Πανσεληνος 21/05 Το Ξεκαθαρισμα

toksotis-synastria

Πανσέληνος στον Τοξότη – 21 Μαΐου 2016

Και αυτή η Πανσέληνος είναι επίσης σε Μεταβλητά ζώδια, πράγμα που σημαίνει πως εύκολα μπορεί να επηρεαστούμε ή να γίνουμε εύκαμπτοι. Δεν έχει μεγάλη σημασία το τι κάνουμε εκείνη την ημέρα, η ενέργεια θα είναι ισχυρή, τα συναισθήματα θερμά, οπότε εκμεταλλευτείτε την και αν μπορείτε κάντε σχέδια σε κάποιον τομέα της ζωής σας που έχει καθυστερήσει ή έχει μπαγιατέψει με αυτή την Πανσέληνο.

Ο Ήλιος στους Διδύμους είναι ενεργός, κοινωνικός, φιλικός και πολύ ομιλητικός. Η Σελήνη στον Τοξότη ψάχνει την περιπέτεια και την διασκέδαση, μαθαίνει από τις εμπειρίες ζωής. Όλα αυτά τα πράγματα καταλήγουν σε μια πολύ γεμάτη ημέρα.

 

Έχουμε επίσης τη Σύνοδο Σελήνης και Άρη κατά τη διάρκεια της Πανσέληνου και αυτό προσθέτει ένα ακόμα επίπεδο ενθουσιασμού, ενέργειας και σημαντικότερα, παρορμητικότητας. Όπως όλοι ξέρουμε κατά την Πανσέληνο πρέπει όλοι να αφήσουμε αυτά που πλέον δεν μας εξυπηρετούν και η τωρινή δεν είναι διαφορετική, αλλά έχουμε την Σύνοδο Πανσέληνου και ανάδρομου Άρη και όπως ήδη είπα, νιώθουμε παρορμητικοί.

zodia-taro-45

Μην απορρίψετε κάτι πολύτιμο πάνω στην προθυμία σας να ξεφορτωθείτε κάποια άχρηστα πράγματα που σχετίζονται με αυτό. Αυτό είναι πάρα πολύ σημαντικό, οπότε δώστε του μεγάλη προσοχή.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

Έχουμε επίσης τον Ερμή στον Ταύρο σήμερα και είναι σταθερός και έτοιμος να ξεκινήσει την ορθή του πορεία στις 22 Μαΐου. Αυτό προσθέτει μία ακόμα στρώση σε αυτή την Πανσέληνο.

Με ποιον τρόπο επικοινωνούμε και ποιοι ειναι οι παλιοί τρόποι σκέψης. Όταν ο Ερμής είναι στον Ταύρο αργούμε να σκεφτούμε, να κάνουμε επιλογές, να επικοινωνήσουμε με τους γύρω μας. Όταν ο Ερμής αλλάζει κατεύθυνση όλοι νιώθουμε κάπως κολλημένοι, οπότε αυτό το συναίσθημα θα ενισχυθεί. Ανέκαθεν πίστευα πως όταν οι πλανήτες είναι στατικοί και ετοιμάζονται να κινηθούν είτε κανονικά, είτε ανάδρομα, εκείνες οι μέρες είναι πιο ενοχλητικές, από αυτές που όντως κινούνται ανάδρομα. Αυτό θα είναι επίσης μέρος της ενέργειας της Πανσέληνου, καθώς συμβαίνει την ίδια μέρα, οπότε να έχετε υπόψη σας το γιατί νιώθετε δυσκολία στον τομέα της επικοινωνίας. Οι εγκέφαλοι μας μπορεί να μοιάζουν κολλημένοι σήμερα, ενώ το υπόλοιπο σώμα μας μπορεί να έχει τρομερή ενέργεια. Θα πρέπει να προσέχουμε τις φυσικές κινήσεις μας και να μην πάρουμε σωματικά ρίσκα σήμερα.

zvdia-zwdia-tarw

Έχουμε επίσης ένα μεταβλητό Τ- τετράγωνο σήμερα, μεταξύ του Δία, του Ποσειδώνα και του Κρόνου. Ο Ποσειδώνας και ο Δίας είναι αντίθετοι και αυτό δημιουργεί μια καταπληκτική πνευματική σύνδεση που μας κινεί προς την ευθυγράμμιση με το Θείο και τον ανώτερο εαυτό μας, αν επιλέξουμε να το αντιληφθούμε και να κάνουμε αυτές τις αλλαγές.

Και οι δύο πλανήτες είναι σε τετράγωνο με τον Κρόνο και αυτό δεν είναι κακό. Έχουμε την ευκαιρία να μάθουμε κάτι νέο: ο Κρόνος στον Τοξότη αυτό το τελευταίο έτος μας παρέχει προηγμένη εκπαίδευση σε κάτι που είναι σημαντικό και αυτό το κάτι, ποικίλλει από άτομο σε άτομο. Οι λεπτομέρειες για τον καθένα βρίσκονται στον Οίκο από όπου διέρχεται ο Κρόνος. Αλλά με τον Κρόνο σε τετράγωνο με τον Δία και τον Ποσειδώνα μπορούμε να ανυψώσουμε τις πνευματικές πρακτικές μας και τον διαλογισμό σε ανώτερα επίπεδα, να τα εξελίξουμε περαιτέρω.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

Χρησιμοποιήστε την ενέργεια της Πανσέληνου για να απελευθερώσετε και να ξεκαθαρίσετε όλες τις παλιές Πνευματικές πρακτικές σας.

Τι δεν είναι χρήσιμο πια; Τι χρειάζεται μια αναμόρφωση; Απαλλαγείτε από τα αχρείαστα και δείτε τι σας έχει μείνει.

Έχουμε όλη την ενέργεια που χρειαζόμαστε για να κάνουμε τις αλλαγές που θέλουμε με αυτή την ενεργητική Πανσέληνο.

Οπότε τι περιμένετε, επιταχύνατε ρυθμούς! Απελευθερώστε ότι δεν σας είναι πια χρήσιμο και ανοίξτε τη ζωή σας σε νέες υπέροχες ενέργειες οι οποίες ρέουν στον πλανήτη.

zwdia-zodia-astrologia-65