αστρολογικες προβλεψεις singles Παρασκευη 28/8

zwdia-simera-erwtikes-18-7-14

αστρολογικες προβλεψεις  singles Παρασκευη 28/08

ζωδια κριός
Κάτι νέο μικρό ή μεγάλο θα φέρει νέα πνοή στον τομέα των ερωτικών σας καταδιώξεων. Τι μπορεί να είναι αυτό; Ίσως ένα καινούριο κραγιόν ή μια γραβάτα που θα αγοράσετε ή ένα ζευγάρι παπούτσια από ακριβό σχεδιαστή… κάτι πάντως που θα τονίσει την εξωτερική σας εμφάνιση αρκετά και δυνατά σήμερα.

 

ζωδια ταύρος
Μη ξεχνάτε ότι δεν είναι ανάγκη να καταφύγετε στην λύση να ληστέψετε μια τράπεζα για να περάσετε καλά στην καθημερινότητα σας. Για αυτό σήμερα, πάρτε τους φίλους σας μαζί και πηγαίνετε στο πιο καυτό μπαρ της πόλης έτοιμοι για νέες γνωριμίες ή καλέστε το φλερτ που ήδη υπάρχει να σας συνοδεύσει σε ένα κάτω από τα αστέρια πικνίκ σήμερα το βράδυ

ζωδια δίδυμοι
Βρείτε σήμερα έναν συνένοχο στο ερωτικό έγκλημα που σκέφτεστε να πράξετε κατά τις βραδινές ώρες. Οπότε κανονίστε με το πιο αγαπητό άτομο για αυτές τις περιπτώσεις να συναντηθείτε να να εξορμήσετε μαζί σε όλα τα καυτά στέκια της πόλης. Θα δείτε ότι με την παρουσία του φίλου σας και μόνο θα αποκτήσετε εάν όχι θα ενδυναμωθεί η αυτοπεποίθηση και θα περάσετε μια ευχάριστη ανέμελη βραδιά , κάνοντας την μία ερωτική γνωριμία μετά την άλλη.

zodia-taro-45

ζωδια καρκίνος
Προγραμματίστε οπωσδήποτε μία εκδρομή για σήμερα. Είτε μια εκδρομή μαζί με τα σκυλιά ή τις γάτες σας είτε να πάτε σε κάποιον πχ οργανωμένο κάμπινγκ ότι και να γίνει πρέπει οπωσδήποτε να αφήσετε τον εαυτό σας να αποδράσει. Είναι ο μόνος τρόπος να γεμίσετε τις μπαταρίες σας και όταν επιστρέψετε να είστε 100% έτοιμοι να μπείτε στο παιχνίδι του φλερτ με επιτυχία.

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

zodia-astra-tarot

ζωδια λέων
Είστε πλήρως προετοιμασμένοι για τον ερωτικό τομέα. Η ερωτική λάγνα και ρομαντική πλευρά σας έφτασε στο φουλ της ενέργειας της. Οπότε σήμερα πάρτε τα φιλαράκια για μια ξέφρενη νύχτα στα μπαράκια της περιοχής σας ή βρείτε το θάρρος και καλέστε το τελευταίο σας έρωτα και βάψτε όλη την πόλη με τα χρώματα σας. Ότι και να κάνετε , σίγουρα σήμερα δεν είναι μια από εκείνες τις ημέρες του απλά να κανονίσετε να πάτε σινεμά.

 

ζωδια παρθένος
Σήμερα πρέπει οπωσδήποτε να πάρετε ένα ρίσκο στον τομέα των ερωτικών ακόμα και εάν αυτό σημαίνει ότι θα χρειαστεί να πιέσετε τον εαυτό σας για να γίνει αυτό. Ξεκινήστε τη βραδιά με κάτι απλό: ντυμένη με μια όμορφη κοντή φούστα αρχίστε την ψιλοκουβέντα με τους γύρους σας και ξεκινήστε νέες γνωριμίες. Σιγά σιγά καθώς με το πέρασμα της ώρας η ευκαιρία του να συναντήσετε κάποιο πολύ ενδιαφέρον άτομο αυξάνεται κατακόρυφα.

