Μεγαλο Ωροσκοπιο Πανσεληνου 11/04 Β

sxeseis-swstos-syntrofos-zwdia

ωροσκοπιο Πανσέληνος στο ζωδιο  του Ζυγού

Παρθένος Ωροσκόπιο (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)

Είστε κουρασμένοι από τις πολλές ιδέες που έρχονται και φεύγουν από τη ζωή σας χωρίς να έχουν κανέναν αντίκτυπο σε αυτήν. Η Πανσέληνος στον Ζυγό αναστατώνει τον 2ο Οίκο σας των Προσωπικών αγαθών και επιζητάτε συγκεκριμένα αποτελέσματα ειδικά όταν πρόκειται για τα οικονομικά σας.

Επιδείξτε εξυπνάδα, κρατώντας την καρδιά σας ανοιχτή. Ευτυχώς, το να δείχνετε τα συναισθήματα σας προσθέτει πόντους στην ακεραιότητα, που σας είναι απαραίτητη για την αύξηση των εσόδων σας. Η αυτοεκτίμηση σας είναι ανάλογη των οικονομικών σας ικανοτήτων. Η ευημερία ξεκινάει από το μυαλό.

zodia-taro-45

 

Ζυγός Ωροσκόπιο (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)

Είναι αδύνατον να κρύψετε τα πραγματικά σας συναισθήματα, ακόμη και αν πιστεύετε ότι η ευτυχία σας εξαρτάται από αυτά. Παρά ταύτα, η παρουσία της Πανσέληνου στο Ζυγό στον 1ο σας Οίκο του Εαυτού σας παρακινεί να βάζετε μπροστά από την προσωπική σας άνεση την απόλυτη γνωστοποίηση των συναισθημάτων σας.

Το να αποκαλύπτετε τους φόβους σας σας απελευθερώνει και σας προκαλεί να κοιτάξετε μπροστά, αντί να επιδιώκετε λόγους για να αναμασάτε γεγονότα του παρελθόντος. Ο Γκάντι είπε: «Η ανησυχία είναι βασικά μια κακή χρήση της φαντασίας».

zwdia-zodia-33

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

 

Σκορπιός Ωροσκόπιο (23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου)

Οι άνθρωποι δεν μπορούν να καταλάβουν τι σχεδιάζετε, γιατί δεν τους νοιάζει να ψάχνουν τα γεγονότα. Γενικά, η ανησυχία που έχετε, πυροδοτείται από κάθε μικρή σύγκρουση, αλλά προτιμάτε να μην αφήνετε την ένταση να κλιμακωθεί. Δυστυχώς, μπορεί να χρειαστεί να προσπαθήσετε πολύ για να μοιραστείτε τα μπερδεμένα συναισθήματα σας ενώ η Πανσέληνος κατακλύζει τον 12ο Οίκο σας, των μυστικών. Αντί να αποσύρεστε συναισθηματικά, χρησιμοποιήστε την ήρεμη και συγκεντρωμένη λογική σας για να επανεκτιμήσετε τις πιο στενές σας σχέσεις. Το να αντιμετωπίζετε τις ανασφάλειες σας σας βοηθάει να μεταμορφώσετε την αρνητικότητα σε μια θετική, αξιομνημόνευτη εμπειρία. Ο συγγραφέας Dan Zadra έγραψε: «Η ανησυχία είναι η δυστυχία της φαντασίας».

Τοξότης Ωροσκόπιο (22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)

Δεν έχετε πολύ χρόνο να γυρίζετε γύρω-γύρω, αλλά είστε αποφασισμένοι να παραμείνετε κοινωνικά ενεργοί ακόμη και αν αποβεί σε βάρος της δουλειάς σας. Παρόλο που αντιμετωπίζετε περιορισμούς, δοκιμάζεστε από το σύμπαν για το αν μπορείτε να θέσετε όρια. Η Πανσέληνος στο Ζυγό ενισχύει την ενέργεια του 11ου Οίκου σας της Κοινωνικότητας, αλλά ενδέχεται να υπερβείτε τα όρια της ομαδικής συμμετοχής. Βάλτε όρια ούτως ώστε να μην σπαταλάτε την ενέργεια σας σε δραστηριότητες που δεν ευνοούν τους στόχους σας. Στην αληθινή ζωή δεν υπάρχουν παρακάμψεις για τα μέρη που αξίζει κανείς να πάει.

Διαβαστε  το Μεγαλο Ωροσκοπιο Πανσεληνου 11/04 αναλυτικα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

Αιγόκερως Ωροσκόπιο (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου)

Παρόλο που συνήθως δεν απογοητεύετε τους άλλους σχετικά με την εκπλήρωση των υποσχέσεων σας, το πρόγραμμά σας αυτή την περίοδο είναι ιδιαίτερα απαιτητικό. Όλοι μοιάζουν να επιζητούν την προσοχή σας και ανησυχείτε ότι δεν θα κατορθώσετε να εκπληρώσετε τις υποχρεώσεις σας.

zwdia-765

Η Πανσέληνος στον Ζυγό τονίζει τον 10ο Οίκο σας της Δημόσιας εικόνας εμποδίζοντας σας από το να ξεφύγετε από τις ευθύνες σας. Κρατήστε έναν ρυθμό που μπορείτε να ακολουθήσετε και αισθανθείτε περήφανοι για ό,τι διεκπεραιώνετε. Η Adele Leon έχει πει: «Ένα έργο τέχνης ήταν κάποτε ένα έργο σε εξέλιξη». Ο αγώνας είναι ένα κομμάτι της ιστορίας.

Υδροχόος Ωροσκόπιο (20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου)

Μπορεί να τυφλωθείτε από την ανάγκη σας για περιπέτεια, ειδικά επειδή η Πανσέληνος στον Ζυγό ρίχνει φως στον 9ο Οίκο σας των Ιδεών. Θέλετε να λάβετε μια απόφαση βασισμένη στα μεγάλα σας ιδανικά αλλά είναι φυσικό να υπερβάλλετε –και δεν αντιλαμβάνεστε καν ότι ωραιοποιείτε την αλήθεια παρά μόνο όταν είναι ήδη πολύ αργά.

Παρά ταύτα, είναι πιθανόν να προκύψει μια δύσκολη κατάσταση αν οι άλλοι παίρνουν ό,τι λέτε τοις μετρητοίς. Αν αρχίσετε να διαχωρίζετε μεθοδικά τα γεγονότα από τις φαντασιώσεις σας θα γλιτώσετε κι εσείς και οι φίλοι σας από αχρείαστους μπελάδες. Ανοίξτε το μυαλό σας πριν ανοίξετε το στόμα σας.

zwdia shmera

Ιχθύες Ωροσκόπιο (19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)

Δεν θέλετε να παραχωρήσετε τον έλεγχο αλλά μπορεί να μην έχετε άλλη επιλογή χωρίς να δημιουργήσετε φασαρία. Η Πανσέληνος στο Ζυγό δίνει έμφαση στον 8ο Οίκο σας του Μοιράσματος, διασπώντας τις τεχνητές διαφορές ανάμεσα σε εσάς και κάποιον άλλο. Δυστυχώς, δεν αισθάνεστε άνετα με την ταχύτητα με την οποία γίνεται αυτό. Ωστόσο, το να προσχωρήσετε σε άγνωστα συναισθηματικά εδάφη μπορεί να αποκαλύψει κρυμμένους θησαυρούς. Μην σπαταλάτε την ενέργειά σας προσπαθώντας να αντιμετωπίσετε τα τρέχοντα ζητήματα. Η ελπίδα είναι το στήριγμα της ψυχής

Διαβαστε  το Μεγαλο Ωροσκοπιο Πανσεληνου 11/04 αναλυτικα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-oroskopio-11