Νυχτερινές Αισθηματικές Προβλέψεις 24/02 Παρασκευή

zwdia-kalyteroi-syntrofoi

Σκέψεις – Προθέσεις – Κινήσεις…. 20:00 έως 24:00+

Κριός
Αν δεν θέλετε να παραμένετε μέσα σε προβληματικές σχέσεις, αυτό που θα πρέπει να κάνετε, είναι άμεσα στο τώρα, να μιλήσετε και να εξηγηθείτε στον σύντροφο σας.
Ερωτική έλξη: 8/10

Ταύρος
Όλα είναι υπέρ σας. Μην κάνετε κάτι περισσότερο αυτές τις ημέρες. Το άτομο που σας ενδιαφέρει έχει σκοπό τις επόμενες ημέρες να σας πλησιάσει περισσότερο.
Ερωτική έλξη: 7/10

 

Δίδυμοι
Από το πρωί θα έχετε πολλές και διαφορετικές προτάσεις για βραδινή ψυχαγωγία. Μέσα σε αυτά θα προκύψει και ένα φλερτ που θα σας γοητεύσει.
Ερωτική έλξη: 10/10

zodia-taro-45

Καρκίνος
Το Σαββατοκύριακο έχει πολλές εκπλήξεις για το ζώδιο σας. Μέσα σε αυτά που θα κάνετε αφήστε και λίγο χρόνο – χώρο για τον άνθρωπο σας, που θέλει κάτι να σας πει.
Ερωτική έλξη: 9/10

Λέων
Εσείς και τα νεύρα σας έχετε τρομάξει τον άνθρωπο σας που πιο ανοιχτά, για πολλοστή φορά, ίσως και να κάνει σκέψεις για να σας μιλήσει πολύ.
Ερωτική έλξη: 7/10

Παρθένος
Ετοιμαστείτε για αλλαγές. Ο κυβερνήτης σας περνάει στους Ιχθείς, και αυτό σας κάνει το απόλυτο κέντρο προσέλευσης νέου κόσμου, που ήδη σας έχει ερωτευτεί.
Ερωτική έλξη: 10/10

Ζυγός
Είσαστε μέσα στην καρδιά και το μυαλό ενός ατόμου, που επιθυμεί να σας γνωρίσει σε πιο ιδιαίτερο βαθμό. Το Σ / Κ, αναμένεται ΗΟΤ!
Ερωτική έλξη: 9/10

Σκορπιός
Δεν έχετε καμία διάθεση να χαλάσετε το τριήμερο σας, με άτομα που τα θεωρείτε βαρετά. Πάντως προτάσεις και διαφορετικές επιλογές θα έχετε.
Ερωτική έλξη: 8/10

Τοξότης
Σίγουρα είστε λίγο μπερδεμένοι, με τις κουβέντες που έχετε κάνει με τον άνθρωπο σας, το τελευταίο διάστημα. Οι μέρες πάντως βοηθούν σε λύσεις.
Ερωτική έλξη: 9/10

Διαβαστε το αναλυτικο Ωροσκόπιο 2017 για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Αιγόκερως
Όλα τα αστρολογικά του 3ημέρου, είναι υπέρ σας. Κάντε τις επιλογές σας και αφήστε αυτούς που σας αγαπούν, να σας πλησιάσουν με τις δικές τους πια προτάσεις.
Ερωτική έλξη: 7/10

Υδροχόος
Οι σχέσεις που έχουν πια ισορροπήσει μέσα στις επόμενες 2-3 ημέρες, ίσως και να ανοίξουν κουβέντες για κάτι περισσότερο – επίσημο μέσα στον Μάρτιο.
Ερωτική έλξη: 8/10

Ιχθείς
Εσείς δεν έχετε κανέναν παράπονο. Ούτως ή άλλως όλοι σας αγαπούν. Αυτό το Σ / Κ , θα υπάρξουν και ερωτικές εξομολογήσεις που θα σας εκπλήξουν.
Ερωτική έλξη: 8/10