξω από την πόρτα σας. Δεν βλάπτει να έχετε αυτό το νέο εγχειρίδιο σεξ με τις γραφικές απεικονίσεις σε βολικό σημείο για να βοηθήσει να ζεσταθεί το κλίμα. Στις 26 Φεβρουαρίου η Ηλιακή Έκλειψη στους ρομαντικούς, αλλά μερικές φορές παραπλανητικούς Ιχθύες αυξάνει τη θερμότητα που έχει δημιουργηθεί. Κατά τη διάρκεια αυτού του Σαββατοκύριακου τα συναισθήματά σας γίνονται έντονα και μπορεί να τρέξετε φοβισμένοι και να επαναστατήσετε παίρνοντας πίσω την ελευθερία που νιώσατε ότι αφήσατε. Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι το ταίρι σας είναι σε αυτόν τον ερωτικό πόλεμο για να φτάσει στον τερματισμό και δεν θα παραιτηθεί τόσο εύκολα.

zwdia shmera

ζώδια Αιγόκερως

Στις 3 Φεβρουαρίου, ενώ ο Ήλιος και η Σελήνη θα παλεύουν μεταξύ οικειότητας και αποστασιοποίησης, οι διαθέσεις σας, επίσης, είναι μια ζέστη και μια κρύο. Το τέταρτο της Σελήνης είναι στον Ταύρο και από την απογοήτευση σας επανέρχεστε σε μια συμπεριφορά που πιστεύατε ότι είχατε από καιρό ξεπεράσει, όπως την ενεργοποίηση της σιωπηλής κατάστασης λειτουργίας. Θα μπορούσατε να επανακτήσετε την αίσθηση του ελέγχου λέγοντας στο ταίρι σας τι είναι αυτό που πραγματικά θέλετε – η αποψινή βραδιά έχει να κάνει με το πάθος, όχι με τα μούτρα. Ο Πλούτωνας είχε ξεκινήσει να ανάβει τη θερμότητα στη σχέση σας ή σε μια σχέση που περίμενε να συμβεί, καθώς σιγοβράζει και θα μπορούσε η Σεληνιακή έκλειψη στις 10 Φλεβάρη να κάνει τα πράγματα να κυλήσουν, καθώς λάμπει το βαρύ φως της πάνω στην φωλιά σας.

Στις 19 Φεβρουαρίου, ο ήλιος κινείται στον κόσμο των Ιχθύων, τον κόσμο της προσποίησης και εσείς θα είστε στα καλύτερά σας τις πρώτες πρωινές ώρες, όταν ένας ανυποψίαστος σύντροφος θα μπορούσε απλά να υποκύψει στα θέλγητρά σας, καθώς αναταράσσετε τις αισθήσεις με μαύρη σοκολάτα και κόκκινο κρασί. Θα προσφέρετε ένα μενού βραδινών πειρασμών το Σαββατοκύριακο της 25ης Φεβρουαρίου, καθώς η Έκλειψη του Ηλίου στους Ιχθύες προσθέτει μια λαθραία γεύση και εσείς συνεχίζετε να αναπτύσσετε τις ικανότητές σας στην τέχνη του ερωτισμού.

zwdia-768

ζώδια Υδροχόος

Η αγάπη σας για ποικιλία μαζί με την ισχυρή σας επιθυμία για αλλαγή στους ρομαντικούς συμπαίκτες, φέρνει ένα νέο και πιο εξωτικό ερωτικό ενδιαφέρον στο δρόμο σας τον Φεβρουάριο. Διανοητικά ταξιδεύατε στις λεωφόρους της μνήμης και θα μπορούσε αυτή η συνάντηση να είναι με μια παλιά αγάπη. Η μεγάλη είδηση αυτού του μήνα είναι οι δύο εκλείψεις – δύο καθαρές σελίδες στις οποίες μπορείτε να ξαναγράψετε το δικό σας ερωτικό στυλ. Αν νιώθετε περιορισμένοι η Σεληνιακή έκλειψη στις 10 του Φλεβάρη σας ωθεί να τρέξετε, όχι να περπατήσετε, μακριά από έναν εξουσιαστικό και πολύ ενοχλητικό σύντροφο.

Μια άλλη πιθανότητα είναι ότι καθώς αρχίζετε να μοιράζεστε περισσότερα από τον εαυτό σας, εσείς οι δύο μπορεί και να γίνετε μια τρομερή ομάδα, τόσο δημόσια όσο και μόνοι σας. Στις 26 Φεβρουαρίου επικοινωνείτε τα συναισθήματά σας και εξιστορείτε ένα υπνωτικό παραμύθι και αν το ταίρι σας δεν είναι ήδη πολύ ερωτευμένο μαζί σας, θα μπορούσατε πραγματικά να το προκαλέσετε να φτάσει εκεί. Τα λόγια σας θα είναι τολμηρά και δυναμικά και το ίδιο θα είναι και οι σωματικές σας εκφράσεις, όπως είναι η αντισυμβατική και μερικές φορές λίγο εκκεντρική φύση του Υδροχόου που σας κάνει τόσο ακαταμάχητους.

zodia-zvdia-75

ζώδια Ιχθύες

Μια σεληνιακή έκλειψη στις 10 του Φλεβάρη προκαλεί ηλεκτρική ενέργεια, δράμα και ερωτικά όνειρα. Θα μπορούσε να επιφέρει μια αλλαγή που θα χαρείτε να κάνετε, χρωματισμένη με λάμψη και γκλάμουρ. Ως συνήθως, ο κυβερνήτης σας, Ποσειδώνας, διοχετεύει τη δική του μαγική ομίχλη που περιστρέφεται γύρω από αυτήν την καυτή σχέση. Να έχετε υπόψη σας ότι είναι η δική σας φαντασία που κάνει τη μαγεία να συμβαίνει. Ποτέ δεν συμβιβάζεστε με το συνηθισμένο και γι’ αυτό βάφετε τα ερωτικά σας ενδιαφέροντα με μια στρώση σέξι μυστηρίου και με δράματα από το παρελθόν.

Το πάθος είναι στο μίγμα και όταν αυτό το πάθος αναμειγνύεται με τη θερμότητα του Ήλιου, όπως και κάνει στις 18 Φεβρουαρίου, όλος ο μήνας θα μπορούσε να έχει την αίσθηση της θεϊκής παρέμβασης ή της μοίρας. Αυτό το μήνα πιστεύετε ότι όλα μπορούν να συμβούν, από ένα παραμυθένιο τέλος, μέχρι τη νίκη του λαχείου. Στις 26 Φεβρουαρίου μια Ηλιακή Έκλειψη σας προσφέρει επίσης αυτό που σας αρέσει περισσότερο: μυστικές και ερωτικές συναντήσεις. Το ερώτημα είναι: προτιμάτε τη φαντασία ή την πραγματικότητα… Και ήδη γνωρίζετε την απάντηση σε αυτό. Ναι, η προσποίηση πάντα κερδίζει. Τα όνειρά σας τον Φεβρουάριο θα ζωγραφίσουν ζωηρά σενάρια και μπορεί να βρεθείτε παντρεμένοι, ενώ το μόνο που θέλατε ήταν ένα καυτό φιλαράκι.

Διαβαστε το Μεγαλο Ερωτικο Ωροσκοπιο Φεβρουαριου 2017  αναλυτικα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia