Νυχτερινές Αισθηματικές Προβλέψεις 14/01 Σαββάτο

zwdia-kalyteroi-syntrofoi

Σκέψεις – Προθέσεις – Κινήσεις…. 20:00 έως 24:00+

Κριός
Συγκρατήστε τα νεύρα σας. Πολλά αυτά που θα ακούσετε από το ταίρι σας, που σας ζητά κάτι πολύ περισσότερο. Αν τελικά αυτό σας πιέζει, απλά ανακοινώστε το.
Ερωτική έλξη: 8/10

Ταύρος
Δεν χρειάζεται να κάνετε προέκταση του χεριού σας, το κινητό. Το άτομο για το οποίο ενδιαφέρεστε, έχει ήδη καταλάβει τις ερωτικές σας προθέσεις. Οι εξελίξεις τρέχουν υπέρ σας.
Ερωτική έλξη: 7/10

 

Δίδυμοι
Υπάρχουν κάποιοι οι οποίοι, μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα, θα σας πλησιάσουν, με ενδιαφέρον να σας κατακτήσουν ερωτικά. Σκεφτείτε το λοιπόν.
Ερωτική έλξη: 10/10

zodia-taro-45

Καρκίνος
Από το μεσημέρι και μετά θα δείτε, ότι θα σας προκύψουν αρκετές προτάσεις ψυχαγωγίας. Μέσα σε όλα αυτά, υπάρχει και μια καινούργια γνωριμία. Και όχι μόνο.
Ερωτική έλξη: 10/10

Λέων
Διατηρήστε την ψυχραιμία και την ποιότητα στον χαρακτήρα σας. Πολλές οι προσεγγίσεις, που ίσως να μην σας ευχαριστούν. Απλά απομακρυνθείτε.
Ερωτική έλξη: 9/10

Παρθένος
Οι σκέψεις κάποιου τρίτου προσώπου, σας περικυκλώνουν. Αυτό το Σ / Κ, θα υπάρξουν και οι σχετικές αποκαλύψεις που θα σας σοκάρουν….ευχάριστα.
Ερωτική έλξη: 8/10

Ζυγός
Το να στέλνετε συνέχεια μηνύματα στο άτομο που σας ενδιαφέρει, δεν θα βρείτε την θετική ανταπόκριση που αναμένετε. Ίσως να κάνετε ένα βήμα πίσω?
Ερωτική έλξη: 7/10

Σκορπιός
Ο σύντροφος σας, έχει όλη την καλή διάθεση να σας ξαναπλησιάσει και να σας βάλει σε μια τροχιά, για να πάτε την σχέση σας, σε ένα πιο σοβαρό επίπεδο.
Ερωτική έλξη: 8/10

Διαβαστε το αναλυτικο Ωροσκόπιο 2017 για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Τοξότης
Η μέρα θα ξεκινήσει, με πολύ κόσμο, που θέλει αυτό το Σ/ Κ να σας συναντήσει. Μην τους χαλάτε λοιπόν το χατίρι. Δεν θα βγείτε χαμένοι.
Ερωτική έλξη: 9/10

Αιγόκερως
Εσείς και η ψυχολογία σας που έχει γίνει ασανσέρ, δεν θα φέρετε πιο κοντά σας το άτομο, που σας ενδιαφέρει. Αντιθέτως ίσως και να απομακρυνθεί.
Ερωτική έλξη: 7/10

Υδροχόος
Προσοχή σε αυτά που θα σας τάξουν αυτές τις ημέρες. Ίσως και τα περισσότερα να είναι υπερβολές, μόνο και μόνο για να σας ενθουσιάσουν.
Ερωτική έλξη: 8/10

Ιχθείς
Μπορείτε και να αρνηθείτε κάποιες προσκλήσεις απόψε, αν τελικά δεν σας ενδιαφέρει να συναντήσετε κάποιους ανθρώπους. Κανείς δεν θα σας παρεξηγήσει.
Ερωτική έλξη: 8/10