 

ζωδια ζυγός
Καλά μα κάθε φορά ψωνίζετε τα ρούχα σας από το ίδιο πολυκατάστημα, τρώτε στο ίδιο εστιατόριο και παρακολουθείτε τα ίδια μαθήματα στο γυμναστήριο. Το κατανοώ όλοι μας έχουμε την καθιερωμένη ρουτίνα μας αλλά εσείς το έχετε παρακάνει, ήρθε η ώρα να σπάσετε τα δεσμά της ρουτίνας σας και να αφεθείτε ελεύθεροι στον ερωτισμό

astrologia-zwdia-oroskopio-67

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

ζωδια σκορπιός
Χρειάζεται λίγο προσοχή αυτό το καιρό καθώς έχετε την τάση να αφήνεστε στην κάθε στιγμή δίχως δεύτερη σκέψη. Αυτό είναι τόσο καλό όσο και κακό ταυτόχρονα. Δηλαδή , το να μετατρέψετε μία απλή συγκέντρωση στο σπίτι σας με τα φιλαράκια σας σε ένα ξέφρενο και εκτός ορίων πάρτι; Γιατί όχι;! αλλά να αφήσετε έναν ήδη υπάρχων ταίρι με τον να το απιστήσετε και να φύγετε με το νέο σας αμόρε όχι και τόσο ευγενικό , σωστό ή όμορφο. Προσέξτε λοιπόν.

ζωδια τοξότης
Σήμερα να περιμένετε το ανεπάντεχο να κάνει τη εμφάνιση του κατά τη διάρκεια της ημέρας. Να είστε προετοιμασμένοι να πάτε νωρίτερα από ότι έχετε σκοπό στο κέντρο της περιοχής σας αν το τηλέφωνο χτυπήσει και σας πούνε ότι διαδραματίζεται κάποιο όμορφο και σπάνιο event την ώρα εκείνη ή ακόμα να αναβάλετε ή αλλάξετε ώρες στα απογευματινά ραντεβού στο γραφείο έτσι και το μεσημεριανό που μοιράζεστε με συντροφιά έχει αποκτήσει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για εσάς.

 

ζωδια αιγόκερως
Αν πραγματικά αναζητάτε σύντροφο τότε θα πρέπει από σήμερα να ενσωματώσετε την πειθαρχία στον τρόπο που αντιμετωπίζεται το ζήτημα. Το ξέρω πως προτιμάτε και θέλετε να περάσετε την νύχτα παρέα με τα φιλαράκια λέγοντας τα δικά σας, αλλά πιέστε τον εαυτό σας και όσο συμβαίνει αυτό φροντίστε ώστε κάθε ώρα που περνά να κάνετε και από μια νέα ερωτική γνωριμία. Εμπιστευτείτε με.

zwdia-zodia-astrologia-65

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

ζωδια υδροχόος
Αξιοποιήστε στο έπακρο τη δύναμη της ομάδας σήμερα. Πηγαίνετε για ψώνια μαζί με τα φιλαράκια σας και θα δείτε ότι θα αγοράσετε τελικά καλύτερα ρούχα από όποια άλλη φορά ήσασταν μόνοι. Δείτε ενώ είστε στη δουλειά μαζί με τους συναδέλφους αυτή τη νέα σελίδα ραντεβού στο ίντερνετ . Και φυσικά το βράδυ φροντίστε να βγείτε έξοδο με την αγαπημένη παρέα , θα τονώσουν το ηθικό σας και θα έχετε μεγαλύτερη τόλμη από ότι συνήθως τελικά.

 

ζωδια ιχθείς
Κανένας δεν αγαπά τους κουτσομπόληδες και το ξέρετε. Οπότε σήμερα αν πέσετε πάνω σε κουτσομπολιά που αφορούν το ποιος βγαίνει με ποιον ή ποιος είναι ερωτευμένος με ποιον καλά θα κάνετε να κρατήσετε αυτές τις νέες πληροφορίες αποκλειστικά στον εαυτό σας και μόνο. Πιστέψτε με, θα το εκτιμήσει τόσο ο ίδιος σας ο εαυτός όσο και τα πρόσωπα που εμπλέκονται στα κουτσομπολιά αυτά.