Ο Ερμης στο ζωδιο των Ιχθυων 25/02-13/03

ilios-ixtheis

Ο Ερμης στο ζωδιο των Ιχθυων

Στην ομιλία, τη γραφή και την παρουσίαση του εαυτού μας ελισσόμαστε και ρέουμε σαν τα σοφά νερά, διευθύνοντας τις στροφές της αρχαίας κοίτης των ποταμών. Ο Ερμής στους Ιχθύες θα θολώσει τα όνειρα και την πραγματικότητα, μέχρι να μοιάζει η ζωή ασυνάρτητη και παράλογη.

Στη χειρότερη περίπτωση οι Ιχθύες οδηγούν την ανθρωπότητα στα πρόθυρα της μαζικής αυταπάτης.Οι καλλιτεχνικές προσπάθειες θα αποδειχθούν ασυνήθιστα ευχάριστες, με μια αλάνθαστη αίσθηση αμετάκλητου. Αυτός είναι ο ανέκκλητος συντονισμός – πρώτα σύγχυση, παραπάτημα, στροβιλισμός, έπειτα ορθάνοιχτο, ένα θέαμα φωτός.

 

Τώρα έρχεται ο παροιμιώδης θάνατος του νου. Αφήστε το να παρασυρθεί.Δημιουργήστε τον εαυτό σας εκ νέου, φρέσκο, σαν νάρκισσος σε ζεστό ανοιξιάτικο απόγευμα. Ο Ερμής στους Ιχθύες ζει στην ψυχεδέλεια, τη μεταφυσική, το διαλογισμό, το μυστικισμό, το σαμανισμό, τη θεραπεία, την παράδοση, την αποδοχή.

zodia-taro-45

Η μεγαλύτερη πρόκληση για τον Ερμή στους Ιχθύες είναι να μπορέσει να βοηθήσει τόσο τον Εαυτό όσο και το Σύμπαν. Τα ψάρια ταλαντεύονται ανάμεσα σε έντονες περιόδους εσωτερικής ανασυγκρότησης. Οι Ιχθύες θα πρέπει να αφοσιώνονται σε ένα μόνο πράγμα τη φορά, αλλιώς θα συνεχίσουν να δίνουν μέχρι να μην έχει παραμένει τίποτα, ούτε προσωπικές προμήθειες ενέργειας και αγάπης για τον εαυτό. Αυτό κάνει τα ψάρια χρονίως εξαντλημένα.

zwdia-66

 

Όταν ο Αγγελιοφόρος Ερμής μπλέκεται στα δίχτυα των Ιχθύων, γυρίζουμε προς τα μέσα μας. Οι Ιχθύες χώνουν τα πάντα βαθιά στην ψυχή τους, και έπειτα, αριστοτεχνικά, αγνοούν την πίεση που κτίζεται μέσα από τη χορήγηση ατελείωτων συγχωρήσεων και δεύτερων ευκαιριών στον Εαυτό και στους άλλους. Περιμέντε να δείτε περισσότερο από τη σκιά του στην παγκόσμια οθόνη: αμφίλογα λόγια, άρνηση και εσκεμμένη εξαπάτηση.

Ο Ερμής στους Ιχθύες είναι ασυνάρτητος, διάσπαρτος και οδυνηρά υποκειμενικός. Τα ψάρια διαλύουν όλα αυτά που έχουμε χτίσει από την περασμένη άνοιξη και να περιμένετε ότι δεν θα συμβεί πειθαρχημένα. Είναι μια ανηφορική μάχη κάτω από τα κύματα. Αν και μπορεί να έχετε την τάση να χαζεύετε, να σχολιάζετε και να φεύγετε μακριά, καταπολεμήστε τη! Κοιτάξτε τον κόσμο με επικεντρωμένοι.

zwdia-zodia-33

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

 

Αγκαλιάστε την αντικειμενικότητα και την κριτική σκέψη. Ο Ερμής στους Ιχθύες λέει καλό, ακόμη και όταν δεν είναι. Ωστόσο, δεν σας προτείνω να σχεδιάσετε οτιδήποτε – αυτό, φίλοι μου, δεν είναι καλή ιδέα. Οι Ιχθύες είναι το πραγματικό αντιθετο του σχεδιασμού!

Την επόμενη ημέρα που ο Ερμής μπει στους Ιχθύες, έχουμε μια Ηλιακή Έκλειψη στους Ιχθύες! Στη συνέχεια, στις 4 Μαρτίου, ο Ερμής σχηματίζει σύνοδο με τον Ποσειδώνα. Καθώς ο Ποσειδώνας είναι κυβερνήτης των Ιχθύων, αυτό θα είναι ένα ακόμα πολύ ιχθυώδες Σαββατοκύριακο, οπότε σκαλίστε τη διαίσθησή σας!

Αυτή δεν είναι ευνοϊκή ημέρα για σημαντικές συζητήσεις – για την ακρίβεια, το σύνολο της διέλευσης του Ερμή στους Ιχθύες δεν είναι ευνοϊκό, αλλά να είστε ιδιαίτερα επιφυλακτικοί αυτή την ημέρα. Κάθε σύνοδος με τον Ποσειδώνα κάνει τη ζωή να μοιάζει ασαφής και σκοτεινή. Πείτε όχι σε αποφάσεις που αλλάζουν τη ζωή. Αυτή είναι επίσης η πρώτη ημέρα της Αφροδίτης ανάδρομης! Προσέξτε πραγματικά αυτές τις διαπροσωπικές αλληλεπιδράσεις! Και την επόμενη ημέρα, 5 Μαρτίου, έχουμε ένα τέταρτο της Σελήνης. Θα είναι ένα τρομερό Σαββατοκύριακο…

Στις 12 Μαρτίου ο Ερμής σχηματίζει τετράγωνο με τον Κρόνο. Αυτή είναι σαν ημέρα επιθεώρησης από τον παλιό θείο Κρόνο. Ήσασταν πλήρως επικεντρωμένοι στη δουλειά σας, συναισθηματική ή άλλη; Ποια είναι τα αποτελέσματα των προσπαθειών σας; Το τετράγωνο σημάνει σοβαρότητα. Οι συζητήσεις μπορεί να είναι λίγο βαριές. Είναι, επίσης, η Πανσέληνος στην Παρθένο! Όλα τα σημάδια δείχνουν να σχετίζονται με αλλαγές στην εργασία και ανακατώσεις. Προετοιμαστείτε για μια νέα επαγγελματική κατεύθυνση αν αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot