Αστρολογια Ερμης στον ζυγο – η αρχη του κακου

giati-den-tilefwnei

Αστρολογια Ερμης στον ζυγο – η αρχη του κακου

27 Αυγούστου 2015 – Ο Ερμής εισέρχεται στο ζώδιο του Ζυγού όπου και παραμένει ως τις 02 Νοεμβρίου 2015 

 

Αστρολογια Ερμης στον ζυγο – η αρχη του κακου

28η Αυγούστου 2015- Ο Ερμής εισέρχεται στην Σκιά.

Ο πλανήτης Ερμής κινείται πλέον στα ουράνια πεδία που ανήκουν στο στερέωμα της Σκιάς του Ζωδιακού Κύκλου και φυσικά αναμένεται , ακριβώς σε χρονικό διάστημα 2,5 εβδομάδων από την 28η Αυγούστου , να αρχίσει την ανάδρομη τροχιά του. Από την στιγμή που ο Ερμής θα αρχίσει να κινείται ανάδρομα ως την στιγμή που θα επανέλθει σε ορθή ξανά πορεία, αναμένεται να περάσει από τις ίδιες ουράνιες – ζωδιακές εκτάσεις του στον ουρανό 3 επαναλαμβανόμενες φορές. Το συμπαντικό αυτό φαινόμενο όπου ένας πλανήτης διαπερνά τις ίδιες εκτάσεις του ουράνιου στερεώματος σε μικρό χρονικό διάστημα έχοντας ανάδρομη πορεία και ακολουθώντας πιστά την ίδια ουράνια πορεία διέλευσης ονομάζεται το φαινόμενο της ΣΚΙΑΣ.

zodia-taro-45

Την πρώτη φορά διέλευσης του πρόκειται να περάσει πέρα για πέρα μέσω ευθείας πορείας, την δεύτερη θα περάσει σε ανάδρομη πορεία (δηλαδή θα φαίνεται σαν να κινείται ανάποδα από ότι την πρώτη φορά διέλευσης του ) και τέλος την τρίτη θα ξαναπεράσει από τα ίδια σημεία του Ουρανού και πάλι με κατεύθυνση προς τα εμπρός -ορθή πορεία και πάλι δηλαδή. Όλο αυτό σημαίνει βέβαια ότι θα υπάρξουν διάφορες αλλαγές και διαδικασίες ανάπτυξης στους τομείς που επηρεάζονται απευθείας από την συμπαντική-ουράνια δύναμη κλπ ηλεκτρομαγνητικό πεδίο που εκβάλει ο Ερμής: τομείς όπως πχ ιδέες-σκέψεις- ψυχική εστίαση- ολοκλήρωση και επικέντρωση εγκεφαλικών δυνατοτήτων και γενικότερα τομείς που σχετίζονται με την ουσία του Ερμή ως θεό φυσικά κατά το παρελθόν. Επίσης άμεσα επηρεάζονται και κάθε μορφής συναλλαγές, ανταλλαγές , η ανάλυση και η οργάνωση των πληροφοριών, καθώς και όλες οι μορφές επικοινωνίας στη γη.

Εδώ είναι σημαντικό να αναφέρουμε ότι με την έννοια μορφές επικοινωνίας δεν στεκόμαστε μόνο στον προφορικό λόγο αλλά και σε κάθε είδους γραπτού λόγου πχ ηλεκτρονικών μηνυμάτων, το ίντερνετ, την αλληλογραφία μέσο ταχυδρομείου, τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, τα βιβλία, τα περιοδικά, καθώς και τα μέσα μαζικής μεταφοράς αλλά και τον πληθυσμό ο οποίος μεταφέρεται καθημερινά προς ικανοποίηση των βασικών αναγκών επιβίωσης τους μέσα στους δρόμους της γειτονιάς του φυσικά.

zwdia-zodia-astrologia-65

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

 

astrologia-zwdia-oroskopio-67

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια