Νυχτερινές Αισθηματικές Προβλέψεις 17/12 Σάββατο

zwdia-kalyteroi-syntrofoi

Σκέψεις – Προθέσεις – Κινήσεις…. 20:00 έως 24:00+

Κριός
Είσαστε κάτω από εξαιρετικές αστρολογικές όψεις αυτό το Σαβ/κο. Έχετε τα μάτια και τα αυτιά σας ανοιχτά, κάποιος ιδιαίτερος άνθρωπος θα σας ψάξει.
Ερωτική έλξη: 9/10

Ταύρος
Από το πρωί θα έρθουν, κάποιες ειδήσεις που θα σας εκπλήξουν ευχάριστα. Αυτό είναι πιθανόν να αφορά μια περίεργη ερωτοφιλία, που κατά καιρούς σας προσεγγίζει.
Ερωτική έλξη: 8/10

 

Δίδυμοι
Ετοιμαστείτε για αισθηματικά δώρα. Κάποιος που σας αγαπάει πάρα πολύ, είναι έτοιμος να σας πει και να σας αποδώσει, όλα αυτά που επιθυμείτε. Τυχερούληδες!
Ερωτική έλξη: 10/10

zodia-taro-45

Καρκίνος
Είσαστε ακόμη μέσα στην καρδιά, κάποιου παλαιότερου σας συντρόφου. Αυτό είναι κάτι που μέσα στις επόμενες ώρες, θα σας έρθει σαν είδηση – επίσκεψη.
Ερωτική έλξη: 7/10

Λέων
Δύο άτομα απόψε ή αύριο, θα σας καταθέσουν το προσωπικό – ερωτικό τους ενδιαφέρον. Και τους δύο τους ξέρετε. Σκεφτείτε αρκετά πριν απαντήσετε.
Ερωτική έλξη: 10/10

Παρθένος
Μπορεί να αντιμετωπίζετε αυτήν την εποχή αντιρρήσεις, από τον άνθρωπο σας, αλλά το μόνο που θα μείνει, είναι η αγάπη σας, που είναι βαθιά και αληθινή.
Ερωτική έλξη: 10/10

Ζυγός
Αν είστε κουρασμένοι καλύτερα να μην δεχτείτε τις προτάσεις από φίλους για το Σ/Κ. Είναι πολλά αυτά που πρέπει να επιλύσετε με τον εαυτό σας.
Ερωτική έλξη: 7/10

Σκορπιός
Από τις μεσημεριανές ώρες, και μετά θα δείτε να σας πλησιάζουν νέα πρόσωπα, που θα σας ενθουσιάσουν. Εσείς οι εν σχέση, προσοχή!
Ερωτική έλξη: 9/10

Τοξότης
Υπάρχει εδώ και μέρες μια υπερένταση μέσα στην σχέση σας. Αυτό είναι κάτι που σας φέρνει συνεχώς, σε κόντρα επικοινωνιακή. Η βραδιά μπορεί να σας βοηθήσει, μέσα από έναν συναισθηματικό διάλογο.
Ερωτική έλξη: 7/10

Διαβαστε το αναλυτικο Ωροσκόπιο 2017 για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Αιγόκερως
Κάποιος είναι κρυφά ερωτευμένος με το δικό σας πρόσωπο. Πιθανόν απόψε – αύριο να σας αποκαλύψει κάτι. Λίγη υπομονή και τα γεγονότα, θα σας συναρπάσουν.
Ερωτική έλξη: 9/10

Υδροχόος
Μια ιδιαίτερη μέρα για εσάς σήμερα Φροντίστε σίγουρα να περάσετε καλά με τους αγαπημένους σας. Μια σκέψη κάποιου από το πρόσφατο παρελθόν σας, είναι γύρω σας.
Ερωτική έλξη: 08/10

Ιχθείς
Εσείς είστε ένα βήμα, πριν ανοίξετε το στόμα σας και πείτε αλήθειες που θα ενοχλήσουν. Με έναν ανάδρομο να πλησιάζει, σίγουρα θα γίνετε αντιληπτός.
Ερωτική έλξη: 9/10

zwdia