Μεγαλο Ωροσκοπιο Ν. Σεληνης 25/05 Β

zwdia-trito-dekaimero-oktwvrioy

Νέα Σελήνη στους Διδύμους Ωροσκοπιο : Επουλώστε τις Θαμμένες Πληγές

Παρθένος (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)

Η εξαιρετική σας ικανότητα να είστε επικεντρωμένοι θα περάσει από δοκιμασία, καθώς θα μπείτε στον πειρασμό να ξεκινήσετε ένα νέο ταξίδι σε πολλά μονοπάτια ταυτόχρονα. Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους έχει μια φρεσκάδα για εσάς, που θα διασκορπίζει την ενέργειά σας.

Όμως η παρουσία της στον 10ο Οίκο σας της ευθύνης, καθιστά αυτή την περίοδο ιδανική για να συζητήσετε το νέο σημαντικό σας εγχείρημα. Επειδή ο χρόνος σας περιορίζει, εμπιστευθείτε το ένστικτό σας και κάντε επιλογή. Διαλέξτε μια διαδρομή με αυτοπεποίθηση, διατηρώντας ωστόσο την απαραίτητη ελαστικότητα για να αλλάξετε μονοπάτι στην εξέλιξη της πορείας.

zodia-taro-45

 

Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)

Αδημονείτε να μοιραστείτε με άλλους τα ταξιδιωτικά σας σχέδια! Είναι εξαιρετικά διασκεδαστικό να ονειρεύεστε την επόμενη περιπέτειά σας, όμως τώρα καλείστε να πιάσετε δουλειά – αν έχετε πραγματικά την πρόθεση να κάνετε πραγματικότητα τα οράματά σας.

Αντί να μακρηγορείτε με απίστευτες ιστορίες που στηρίζονται σε εικασίες, αρχίστε έναν παραγωγικό διάλογο. Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους διέπεται από περιέργεια και εισβάλει στον 9ο Οίκο σας της μακροπρόθεσμης εικόνας, κάτι που θα σας εμπνεύσει να επαναξιολογήσετε τους στόχους σας για το μέλλον. Φτιάξτε το πλάνο των κινήσεών σας, αν δεν το έχετε ήδη έτοιμο. Κάντε όλα όσα είναι απαραίτητα για να πραγματώσετε τα όνειρά σας!

zodia-zvdia-oroskopio-11

Σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου)

Έχετε ένα νευρικό σύστημα που είναι φυσικά δικτυωμένο προς τις πιο δυνατές συνδιαλλαγές, γι’ αυτό σας έλκουν οι συναισθηματικά έντονες καταστάσεις. Η ωμή ειλικρίνειά σας θα είναι ακόμη πιο σκληρή στο να την χειριστούν οι άλλοι, τώρα που η Νέα Σελήνη στους Διδύμους θα λειτουργήσει με αλληλεπίδραση για εσάς – σπρώχνοντας κύματα ενέργειας στον 8ο Οίκο σας της οικειότητας.

Επειδή θα έχετε όλη την προθυμία να συζητήσετε τα ευαίσθητα θέματα που οι άλλοι προσπαθούν να αποφύγουν, να έχετε στο πίσω μέρος του μυαλού σας ότι υπάρχει αρκετό περιθώριο συμβιβασμών. Μια πιο χαλαρή προσέγγιση θα σας επιτρέψει να κάνετε τις βαθιές και ουσιαστικές συζητήσεις που λαχταράτε, χωρίς να τρομάξετε το ακροατήριό σας…

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Ωροσκοπιου της Νεας Σεληνης για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Τοξότης (22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)

Οι δυναμικές των σχέσεων είναι στη δίνη κάποιων δυναμικών αλλαγών, κάτι που σας προτρέπει να ζητήσετε αυτά που θέλετε. Όμως η ενέργεια είναι ακόμη ρευστή… Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους θα επισκεφθεί τον 7ο Οίκο σας των συντρόφων, συνεχίζοντας αυτό το κέντρισμα στις προσωπικές σας επαφές.

Η επιλογή των σωστών λέξεων για να περάσετε το μήνυμά σας, θα είναι ζωτικής σημασίας. Εμμείνετε στο θέμα και να είστε περιεκτικοί. Αν νιώσετε ότι δεν αποδίδετε σωστά όσα θέλετε, σταματήστε και πάρτε το πάλι από την αρχή. Η καρδιά σας είναι ελεύθερη, πρέπει εσείς να έχετε το θάρρος να την ακολουθήσετε!

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου)

Ορθά θεωρείτε ότι μια αλλαγή στην οπτική σας, είναι ο καλύτερος τρόπος για να βελτιώσετε τη ζωή σας. Ωστόσο η απελευθέρωση από παλιές συνήθειες, είναι μια πρόκληση που εμπεριέχει φόβο. Οι υποχρεώσεις σας τραβούν προς αντικρουόμενες κατευθύνσεις, κάτι που σας δυσκολεύει να διατηρήσετε την πορεία σας.

Η επιτήδεια Νέα Σελήνη στους Διδύμους και στον 6ο Οίκο σας της αυτοβελτίωσης, έρχεται να σας διαποτίσει αισίως με θετικές δονήσεις! Θα σας δώσει την ευκαιρία να αρχίσετε να κινήστε προς καινούργιες πρακτικές. Μάλιστα τα μικρά κέρδη που θα αποκομίσετε τώρα, θα δείτε να γίνονται όλο μεγαλύτερα με το πέρασμα του χρόνου!

Υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου)

Το πρόγραμμά σας είναι φορτωμένο στο μέγιστο σημείο, γι’ αυτό το τελευταίο πράγμα που θα θέλατε είναι να παραμελήσετε τις υποχρεώσεις σας. Η ναζιάρα Νέα Σελήνη στους Διδύμους έρχεται να προσδώσει μια ξέγνοιαστη ενέργεια στον 5ο Οίκο σας της ψυχαγωγίας, κεντρίζοντας την παρόρμηση να χαλαρώσετε λίγο και να διασκεδάσετε! Θα πιστέψετε ότι μπορείτε να καταφέρετε πολύ περισσότερα αν απολαμβάνετε την καθημερινότητά σας, αντί να υποφέρετε σιωπηρά.

Το επιπλέον θετικό για εσάς, είναι ότι η επιλογή είναι δική σας. Μπορείτε να μείνετε κατηφείς και να παραπονιέστε για το φόρτο εργασίας σας, μπορείτε επίσης να αλλάξετε το κλίμα και να σφυρίζετε έναν εύθυμο σκοπό ενώ πορεύεστε!

zwdia-zodia-astrologia-65

Ιχθύες (19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)

Υπάρχει ένα πολύτιμο μάθημα για εσάς που θα δείξετε την τρωτή σας φύση, αν εξηγήσετε τις εσωτερικές σας διεργασίες σε ένα άτομο που εμπιστεύεστε. Η φλύαρη Νέα Σελήνη στους Διδύμους έρχεται αισίως να ενεργοποιήσει τον 4ο Οίκο σας της συναισθηματικής ασφάλειας, κάτι που θα σας ωθήσει να αποκαλύψετε τις προσωπικές σας ανάγκες.

Δεν υπάρχει κανένας λόγος να μετριάσετε το μήνυμά σας, επιστρατεύοντας αόριστες γενικότητες. Όσο πιο συγκεκριμένοι είστε για τα συναισθήματά σας, τόσο πιο θετικά αποτελέσματα θα αποκομίσετε. Ανοίγοντας την καρδιά σας, ενθαρρύνετε και τους άλλους να κάνουν το ίδιο.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Ωροσκοπιου της Νεας Σεληνης για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera