Μεγαλο ωροσκοπιο Πανσεληνου 12/03 Α

genia-paidiwn-indigo

ωροσκοπιο Πανσέληνος στην Παρθένο 

Μυαλό και καρδιά συγκρούονται στην Πανσέληνο του Μαρτίου

Η Πανσέληνος στην ορθολογική Παρθένο στις 12 Μαρτίου, 2017 είναι σε αντίθεση με τον παράλογο Ήλιο στους Ιχθύες, δημιουργώντας έναν πόλεμο μεταξύ του κεφαλιού και της καρδιάς μας. Η ανάγκη μας για ακριβείς πληροφορίες αντιτίθεται στην επιθυμία μας να αγνοήσουμε την πραγματικότητα και να ενεργούμε μόνο βάση της διαίσθησής μας.

Οι ψυχικές δυνάμεις ενισχύονται καθώς ο σουρεαλιστικός Ποσειδώνας και ο εγκεφαλικός Ερμής κολυμπούν στα νερά των Ιχθύων. Ωστόσο, ο πληγωμένος Χείρων είναι κι αυτός στο μίγμα, υπενθυμίζοντάς μας ότι το να ακολουθούμε μόνο τα συναισθήματά μας δεν είναι πάντα η πιο έξυπνη ιδέα.

zodia-taro-45

 

Η αναλυτική Σελήνη στην Παρθένο μας προτρέπει να αντισταθούμε να παραδοθούμε στα συναισθήματά μας. Ευτυχώς, παίρνουμε μια κοσμική βοήθεια από το τετράγωνο του πνευματώδη Ερμή με τον αυστηρό Κρόνο, που απαιτεί από εμάς να βάλουμε τα δεδομένα μας σε σειρά πριν πάρουμε την απόφασή μας.

Αν και τα γεγονότα και τα στοιχεία μπορεί να μας οδηγήσουν σε ένα συγκεκριμένο μονοπάτι, είναι εξίσου επικίνδυνο να βασιστούμε μόνο σε αριθμούς χωρίς να λάβουμε υπόψη λιγότερο απτά αποδεικτικά στοιχεία. Τελικά, δεν είναι μια όλα ή τίποτα επιλογή. Πρέπει να αντλήσουμε τόσο από την αιχμηρή λογική όσο και από την ασαφή φαντασία μας, ώστε η στρατηγική μας να είναι νικηφόρα κατά τη διάρκεια της Πανσελήνου του Μαρτίου.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

 

Κριός Ωροσκόπιο

Η προεπιλεγμένη κατάσταση λειτουργίας σας μπορεί να είναι μπρος ολοταχώς, αλλά ακόμη και ο πολεμιστής του ζωδιακού κύκλου έχει ένα οριακό σημείο. Μπορεί να είχατε αφήσει τον εαυτό σας να κρυφτεί τον τελευταίο καιρό, παρατηρώντας πόσο άνετα αισθάνεστε να γλιστράτε στη σπηλιά σας όταν προτιμάτε να μην ασχοληθείτε με τον έξω κόσμο. Αλλά μπορεί να γίνει ξεκάθαρο ότι οι προσπάθειες χαλάρωσης έχουν μεταμορφωθεί σε τάσεις φυγής όταν η ευσυνείδητη Πανσέληνος στην Παρθένο φωτίζει τον 6ο Οίκο σας, των συνηθειών. Αξιολογήστε εκ νέου το πώς εξισορροπείτε την καθημερινότητά σας και την φαντασία σας. Τόσο το σώμα σας όσο και το μυαλό σας θα σας ευχαριστούν γι’ αυτό. Η επιτυχία αρχίζει με την αυτοπειθαρχία.

Ταύρος Ωροσκόπιο

Κάποια πράγματα δεν μπορούν να οικοδομηθούν με υλικά που αγοράζονται από τα καταστήματα και είστε απασχολημένοι δημιουργώντας κάποιες τέτοιες δομές. Η κοινωνική σας ζωή είναι σημαντική και αξίζει καλλιέργεια, δεν έχει σημασία πόσο μεγάλη ή μικρή είναι. Αλλά μπορεί να συνειδητοποιήσετε πόση ενέργεια έχετε αναλώσει όταν η εργατική Σελήνη στην Παρθένο ξυπνήσει τον 5ο Οίκο σας, της έκφρασης του εαυτού σας. Αν υπάρχει μόνο ένα πενιχρό ποσό που απομένει, αφού εξαντλήσατε τον εαυτό σας κάνοντας διασυνδέσεις, ο σπόρος που μεγαλώνει μέσα στο δέντρο που θα σας δώσει τη σκιά του μπορεί να μην έχει αυτό που χρειάζεται για να αναπτυχθεί. Ισορροπήστε τους μακροπρόθεσμους στόχους σας, με βραχυπρόθεσμη διασκέδασή, αλλιώς και τα δύο θα πληγούν.

Δίδυμοι Ωροσκόπιο

Φαίνεται πως όλα όσα λέτε τον τελευταίο καιρό έχουν ως στόχο να ανεβάσουν τη φήμη σας, έτσι ώστε να μην υπάρχει ούτε μια σκιά πάνω της. Μπορεί να είναι κουραστικό να λουστράρετε την εικόνα σας μέρα με τη μέρα και αναρωτιέστε αν η αφοσίωσή σας θα αποδώσει. Ζητήστε συμβουλές από κάποιον που έχει βιώσει την κατάστασή σας και μπορεί να σας βοηθήσει να εντοπίσετε τυχόν συνδέσεις που λείπουν, ή αν μια μετατόπιση στις προτεραιότητες σας θα ήταν καλύτερη χρήση της ενέργειάς σας.

Η παρατηρητική Πανσέληνος στην Παρθένο φωτίζει τον 4ο Οίκο σας, των βάσεων, καλώντας σας να αναλύσετε ξανά τους βασικούς λόγους για τους οποίους αγωνίζεστε για την έγκριση. Κανείς δεν μπορεί να σας κάνει ευτυχισμένους μέχρι να είστε ευχαριστημένοι με τον εαυτό σας.

Διαβαστε το Μεγαλο Ωροσκοπιο Πανσεληνου 12/03 αναλυτικα  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-768

 

Καρκίνος Ωροσκόπιο

Το μόνο μέρος που είναι ασφαλέστερο από τη ζώνη άνεσής σας είναι η ειρηνική ουτοπία που δημιουργείτε στο μυαλό σας. Λαχταράτε την ευδαιμονία της περιπλάνησης στη δική σας φαντασία, ελεύθεροι από τους κοσμικούς περισπασμούς.

Ευτυχώς, η λογική Πανσέληνος στην Παρθένο φέρνει σε επαφή με τη γη τον 3ο Οίκο σας, του άμεσου περιβάλλοντος, προσφέροντας ένα σημείο αγκύρωσης, όπου η διαφυγή φαίνεται σαν η μόνη διάσωση. Ωστόσο, το να παρασύρεστε στην σιωπή για μεγάλα χρονικά διαστήματα μπορεί να κάνει ακόμη πιο δύσκολη την επιστροφή σας στην καθημερινή ζωή.

Η προσθήκη σταθερών δεσμεύσεων στο ημερολόγιό σας προσθέτει απαραίτητη δομή στην ημέρα σας. Η ισορροπία είναι το μυστικό για την ευτυχία σας.

Διαβαστε το Μεγαλο Ωροσκοπιο Πανσεληνου 12/03 αναλυτικα  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66