αστρολογος προβλεψεις 13/03 Δευτέρα

zwdia-erwtikes-7-8-14

αστρολογος προβλεψεις 13/03 Δευτέρα

Θα μπείτε στη νέα εβδομάδα με σοβαρότητα, σκεπτόμενοι τα οικονομικά σας θέματα, έγγραφα, συμβόλαια και χρήματα. Δεν αποκλείεται πολλοί να δεχθούν μια εξαιρετική πρόταση για ένα νέο ξεκίνημα, που θα απαιτήσει σοβαρές αποφάσεις.

Αυτή τη Δευτέρα θα παίξουν σημαντικό ρόλο οι νέες γνωριμίες και επαφές, κάτι που θα το διαπιστώσετε για πολύ καιρό στη συνέχεια. Σήμερα θα έχετε μια συνάντηση ή συζήτηση που θα σχετίζεται με ένα κορίτσι ή μια νεαρή γυναίκα. Κάποιες γυναίκες άνω των 35 ετών θα ανατρέψουν το πρόγραμμά τους, από κάτι αναπάντεχο που θα προκύψει στο σπίτι.

 

Όσοι ανήκετε στο ζώδιο του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη, να αναμένετε χαρούμενη ατμόσφαιρα στο σπίτι, με αφορμή κάποια χρήματα ή πληροφορίες για χρήματα που θα εισπράξετε τις επόμενες ημέρες. Ευχάριστες ειδήσεις θα λάβετε και από ένα άτομο του οικογενειακού σας κύκλου.
Η μέρα είναι ιδανική για τις συνεργασίας, για προαγωγές, για έναρξη των προετοιμασιών για την άνοιξη. Οι γυναίκες άνω των 35 ετών να αναμένουν ειδήσεις ή γεγονότα που θα αφορούν την ερωτική τους ζωή.

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες  ΤΑΡΩ προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zvdia-taro-00

Όσοι ανήκουν στο ζώδιο του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω, θα έρθουν σήμερα αντιμέτωποι με κάποιες καθυστερήσεις ή αναβολές των σχεδίων τους, εξαιτίας γεγονότων που θα αφορούν έναν άντρα οι περισσότερους.
Οι γυναίκες εκπρόσωποι αυτών των ζωδίων θα έχουν ειδήσεις που θα αφορούν ένα παιδί ή ένα νεαρό άτομο. Οι άντρες ενδείκνυται να αφιερώσουν σήμερα περισσότερο χρόνο στο σπίτι και την οικογένειά τους.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Αν έχετε γεννηθεί υπό το ζώδιο των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου, σήμερα θα σας χαροποιήσουν ειδήσεις ή γεγονότα που θα σχετίζονται με άτομα του στενού σας κύκλου. Αρκετά θα είναι τα γεγονότα που θα σας χαρίσουν έντονα συναισθήματα και ενθουσιώδεις αντιδράσεις!
Η συμβουλή των άστρων για εσάς, είναι να αξιοποιήσετε όσο περισσότερο μπορείτε τη σημερινή μέρα για να πραγματώσετε τα σχέδια και τα όνειρά σας.

Όσοι ανήκετε στο ζώδιο του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων, θα έχετε αρκετές υποχρεώσεις που αφορούν χρήματα και οικονομικά θέματα. Καλό θα είναι να μην ασχοληθείτε σήμερα με νομικά ή δικαστικά θέματα.
Προσπαθήστε να είστε όσο το δυνατόν πιο προσγειωμένοι και ρεαλιστές σε σχέση με τα χρήματά σας, γιατί δεν αποκλείεται να προκύψουν κάποια γεγονότα που θα σας προβληματίσουν και θα σας φέρουν σε δύσκολη θέση.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες  ΤΑΡΩ προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-768