Προβλέψεις Κατίνας. Προβλέψεις 3ο 10ήμερο Ιούλιος

anapodes-kartes-taro

Προβλέψεις Κατίνας. Προβλέψεις 3ο 10ήμερο Ιούλιος

Αναλυτικές προβλέψεις:

Κριός: Η ΠΑΙΔΟΥΛΑ
Σας έχει στοιχίσει, το γεγονός ότι ο άνθρωπος σας, αυτήν την εποχή είναι λίγο απόμακρος και χαμένος… από την κοινή σας καθημερινότητα.
Οι σχέσεις, θα ξεκαθαρίσουν μέσα σε αυτό το Καλοκαίρι. Ωστόσο, μέσα από αγάπη και όχι δεικτικές συμπεριφορές, όλα θα διορθωθούν.

 

Ταύρος: Ο ΗΛΙΟΣ
Οι μέρες οι τελευταίες του Ιουλίου, σας δίνουν πολλά και ευχάριστα γεγονότα, που σίγουρα θα σας στρώσουν τους δρόμους, για την προσωπική σας ζωή.
Μόνοι και χωρισμένοι θα έχουν καινούργια πρόσωπα, να τους πολιορκούν με σκοπό να κερδίσουν μια μόνιμη θέση στην καρδιά τους.

zodia-taro-45

Δίδυμοι: ΑΡΙΜΑΝ – ΤΟ ΤΖΑΝ ΤΟΥ ΡΟΥΜΠΙΝΙΟΥ
Οι προτάσεις που σας γίνονται κατά καιρούς, από ακατάλληλα και αταίριαστα άτομα, θα ενταθούν. Ετοιμαστείτε για διπλωματικές απορρίψεις.
Υπάρχουν κάποια νέα, που σας πλησιάζουν, από το πρόσφατο σας παρελθόν. Αφορούν σε μια παλιά σας αγάπη, που θέλει επανασύνδεση.

tarw-zwdia

Καρκίνος: ΤΟ ΕΡΩΤΙΚΟ ΓΡΑΜΜΑ
Αυτές τις ημέρες, που βλέπετε και εσείς οι ίδιοι, ότι ο άνθρωπος σας, δεν είναι και στα καλά του, μην τον πιέζετε για κάτι περισσότερο.
Όσοι έχουν σκοπό, μέσα στις επόμενες εβδομάδες να κάνουν κάτι πιο επίσημο στην σχέση τους, ίσως και να πρέπει πρώτα να ρίξουν μια ματιά, στα οικονομικά τους.

Λέων: ΜΠΕΝΤΕΣ – ΤΟ ΤΖΑΝ ΤΟΥ ΣΜΑΡΑΓΔΙΟΥ
Δεν έχετε καλή διάθεση και αυτό έχει την πηγή του, στον ερωτικό σας τομέα, που μάλλον εκεί και υπάρχει μια λάθος επιλογή συντρόφου.
Οι σκέψεις που κάνουν κάποιοι, για να πάνε και πάλι να εξερευνήσουν το παρελθόν, ίσως και να είναι απόλυτα λαθεμένες. Μην είστε ανασφαλείς.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Παρθένος: ΤΑ ΑΣΤΡΑ
Έχετε μπερδευτεί, με όλα αυτά που σας προσφέρονται και σας προτείνονται. Σίγουρα για αρχή, κρατήστε μικρό καλάθι, και σε επόμενο στάδιο δώστε χρόνο.
Αν τελικά δεν έχετε πάρει τις τελικές αποφάσεις σας, γύρω από δεσμεύσεις και οικογένεια, καλό θα ήταν να το αποκαλύψετε στον άνθρωπο σας, που κάτι σχετικό αναμένει.

Ζυγός: Ο ΗΛΙΟΣ
Το ότι έχετε χωρίσει πρόσφατα, δεν σημαίνει ότι πρέπει να κλειστείτε και να μην έχετε επαφές πια… με καινούργιο κόσμο. Λάθος στάση.
Αυτοί, που έχουν καταφέρει επιτυχώς και έχουν επανασυνδεθεί, το πιο πιθανόν είναι μέσα στην επόμενη σεζόν να περάσουν και σε πιο επίσημες – νόμιμες δεσμεύσεις.

zwdia-zodia-33

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Σκορπιός: ΑΡΑΛ – Ο ΠΑΣΑΣ ΤΟΥ ΣΜΑΡΑΓΔΙΟΥ
Μην χαλάτε την ησυχία και την ηρεμία σας, για να ανοίξετε το μυαλό κάποιου. Ίσως να μην είναι ο κατάλληλος τελικά για εσάς, ή να μην θέλει αυτός.
Υπάρχουν κάποια λεπτά ζητήματα, που πρέπει να τακτοποιηθούν μέσα στην σχέση σας, πριν ακόμη αποφασίσετε … να την κάνετε ευρέως γνωστή.

Τοξότης: ΝΤΑΡΕ – Ο ΣΟΥΛΤΑΝΟΣ ΤΟΥ ΔΙΑΜΑΝΤΙΟΥ
Οι κινήσεις και τα υπονοούμενα, που βλέπετε από τον συνεργάτη – φίλο σας, δεν είναι και τόσο φυσιολογικές. Μην εκπλαγείτε… αν σας γίνει μια ερωτική εξομολόγηση.
Όλα όσα έχουν γίνει στο παρελθόν σας, θα πρέπει να σας δίνουν, παραπάνω δύναμη έτσι ώστε να περάσετε ένα καταπληκτικό Καλοκαίρι.

Αιγόκερως: ΣΕΛΑΝΑ – ΤΟ ΤΖΑΝ ΤΟΥ ΕΒΕΝΟΥ
Είσαστε σίγουροι, ότι αυτός που σας άφησε… μέσα στις επόμενες ημέρες, θα σας ξανα – χτυπήσει την πόρτα. Ίσως και τελικά να γίνει αυτό.
Τα ζευγάρια, που έχουν χωρίσει θα πρέπει να μην μάχονται τόσο πια ο ένας τον άλλον. Όλα μπορεί να αλλάξουν προς το καλύτερο, ακόμη και να έρθει η επανένωση.

Υδροχόος: ΟΙ ΚΗΠΟΙ
Οι μέρες που έρχονται… και μέχρι τις αρχές του Αυγούστου, θα σας αναστατώσουν ευχάριστα στον ερωτικό σας τομέα. Είσαστε άκρως ερωτικοί αυτό το διάστημα.
Έχετε κουραστεί από τις άσχημες καταστάσεις, που συντελούνται μέσα στον δεσμό σας. Έχει έρθει η ώρα για να μιλήσετε και να λυθούν οι εκκρεμότητες.

Ιχθείς: ΑΝΤΧΑΜΝΤΕΒΑ – Η ΣΟΥΛΤΑΝΑ ΤΟΥ ΔΙΑΜΑΝΤΙΟΥ
Από τα νέα που θα ακούσετε, για έναν πρώην ταίρι σας, θα σας εκπλήξουν – αφήσουν με το στόμα ανοιχτό. Σας έρχονται προτάσεις επανασυνδέσεις.
Μπορείτε να κάνετε ένα διάλειμμα από τους καυγάδες, μέσα στις σχέσεις σας. Δεν χρειάζεται να πιέζετε για απαντήσεις στο εδώ και τώρα.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις