Νυχτερινές Αισθηματικές Προβλέψεις 24/12 Σαββάτο

zwdia-kalyteroi-syntrofoi

Σκέψεις – Προθέσεις – Κινήσεις…. 20:00 έως 24:00+

Κριός
Το πύρινο στοιχείο του ζωδίου σας, σήμερα και αύριο θα πρέπει να εκπέμψει αγάπη και φροντίδα στον άνθρωπο σας. Τολμήστε το και θα δείτε τις μεγάλες διαφορές.
Ερωτική έλξη: 8/10

Ταύρος
Εσείς και τα πάθη σας, έχουν δημιουργήσει αναταραχές γύρω σας. Αυτό είναι κάτι που θα κάνει δύο άτομα, να σας πολιορκήσουν τις επόμενες μέρες.
Ερωτική έλξη: 9/10

 

Δίδυμοι
Είναι ακατανόητο για εσάς να είστε μόνοι, αυτές τις μέρες. Ίσως επειδή, δεν έχει βρεθεί και το κατάλληλο άτομο, που μπορεί να γοητεύσει το μυαλό σας.
Ερωτική έλξη: 10/10

zodia-taro-45

Καρκίνος
Αυτό το Σαββατοκύριακο, θα γίνουν πολλά και ευχάριστα. Αυτό σημαίνει ότι, το άτομο που αγαπάτε, αλλά είστε απόμακροι αυτό το διάστημα, θα σας πλησιάσει.
Ερωτική έλξη: 7/10

Λέων
Γεμίστε τις μπαταρίες των κινητών σας. Πολύς κόσμος από το παρελθόν θα σας θυμηθεί και θα θελήσει με μέσο, τις γιορτές, να σας πλησιάσει και να σας μιλήσει αισθηματικά.
Ερωτική έλξη: 10/10

Παρθένος
Εσείς έχετε αυτήν την εποχή το κοκαλάκι της νυχτερίδας, Το χρήμα και οι εργασιακές σας επιτυχίες, σας έχουν κατακλείσει. Αναμένοντας τον έρωτα. Ερωτική έλξη: 10/10

Ζυγός
Η θέση του κυβερνήτη σας, μπορεί να σας κάνει μεγάλες εκπλήξεις αυτό το διάστημα. Κοινωνικοποιηθείτε και θα δείτε πολύ κόσμο να σας προσεγγίζει.
Ερωτική έλξη: 7/10

Σκορπιός
Μια ευχάριστη είδηση ή εμφάνιση θα προκύψει, τις επόμενες ημέρες και σίγουρα θα σας ξαφνιάσει. Προσέχετε τι εύχεστε… μπορεί να συμβεί.
Ερωτική έλξη: 9/10

Τοξότης
Εσείς και το υπέροχο σας μυαλό, έχετε γοητεύσει τον άνθρωπο που υπάρχει στον φιλικό σας περίγυρο. Τον ξέρετε. Πιθανόν μια ερωτοφιλία να αναπτυχθεί.
Ερωτική έλξη: 7/10

Διαβαστε το αναλυτικο Ωροσκόπιο 2017 για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Αιγόκερως
Μην πιέσετε κάποιον να ακολουθήσει τα δικά σας προγράμματα. Μπορεί να έχει ήδη οργανώσει τα δικά του. Πολλά αυτά που θα σας εκπλήξουν.
Ερωτική έλξη: 9/10

Υδροχόος
Μην ρίχνετε κρυφτές ματιές στο κινητό σας. Κάντε λίγο υπομονή και θα δείτε ότι το αγαπημένο σας πρόσωπο, θα σας θυμηθεί και θα σας προτείνει κάτι διαφορετικό.
Ερωτική έλξη: 10/10

Ιχθείς
Αρμονία και τάξη είναι μια κατάσταση ονειρική για εσάς. Τα αστρολογικά πάντως της περιόδου σας υποστηρίζουν για να μπορείτε να την αγγίξετε.
Ερωτική έλξη: 9/10