αστρολογος προβλεψεις 17/08 Πέμπτη

imerisies-2314

αστρολογος προβλεψεις 17/08 Πέμπτη

Την Πέμπτη πολλοί από εσάς θα εκπλαγείτε από τα νέα ή από κάποιο γεγονός, που θα σχετίζεται με ένα αγόρι ή έναν νεαρό άνδρα. Η μέρα υποδεικνύει έξοδα ή άλλες οικονομικές δεσμεύσεις, που σχετίζονται με ένα παιδί ή κάποιον από την οικογένειά σας.

Σήμερα μπορεί εύκολα να κάνετε λάθη ή να επισπεύσετε τις αποφάσεις σας. Οι συνέπειες μπορεί να περιπλέξουν κάποια σημαντικά σχέδια και ελπίδες για εσάς. Οι νεαρές γυναίκες θα έχουν σήμερα την ευκαιρία να διορθώσουν κάποιο παλιό τους λάθος ή να επαναφέρουν κάποιες «παγωμένες», διαλυμένες σχέσεις.

 

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη, σήμερα θα εκπλαγείτε από νέα ή συζητήσεις με φίλους από κοντά και μακριά. Μπορεί να λάβετε μια πρόσκληση ή μια ενδιαφέρουσα προσφορά ή πληροφορίες. Τα προβλήματα στον ερωτικό τομέα, σήμερα θα σας υποδείξουν τα λάθη ή τις παραλείψεις που έχουν γίνει μέχρι στιγμής. Από τώρα και στο εξής όλα θα εξαρτηθούν από εσάς. Πολλοί από εσάς θα χρησιμοποιήσετε τη σημερινή μέρα για μια επίσκεψη, σε ένα μέρος που συνδέεται με άτομα που έχουν αποβιώσει. Μπορεί να έχετε όνειρα που θα συνδέονται με αυτούς και με άλλες εμπειρίες τέτοιου είδους.

zodia-taro-45

Διαβαστε το Μεγαλο Ωροσκοπιο της Ηλιακης Εκλειψης Αυγουστου  21/08/2017 αναλυτικα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω, σήμερα μην φοβηθείτε να κάνετε σημαντικές συνομιλίες με μια γυναίκα. Η μέρα υποδηλώνει ευνοϊκή εξέλιξη των ενεργειών που σχετίζονται με κάποιο δικαστικό ή νομικό θεσμό. Η καλοτυχία για εσάς θα έρθει από κάποιες πληροφορίες που θα λάβετε από μια γυναίκα. Σήμερα μπορεί να διαταραχθεί η ηρεμία σας, από μια ειδοποίηση σχετικά με την υγεία κάποιου γνωστού σας. Γενικά όμως, θα είναι μια ευνοϊκή μέρα για ταξίδια και για επιτυχία σε ενέργειες που θα σχετίζονται με άλλες πόλεις ή χώρες.

zwdia-zodia-33

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου, σήμερα θα σκεφτείτε σοβαρά τις επερχόμενες συναντήσεις σας ή τις επισκέψεις σας σε διάφορα ιδρύματα. Ενδέχεται να λάβετε μια πρόσκληση για μια συνάντηση ή συγκέντρωση, για την οποία δεν θα βιαστείτε να δώσετε θετική απάντηση. Σήμερα πάνω απ’ όλα θα πρέπει να ελέγξετε τα συναισθήματά σας, επειδή μπορεί να δημιουργήσουν ανεπιθύμητο χάος γύρω σας. Σε αυτή την περίπτωση, μόνο εσείς θα επηρεαστείτε. Πολλοί από εσάς σήμερα θα χαρείτε με κάποιο επιπλέον εισόδημα ή με απροσδόκητα χρήματα.

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων, θα είναι μια καλή μέρα για να φροντίσετε για τα ακίνητά σας, το σπίτι σας, κάποια μετεγκατάσταση ή επισκευές οποιουδήποτε είδους. Η μέρα μπορεί να σας εκπλήξει με την απόκτηση κάποιου πράγματος που δεν περιμένατε, ένα δώρο ή μια ανταμοιβή. Εάν έχετε προσδοκίες για κάποιο εισόδημα στο σπίτι σας, να είστε προσεκτικοί σήμερα. Μην κάνετε σχέδια εκ των προτέρων, πριν πάρετε αυτά τα χρήματα. Στον τομέα της εργασίας σας, θα έχετε συγκεκριμένες προσδοκίες για την εξέλιξη σημαντικών γεγονότων που δεν θα σας απογοητεύσουν.

zodia-zvdia-75