αστρολογικες προβλεψεις για δύο 24/08 Τετάρτη

99d590726b7e6a793dd929b90ced1d96_XL

αστρολογικες προβλεψεις για δύο 24/08 Τετάρτη

ζωδια κριός
Συνεργαστείτε με το έτερό σας ήμισυ σήμερα, και θα δείτε να αντεπεξέρχεστε σε πολύ περισσότερα απ’ όσα θα κάνατε μόνοι σας. Αν μάλιστα ανταλλάξετε και ιδέες, θα καταφέρετε να λύσετε ένα παλιό πρόβλημα μέσω μιας νέας προσέγγισης.

ζωδια ταύρος
Σήμερα θα έχετε την αίσθηση ότι όλα σας ενοχλούν. Φροντίστε να ενημερώσετε το ταίρι σας γι’ αυτή την ιδιόρρυθμη διάθεσή σας, για να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις. Μην το απομακρύνετε αν θελήσει να σας βοηθήσει.

ζωδια δίδυμοι
Ζητήστε την άποψη του έτερου ήμισύ σας σήμερα, επί μιας προσωπικής σας εργασίας. Θα ωφεληθείτε από τη δική του οπτική, σε σημείο που θα εμπνευστείτε να δοκιμάσετε μια εντελώς καινούργια προσέγγιση.

zodia-taro-45

 

ζωδια καρκίνος
Θεωρούσατε ότι είχατε τα πάντα υπό έλεγχο, ωστόσο θα προκύψει κάτι που θα τα αλλάξει όλα. Έχετε όμως στο πλάι σας το ταίρι σας, γι’ αυτό παραμείνετε θαρραλέοι και ορμήστε μέσα στις νέες συνθήκες. Όλα θα πάνε καλά.

ζωδια λέων
Μπορεί να έχετε την αίσθηση ότι δεν γίνεται τίποτα μέσα στη σχέση σας, ωστόσο το μόνο που χρειάζεται είναι να κάνετε λίγη υπομονή. Οι μικρές αλλαγές θα δείξουν το αποτέλεσμά τους σύντομα, που θα σωρευτούν και θα γίνουν κάτι σπουδαίο.

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια παρθένος
Όταν ταλαιπωρήστε αρκετά στα εργασιακά σας, έχετε την τάση να μεταφέρετε την έντασή σας και στο σπίτι. Ίσως είναι καιρός να βρείτε τρόπους να μετατρέπετε το χάος σε τάξη. Αυτό θα βοηθήσει τη σχέση σας αλλά και την πνευματική σας ισορροπία.

ζωδια ζυγός
Σήμερα θα καταφέρετε να βρείτε διόδους κατανόησης με το ταίρι σας, μέσω της ανοικτής και ειλικρινούς επικοινωνίας. Αν ανοίξετε όλα τα χαρτιά σας στο τραπέζι, θα ξεκαθαρίσετε και την παραμικρή πιθανή παρεξήγηση.

ζωδια σκορπιός
Δεν αποκλείεται να έρθετε σήμερα σε επαφή με ένα συγγενικό σας άτομο μεγάλης ηλικίας, που δεν έχετε μιλήσει εδώ και καιρό. Μη διστάσετε να ζητήσετε τη συμβουλή του όσο αφορά τη σχέση σας, έχει αρκετή εμπειρία και θα την μοιραστεί με χαρά μαζί σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera

ζωδια τοξότης
Οι αναπολήσεις ενός ατόμου για το παρελθόν του, θα σας βάλει σε σκέψεις όσο αφορά τη δική σας ζωή. Αυτή θα είναι και η αφορμή για να μιλήσετε με το ταίρι σας απόψε, για να πείτε πόσο σημασία έχει η ύπαρξή του στη ζωή σας και στις ελπίδες σας για το μέλλον.

ζωδια αιγόκερως
Ένα φιλικό σας άτομο με πολλές διασυνδέσεις, θα σας βοηθήσει σήμερα να οργανώσετε μια ιδιαίτερη βραδιά για εσάς και το ταίρι σας. Κρατήστε τα σχέδιά σας μυστικά, μέχρι να φτάσει η ημερομηνία που θα παρουσιάσετε την έκπληξή σας.

zwdia-fotia

ζωδια υδροχόος
Μια ανέλπιστη είδηση θα σας ενθουσιάσει σήμερα. Κάντε ένα διάλειμμα από τη δουλειά για να μοιραστείτε τη χαρά σας με το ταίρι σας, αλλά και να σχεδιάσετε πώς θα το γιορτάσετε απόψε…

ζωδια ιχθύες
Πολλές είναι τα θέματα που σας απασχολούν σήμερα, και ίσως δυσκολεύεστε να συγκεντρωθείτε σε ένα από αυτά. Αναζητήστε τη βοήθεια του έτερου ήμισύ σας, για να τα βάλετε σε σειρά ανάλογα με την προτεραιότητά τους.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66