Νυχτερινές Αισθηματικές Προβλέψεις 08/03 Τετάρτη

zwdia-kalyteroi-syntrofoi

Σκέψεις – Προθέσεις – Κινήσεις…. 20:00 έως 24:00+

Κριός
Όλα σας ενοχλούν. Είσαστε σε μια μόνιμη αναταραχή. Τα αισθηματικά σας, σας προβληματίζουν πάρα πολύ. Ίσως έχει έρθει η ώρα για μεγάλες αλλαγές.
Ερωτική έλξη: 8/10

Ταύρος
Με τόσο καλά αστρολογικά δεδομένα πάνω στο κεφάλι σας, εσείς δείχνετε πιο γοητευτικοί αλλά και πιο μυστικιστικοί. Νέος έρωτας στο κατώφλι σας.
Ερωτική έλξη: 9/10

 

Δίδυμοι
Μέχρι το βράδυ, θα έχετε μια πολλή ευχάριστη είδηση. Κάποιος ενδιαφέρεται ερωτικά για εσάς και αυτό που θέλει είναι, να σας πλησιάσει περισσότερο.
Ερωτική έλξη: 10/10

zodia-taro-45

Καρκίνος
Δεν υπάρχουν άλλες δικαιολογίες. Αυτό που ζείτε μέσα στην σχέση σας, σίγουρα δεν εκπροσωπεί τα όνειρα σας. Συζητήστε και αλλάξτε το.
Ερωτική έλξη: 7/10

Λέων
Οι συζητήσεις που έχετε κάνει με τον άνθρωπο σας, σίγουρα σας έχουν μπλέξει ακόμη περισσότερο. Έχει έρθει η ώρα να μιλήσετε και εσείς.
Ερωτική έλξη: 10/10

Παρθένος
Μπορείτε και πρέπει αυτές τις ημέρες, και μέχρι να λήξει το φαινόμενο της Πανσελήνου στις 12/03, να κρατήστε χαμηλούς τόνους σε υποθέσεις ερωτικές.
Ερωτική έλξη: 8/10

Ζυγός
Αν τελικά και εσείς αντιλαμβάνεστε ότι δεν έχετε κάποιο κέρδος από τον άνθρωπο με τον οποίο είστε, ίσως θα πρέπει να πάρετε αποφάσεις για το τι θα κάνετε.
Ερωτική έλξη: 9/10

Σκορπιός
Με την Αφροδίτη να σας ενισχύει σε όλα, αυτό που έχετε να κάνετε, να οργανώσετε κάποιες διαφορετικές αλλά και ευχάριστες δραστηριότητες με τον άνθρωπο σας.
Ερωτική έλξη: 10/10

Διαβαστε  το Μεγαλο Ερωτικο Ωροσκοπιο Μαρτιου αναλυτικα  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia

Τοξότης
Κοιτάξτε αριστερά και δεξιά. Υπάρχουν άτομα που σας έχουν ερωτευτεί και ζητούν να σας κερδίσουν σε αισθηματικό επίπεδο. Ίσως κα να το καταφέρουν.
Ερωτική έλξη: 8/10

Αιγόκερως
Υπάρχει πολύ παρασκήνιο εντός και εκτός της σχέσης σας. Αυτό είναι και κάτι που το γνωρίζετε πολύ καιρό. Έχει όμως έρθει η ώρα για να κάνετε και εσείς την παρέμβαση σας.
Ερωτική έλξη: 9/10

Υδροχόος
Από σήμερα και μέχρι τα τέλη του Ιχθύ, εσείς θα βρεθείτε ανάμεσα σε πολλά ερωτικά διλήμματα που θα σας κάνουν, να αναθεωρήσετε παρόν και παρελθόν.
Ερωτική έλξη: 10/10

Ιχθείς
Είσαστε στο ερωτικό στόχαστρο κάποιου, ο οποίος δεν είναι ακόμη έτοιμος να σας κάνει τις σχετικές του αποκαλύψεις. Λίγη υπομονή και σύντομα θα εκπλαγείτε… ευχάριστα.
Ερωτική έλξη: 9/10