VIP αστρολογικες προβλεψεις για Δύο Τρίτη 28/7

erwtikes-provlepseis-kyriaki-11-5

VIP αστρολογικες προβλεψεις για Δύο – Τρίτη 28 Ιουλίου

 

Ανατολή Ηλίου 06:24 – Δύση Ηλίου 20:38

 

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκοπο σας.

zodia-taro-45

 

Κριός: Μια μέτρια ημέρα που θα πρέπει να ενσκύψετε περισσότερο με τον άνθρωπο σας και τις δικές του ανάγκες. Συνήθως είσαστε τα ζωδια που ασχολούνται μόνο με την δική τους ζωή. Αυτές τις δύσκολες ημέρες δώστε μια παραπάνω προτεραιότητα και στην σχέση σας.

SEX LIFE: Άσχημη

 

Ταύρος: Βαδίζετε σύμφωνα με το πλάνο σας ….και αυτό σας ικανοποιεί και σας δημιουργεί μια ασφάλεια και στην συναισθηματική σας ζωή. Οι μέρες μέχρι τις αρχές του Αυγούστου είναι δημιουργικές, και  πολύ πιο ερωτικές.

SEX LIFE: Μέτρια

 

Δίδυμοι: Θα πρέπει να συγκρατήσετε τα ψυχολογικά σας σκαμπανεβάσματα και να δείξετε τον καλύτερο σας εαυτό στον άνθρωπο σας. Ιδίως αν είσαστε με ζωδιο του νερού, δεν αποκλείεται να σας φανερωθούν  εκπλήξεις που θα σας κάνουν να αισθανθείτε πολύ πιο ασφαλείς.

SEX LIFE: Καλή

 

Καρκίνος: Οι συζητήσεις που θα προκύψουν μέχρι τις αρχές του μήνα Αυγούστου θα έχουν χαρακτήρα δέσμευσης από τον άνθρωπο σας. Δεν υπάρχουν παγίδες πίσω από αυτό. Οι πλειοψηφία των Καρκίνων φέτος θα δεσμευτεί.

SEX LIFE: Άριστη

Λέων: Έχετε ανάγκη από πολλές και βαθιές αλλαγές στην καθημερινότητα σας. Σίγουρα θα χρειαστεί να ενισχύσετε το κοινωνικό σας προφίλ… και να ξεφύγετε από την απομόνωση της σχέσης  που σας πιέζει και σας περιορίζει παντού.

SEX LIFE:  Μέτρια

 

Παρθένος: Θα ανακαλύψετε ότι περνάτε καλύτερα μόνοι σας παρέα με τον άνθρωπο της επιλογή σας, παρά το να είστε συνεχώς μέσα σε κόσμο και τρίτα περιβάλλοντα που σας χαμογελούν επιφανειακά. Οργανώστε τις φετινές σας διακοπές άμεσα.

SEX LIFE: Κακή

 

Ζυγός: Μοχθείτε αλλά θα τα καταφέρετε εν τέλη να πείσετε το ταίρι σας για την αλήθεια των λόγων σας. Οι περισσότεροι Ζυγοί είναι σε μια αστάθεια αυτό το χρονικό διάστημα…  και που θα χρειαστεί να επικοινωνήσουν με τον άνθρωπο τους προκειμένου να αποκαταστήσουν την σταθερότητα στον δεσμό τους.

SEX LIFE: Μέτρια

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Σκορπιός: Αφήστε το πάθος να σας δείξει τον σωστό δρόμο. Δεν έχετε ακόμα πολλά χρονικά περιθώρια. Έχουν γίνει άπειρα λάθη και από τις δύο πλευρές που θα πρέπει να διορθωθούν το ταχύτερο δυνατό. Μια εκδρομή ή  μια κοινή δραστηριότητα θα βοηθούσε.

SEX LIFE: Καλή

 

Τοξότης: Δώστε στον εαυτός ας τα περιθώρια να μείνει και λίγο μόνος του για να σκεφτεί το τι θέλει από την σχέση που διατηρείτε… ίσως και με περισσότερο κόπο από ότι πιθανόν να χρειάζεται. Οι υπερβολές εντυπωσιασμού θα πρέπει να λήξουν.

SEX LIFE: Αρίστη

 

Αιγόκερως: Αισθάνεστε ότι βιώνετε μια ταλαιπωρία μέσα στον ερωτικό σας δεσμό. Αν αυτό είναι όντως πραγματικότητα, συζητήστε άμεσα με τον άνθρωπο σας, τι θα ήταν καλό να διορθώσετε και από τις δύο πλευρές. Αυτοί που είναι ψυχραμένοι θα έρθουν πιο κοντά μέχρι την Παρασκευή.

SEX LIFE: Μέτρια

xartomanteia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Υδροχόος: Ανασφάλεια και φόβος θα βγουν στην επιφάνεια για την πορεία της σχέση σας. Σαφώς και δικαιούστε τα καλύτερα, και θα πρέπει πρώτα να τα αποδώσετε στο ταίρι σας, και μετά να ζητήσετε αυτό που επιθυμείτε και εσείς .Είναι πιο δίκαιο έτσι.

SEX LIFE: Καλή

 

Ιχθύς:  Θα πρέπει να ολοκληρώσετε τις σκέψεις σας σύντομα και να τις ανακοινώσετε υπό την μορφή δομημένων προτάσεων στον σύντροφο σας. Οι μέρες μέσα στον Αύγουστο, θα δώσουν τις κατάλληλες ευκαιρίες για αναζωογόνηση και επέκταση των ταλαιπωρημένων συναισθημάτων.

SEX LIFE: Μέτρια

tarw-erwtoskopio