εβδομαδιαιο ερωτικο ωροσκοπιο 12-18/08

GOODiz.ru

εβδομαδιαιο ερωτικο ωροσκοπιο 12-18/08

ζώδια Κριός
Όλα καλά κι ωραία να κάνετε σε κάποιον τα γλυκά μάτια, να παίρνετε το τηλέφωνό του, να κανονίζετε να συναντηθείτε για καφέ, ας πούμε. Ωστόσο, από την Κυριακή ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος: αργά, αργά, πολύ αργά για το καυτό ραντεβού. Εκτός κι αν ξεκινήσετε από τώρα.

ζώδια Ταύρος
Ξέρετε τι είπατε, νομίζετε ότι ξέρετε τι είπατε, το είπατε αυτό, τώρα δεν ξέρετε ακριβώς τι είπατε; Η ερμηνεία κάποιου εξαρτάται από το πώς το άκουσε εκείνος, Ταύροι, μόνο αυτό πρέπει να ξέρετε. Συμφωνείστε με το δυνητικό ταίρι σας: Μάλιστα, καλέ/ή μου!

 

ζώδια Δίδυμοι
Δεν είναι κάτι που θα θέλατε να κάνετε αυτή τη στιγμή, αλλά κάποιος σας πιέζει καθώς είστε η απάντηση στις προσευχές κάποιου φίλου του, ο λόγος που κάποιος θα έπρεπε να έρθει σε ένα πάρτι ή σε ένα τυφλό ραντεβού, επειδή θα είναι ο/η κατάλληλος για εσάς. Όχι, δεν θα είναι. Προτιμάτε να κρατάτε τα ηνία και να ξεκαθαρίσετε εσείς την ερωτική σας ζωή.

zodia-taro-45

ζώδια Καρκίνος
Η Αφροδίτη είναι ακόμα στο ζώδιό σας, θέλετε να μάθετε κάτι άλλο; Είναι ακόμα στο γήπεδό σας, ακόμα στέλνει ερωτικά σινιάλα στον Ποσειδώνα, ο οποίος την έχει δει ηλιοκαμένος καπετάνιος στην παρουσία της. Γράψτε τα υπόλοιπα μόνοι σας, Καρκίνοι. Δεν θα γίνει κανενός άλλου το φανταστικό ραντεβού πραγματικότητα, αλλά το δικό σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia

ζώδια Λέων
Ποιος, ποιος χαζός τα κρατάει όλα μέσα του… συγνώμη, μπορεί να μην ξέρετε τους Bee-Gees. Φαίνεται ότι μπορεί να μην λέτε κουβέντα σε στιγμές που το να πείτε κάτι είναι αυτό ακριβώς που πρέπει να κάνετε. Μια νέα αγάπη πρέπει να το ακούσει, ένας/ μία πρώην μπορεί να πρέπει να ακούσει περισσότερα.

ζώδια Παρθένος
Ο Ερμής, ο κυβερνήτης σας, γυρίζει ανάδρομος και αυτό μπορεί να σημαίνει καθυστερήσεις στα ταξίδια και στην επικοινωνία. Για να χρησιμοποιήσετε τις ιδιοτροπίες του, μπορεί να θέλετε να πιάσετε κουβέντα σε κάποιον ενώ περιμένετε το λεωφορείο, το τραίνο ή για να φτιαχτεί το φωτοτυπικό. Κάθε πόρτα που κλείνει.

ζώδια Ζυγός
Είστε το ζώδιο του έρωτα, το έχουμε πει ένα εκατομμύριο φορές, αλλά δεν υπάρχει κανένας λόγος να υπερβάλλετε στο πώς νιώθετε για κάποιον. Οι φίλοι σας το καταλαβαίνουν, σας αρέσει, αλλά θα νιώθετε το ίδιο αν οι φίλοι σας κάνουν την γκριμάτσα, ξέρετε ποια γκριμάτσα, όταν γνωρίσουν τον/την νέο σας αγαπημένο; Πρέπει να σας νοιάζει; Όχι ιδιαίτερα.

zwdia-zodia-33

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζώδια Σκορπιός
Στον κόσμο του γρήγορου φαγητού και της γρηγορότερης σύνδεσης στο μέτωπο του έρωτα, δεν είναι ωραίο να ξέρετε ότι υπάρχουν ακόμα αυτοί που παίρνουν το χρόνο τους; Παίρνετε το χρόνο σας, έτσι δεν είναι; Μια νέα αγάπη επωφελείται από λίγο παραδοσιακό ρομαντισμό, ποια σχέση δεν θα χρειαζόταν λίγο;

ζώδια Τοξότης
Αν σκέφτεστε να κάνετε κάτι από αυτό που σας αρέσει, γιατί όλοι ξέρουμε ότι σας κάνει να νιώθετε καλά, τότε προχωρήστε – αν αυτό που σας αρέσει είναι άμεσο, χωρίς βλακείες, χωρίς δράματα. Αν συνοδεύεται από δράματα, αποτραβηχτείτε και γρήγορα.

ζώδια Αιγόκερως
Θα έπρεπε να έχετε, θα μπορούσατε να έχετε, θα θέλατε να έχετε και όλα αυτά. Δίνετε υποσχέσεις στον εαυτό σας αυτή την εβδομάδα; Αν δίνετε την υπόσχεση να συμμετάσχετε, κάντε το για τους φίλους σας και για να περάσετε καλά, από το να πάρετε λίγη περισσότερη δουλειά για το σπίτι. Ο νέος έρωτας σας θέλει μέσα στο παιχνίδι.

Διαβαστε το Μεγαλο Ωροσκοπιο της Ηλιακης Εκλειψης Αυγουστου  21/08/2017 αναλυτικα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75

ζώδια Υδροχόος
Αυτό που δεν σας χαροποιεί ιδιαίτερα, είναι ότι κάποιος αποφάσισε να πει στους πάντες τι κάνετε, ποιος σας αρέσει και όλα αυτά – μέχρι και στο προσωπικό της καφετέριας την ώρα του διαλείμματος. Το καλό τώρα είναι ότι όλοι ξέρουν πώς εσείς οι δύο μπορείτε να μιλήσετε, ακόμα κι αν το κάνετε για να τσακωθείτε. Ξεκαθαρίστε τα πράγματα.

ζώδια Ιχθύες
Ο Ποσειδώνας και η Αφροδίτη βρίσκονται ακόμη σε μια τρυφερή, μικρή φωλίτσα, ένα τέλειο, απόλυτα συγχρονισμένο φιλί που προτείνει να το κάνετε αυτό με κάποιον καινούριο, αν αυτό θέλετε. Γίνετε ποιητικοί, Ιχθύες, γίνετε ρομαντικοί, αφήστε ραβασάκια και κάντε ματάκια ο ένας στον άλλον. Μα για όνομα του Θεού, κάντε το! Τολμήστε!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις