Ψυχολογία. Και τα παντρεμένα ζώδια…έχουν ψυχή!

test-gamos-zwdia

Ψυχολογία. Και τα παντρεμένα ζώδια…έχουν ψυχή!

Όλα τα ζώδια, έχουν τις δικές του διαφορετικές συμπεριφορές, μέσα σε έναν γάμο – ή μια σοβαρή αισθηματική σχέση. Κάποια ολοκληρώνονται σαν υπάρξεις, κάποια ίσως και να αισθάνονται πιο άβολα και κάποια να πιστεύουν ότι έχουν χάσει το 100% της ελευθερίας τους.

Για όλα τα ζώδια:

 

Οι Κριοί, το μωρό του ζωδιακού, αλλά και οι Υδροχόοι, δεν έχουν και την καλύτερη φήμη γύρω από τις μόνιμες δεσμεύσεις. Δύσκολα μπορούν να ενταχθούν μέσα σε έναν γάμο και ομαλά. Ανυπότακτα πνεύματα, που εικάζουν ότι ένας τέτοιος περιορισμός, θα τους σταματήσει από όλες τις άλλες δραστηριότητες τους. Αν σας ενδιαφέρει να παντρευτείτε έναν Κριό ή Υδροχόο, σίγουρα αφήστε του χώρο και χρόνο, να το αποφασίσει μόνος του.

zodia-taro-45

Τα καλά παιδιά του κύκλου οι Ταύροι, είναι και αυτοί που κατέχουν το πιο μικρό ποσοστό σε χωρισμούς και διαζύγια. Σε μια ανάλογη φάση βρίσκονται και οι Καρκίνοι, που επιθυμούν έναν σύντροφο και για πάντα. Αν τους δείξετε εμπράκτως την αγάπη σας, και δεν τους κάνετε να ζηλέψουν, σίγουρα θα τους έχετε δίπλα σας για μια ζωή.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Οι Δίδυμοι και οι εξίσου άστατοι Ζυγοί, δεν έχουν ούτε κουμπιά, αλλά και ούτε κάποιον ιδιαίτερο τρόπο, για τους κρατήσετε κοντά σας. Σίγουρα κάτι που τους αρέσει πολύ και το προσέχουν σε κάθε σύντροφο, είναι η διάθεση του, για να τους αφήσει χρόνο και χώρο. Η πίεση και ο έλεγχος δεν λειτουργούν για αυτά τα ζώδια.

Στις δύσκολες περιπτώσεις ανήκουν οι Λέοντες και οι Υδροχόοι, που ψάχνουν πραγματικά… ένα αντίγραφο του «τέλειου” εαυτού τους. Δεν δένονται εύκολα αισθηματικά, και έχουν μια μόνιμη αγωνία, να βρουν το άτομο που ιδανικά θα τους καλύψει πρώτα εγκεφαλικά, και μετά αυτό, να μετουσιωθεί σε ερωτικό – σαρκικό αποτέλεσμα.

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Οι σκέψεις των Παρθένων και των Ιχθύων, για τον γάμο είναι ταυτόσημες. Επιθυμούν μια μόνιμη και επίσημη σχέση, που θα τους διασφαλίζει την ηρεμία και την ασφάλεια κάθε είδους. Αν καταφέρετε, να τους δείξετε τον τρυφερό σας εαυτό και τους δώσετε το 100% της αγάπης σας, δεν πρόκειται να φύγουν ποτέ από την καθημερινότητα σας.

Τα δύσκολα ξεκινούν στους Σκορπιούς και τελειώνουν στους Αιγόκερους. Και τα δύο ζώδια είναι προκατειλημμένα και δεσμοφοβικά. Έχουν γενικά άσχημες εμπειρίες από το ερωτικό τους παρελθόν, που στην πραγματικότητα πιο πολύ τρόμαξαν και αυτό σαν ψυχολογικό ποτέ δεν έσβησε. Ξεκινήστε σας φίλοι, δίπλα τους, και σε βάθος χρόνου, κάντε την αισθηματική σας εξομολόγηση. Αν σας εμπιστευτούν, όλα τα άλλα τα έχετε… εύκολα!

zwdia