εβδομαδιαιο ερωτικο ωροσκοπιο 01 – 07/04

gynaika-zygos-rantevoy-antras-lewn

εβδομαδιαιο ερωτικο ωροσκοπιο 01 – 07/04

ζώδια Κριός
Η Αφροδίτη φεύγει από το ζώδιό σας τη Δευτέρα, ίσως να είναι καλό δεδομένου ότι είναι ανάδρομη; Αυτό που σας προσφέρει είναι λίγος χώρος, χώρος για να σκεφτείτε τι θέλετε από ένα νέο ειδύλλιο ή ένα που έχει ήδη ξεκινήσει; Αυτό που έχετε είναι αρκετά καλό; Είναι αρκετά, αρκετά καλό; Κάντε μεγάλα όνειρα.

ζώδια Ταύρος
Εξασφαλίζετε λίγο χρόνο με κάποιον που έχετε δει τριγύρω, μια ευκαιρία να βρεθείτε από κοντά και πολύ προσωπικά, αν εκεί πιστεύετε ότι πάνε τα πράγματα.Μπερδεμένοι; Ίσως δεν πιάνετε το vibe; Υπάρχει ένας μόνο τρόπος για να μάθετε. Η Αφροδίτη φυλά τα νώτα σας και σας δίνει αρκετή ενέργεια για να βρείτε το θάρρος και να ζητήσετε κάποιον σε ραντεβού.

 

ζώδια Δίδυμοι
Δεν υπάρχει τίποτα που μπορείτε να κάνετε, για τον Κρόνο που γυρνάει ανάδρομος στον τομέα της σχέσης σας. Ο κυβερνήτης όλων των κανόνων και των κανονισμών σας ταρακουνά. Πηγαίνετε με τη ροή, Δίδυμοι, εξετάστε ποιον αγαπάτε, τι θέλετε από την αγάπη και τι θα λέγατε και για λίγη αγάπη για τον εαυτό σας; Κόψτε ταχύτητα, ήρθε η ώρα του μαθήματος.

zodia-taro-45

ζώδια Καρκίνος
Αυτό που δεν είναι σωστό για ένα άτομο, μπορεί να είναι το καλύτερο για ένα άλλο. Υπάρχει ένα καπάκι για κάθε δοχείο, έτσι δεν είναι; Το μόνο που πρέπει να κάνετε, είναι να έχετε λίγη υπομονή. Ω Θεέ μου, το έχετε ακούσει αυτό πάρα πολλές φορές; Η Αφροδίτη λέει να μην βιάσετε τα πράγματα, αφήστε τα να ζυμωθούν για μερικές ακόμα εβδομάδες.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζώδια Λέων
Μπορώ να πω ότι δεν είστε ερωτευμένοι με την αλλαγή άποψης κάποιου, αλλαγή επιθυμίας, ίσως; Αλλά η γιαγιά μου πάντα έλεγε ότι αυτό που είναι για σένα δεν θα σε προσπεράσει και θα σε αφήσει πίσω, και έχει ένα δίκιο. Αν αλλάξετε πάλι γνώμη, δεν πειράζει, αν όχι, ο Κρόνος και το Κάρμα έχουν καλύτερες ιστορίες να σας περιμένουν.

ζώδια Παρθένος
Η Αφροδίτη είναι στον τομέα της σχέσης σας από τη Δευτέρα. Ζήτω! Είναι ανάδρομη και επιστρέφει, για να βεβαιωθεί ότι δεν έχετε κάνει το μεγαλύτερο λάθος της ζωής σας. Ω, εντάξει, δεν είναι και τόσο δραματικό, αλλά αν πρέπει να πάτε πάλι πίσω, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή, Παρθένοι.

ζώδια Ζυγός
Δεν μπορείτε πάντα να πάρετε αυτό που θέλετε, μερικές φορές παίρνετε αυτό που χρειάζεστε. Και αν πρέπει να δείτε με διαφορετικό τρόπο, κάποιον που βλέπετε κάθε μέρα, τότε αυτό που δεν παίρνετε είναι πράγματα που σας αποσπούν την προσοχή. Μάτια που δεν βλέπονται, όμορφα, γοητευτικά και δεν σας δίνουν καμία προσοχή; Ματιές σε ένα όμορφο ανθρώπινο που βρίσκεται τακτικά μέσα στο πεδίο όρασής σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera

ζώδια Σκορπιός
Δεν υπάρχουν πολλά που να μπορείτε να κάνετε για την αλλαγή των σχεδίων σας, απλά πρέπει να προσαρμοστείτε σε αυτά. Μπορεί να είναι ταλαιπωρία, αλλά τι γίνεται αν αυτές οι αλλαγές σας φέρουν μπροστά σε κάποιον που ήθελε να πει «γεια» την προηγούμενη φορά, αλλά ποτέ δεν βρήκε το θάρρος να το κάνει; Για αναδιοργανωθείτε.

ζώδια Τοξότης
Δεν θα σας μείνει και πολύς, αν συνεχίσετε να τον δίνετε συνέχεια. Ο χρόνος, Τοξότες, που απλά κάνετε εθελοντισμό ή που δεσμεύεστε σε περισσότερα, αποσκοπεί στο να συναντάτε καινούργιους ανθρώπους, αλλά πραγματικά τους γνωρίζετε αυτούς που συναντάτε; Εάν μπορείτε να προσπαθήσετε να αναδιαρθρώσετε τα πράγματα, πηγαίνετε όσο πιο μακριά γίνεται από την άνεση του παλιού και συνηθισμένου. Η αγάπη περιμένει.

zwdia-zodia-33

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζώδια Αιγόκερως
Ό,τι κι αν θέλετε από την ερωτική σας ζωή βρίσκεται κάτω από τον μεγεθυντικό φακό του Ερμή και του Άρη που είναι σε αυτό το μέρος του χάρτη σας, προσπαθούν σκληρά για να σας βοηθήσουν να σκεφτείτε τα πράγματα και να δείτε καινούριους ανθρώπους. Προειδοποιώ: ο Ερμής θα είναι ανάδρομος την επόμενη εβδομάδα, έχετε δει κάποιον που σας αρέσει; Κάντε την κίνησή σας τώρα.

ζώδια Υδροχόος
Ενθαρρύνετε την αγάπη στη ζωή σας ή απλά ζείτε την εργένικη ζωή με τόσο κέφι που δεν υπάρχει χώρος για κανέναν άλλον εκεί μέσα; Δεν υπάρχει σωστό ή λάθος, Υδροχόοι, απλά να είστε ειλικρινείς σχετικά με το πού βρίσκεστε αυτή τη στιγμή. Μπορείτε να ασχοληθείτε; Μια παρατήρηση.

ζώδια Ιχθύες
Τι θα χρειαστεί για να αποφασίσετε να μιλήσετε σε κάποιον που σας έχει αναστατώσει, είπε κάτι βιαστικά ή έκανε ένα αστείο που δεν βρήκατε και πολύ αστείο; Κι αν αυτός ή αυτή ήταν νευρικοί, είπε ή έκανε κάτι χωρίς σκέψη; Υπάρχει η συγχώρεση στο κεφάλι σας; Ξεκαθαρίστε το.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις