Νυχτερινές Αισθηματικές Προβλέψεις 13/01 Παρασκευή

zwdia-kalyteroi-syntrofoi

Σκέψεις – Προθέσεις – Κινήσεις…. 20:00 έως 24:00+

Κριός
Εσείς οι ελεύθεροι που σκέφτεστε να κάνετε σήμερα ή το Σ/Κ, κάποια κίνηση επαναπροσέγγισης σε κάποια παλιά σας αγάπη, ίσως και να βρείτε τις πόρτες ανοιχτές.
Ερωτική έλξη: 9/10

Ταύρος
Πολλά τα πρόσωπα και οι προτάσεις, που θα σας περικυκλώσουν απόψε. Μέσα σε αυτήν την ευχάριστη κινητικότητα, θα υπάρξει και ένα έντονο φλερτ.
Ερωτική έλξη: 8/10

 

Δίδυμοι
Αν τελικά έχετε πάρει την τελική σας απόφαση να χωρίσετε, κρατήστε το. Είναι πιθανόν σήμερα ή αύριο να δεχτείτε προτάσεις επανασύνδεσης..
Ερωτική έλξη: 9/10

zodia-taro-45

Καρκίνος
Είσαστε μέσα στην καρδιά 2 – 3 ατόμων, που σας αγαπούν και μέσα στις επόμενες ώρες – μέρες, θα αρχίσουν οι ερωτικές αποκαλύψεις που θα σας εκπλήξουν.
Ερωτική έλξη: 8/10

Λέων
Μην δώστε άλλη σημασία σε λόγια και καταστάσεις, που σας ενοχλούν. Το Σ/Κ, έχει πολλές προτάσεις – προσκλήσεις, που θα σας φτιάξουν την ψυχολογία.
Ερωτική έλξη: 8/10

Παρθένος
Μην ασχολείστε συνεχώς με το παρελθόν σας. Σας έχει στοιχειώσει. Τις επόμενες ώρες θα έχετε ένα καινούργιο φλερτ, που θα σας αναζωογονήσει… πραγματικά.
Ερωτική έλξη: 9/10

Ζυγός
Αφήστε κάτω το κινητό σας και μην πιέζετε, το άτομο που σας ενδιαφέρει, να σας απαντήσει. Μέσα στο Σ / Κ, θα έχετε συνάντηση, που θα σας λύσει όλες τις απορίες.
Ερωτική έλξη: 10/10

Σκορπιός
Από τις πρώτες πρωινές ώρες, θα δείτε ότι το ταίρι σας, έχει καλή διάθεση και θα σας προτείνει τρόπους ψυχαγωγίας, που θα σας ενδιαφέρουν.
Ερωτική έλξη: 8/10

Διαβαστε το αναλυτικο Ωροσκόπιο 2017 για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Τοξότης
Είσαστε λίγο μελαγχολικοί, σήμερα και αυτό είναι που ξεκινάει από την προσωπική σας ζωή, που σας ταλαιπωρεί εδώ και πολύ καιρό.
Ερωτική έλξη: 9/10

Αιγόκερως
Θα δεχτείτε μια πρόταση από άτομο, που ανήκει στον φιλικό σας κύκλο. Αυτό θα έχει να κάνει με κάτι αισθηματικό που στην εξομολόγηση, του θα σας ενθουσιάσει.
Ερωτική έλξη: 7/10

Υδροχόος
Τις βραδινές ώρες θα υπάρξουν πολλές εκπλήξεις. Άτομο που είχα χαθεί εδώ και καιρό από την καθημερινότητα σας, εμφανίζεται και σας διεκδικεί.
Ερωτική έλξη: 8/10

Ιχθείς
Είσαστε ένα ερωτικός πόλος έλξης, για νέα άτρομα που επιθυμούν να σας κατακτήσουν. Οι αστρολογικές όψεις της περιόδου, συνεχίζονται και μέχρι τα τέλη του Ιανουαρίου.
Ερωτική έλξη: 8/10