ερωτικη σεληνη 27-29/05 Κρουαζιέρα θα σε πάω!

erwtikes-11314

ερωτικη σεληνη 27-29/05 Κρουαζιέρα θα σε πάω!

Η σεληνη περνάει στον Καρκίνο από 27 Μαΐου

σεληνη – Κριός: Από το νέο διάστημα, που εισέρχεται και ο καινούργιος μήνας, εσείς θα καταφέρετε να τραβήξετε το ερωτικό ενδιαφέρον του ατόμου, που σας έχει γοητεύσει.
You and Me = Δρομολόγηση των δράσεων

σεληνη – Ταύρος: Τα λόγια σας, έχουν σταθερότητα και οι πράξεις σας πια εντυπωσιάζουν τον άνθρωπο σας, που επιθυμεί να κάνετε πολλά πράματα αυτό το Καλοκαίρι.
You and Me = Λόγια από το παρελθόν

zodia-taro-45

 

σεληνη – Δίδυμοι: Εσείς είσαστε στο απυρόβλητο. Ότι και να ζητήσετε θα ολοκληρωθεί και άμεσα. Ακόμη και εκείνη η δύσκολη επανασύνδεση, για την οποία ακόμη παλεύετε.
You and Me = Σκέψεις για αλλαγές

σεληνη – Καρκίνος: Κάποια στιγμή θα πρέπει να γίνει ανακωχή μεταξύ σας, και μέσα στην σχέση. Αφήστε και ξεχάστε τα παλιά. Το Καλοκαίρι είναι κοντά.
You and Me = Μεταβατική εποχή

zwdia-zodia-33

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

σεληνη – Λέων: Όλες οι δοκιμασίες που έχετε περάσει αυτό το τελευταίο χρονικό διάστημα, σας έχουν κάνει πολύ πιο δυνατούς και σε κάθε τομέα της ζωής σας.
You and Me = Προτάσεις ενδιαφέρουσες

σεληνη – Παρθένος: Τα οικονομικά θέματα, που σας απασχολούν, έχουν λυθεί και αυτό θα σας λύσει τα χέρια, για να προχωρήστε την ερωτική σας ζωή.
You and Me = Σκοπός και μέσα

σεληνη – Ζυγός: Σίγουρα το ταίρι σας, αναγνωρίζει τις μεγάλες θυσίες που έχετε κάνει, και μέσα στο Καλοκαίρι, θα έχετε πολλά αισθηματικά δώρα από πλευράς του.
You and Me = Νέες γνωριμίες

σεληνη – Σκορπιός: Αν δεν επιθυμείτε αυτό το διάστημα να κάνετε κάτι περισσότερο για τον άνθρωπο σας, καλό θα ήταν να του το αναφέρετε.
You and Me = Διάθεση για συμβιβασμό.

σεληνη – Τοξότης: Όλα αυτά που έχουν χαθεί δεν θα πρέπει πια να σας απασχολούν. Το μέλλον και το Καλοκαίρι, θα σας δώσουν τα διπλά.
You and Me = Ερωτικά βέλη

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia

 

σεληνη – Αιγόκερως: Η διάρκεια μέσα σε μια σχέση, δεν εγγυάται και την καλή ποιότητα. Ρίξτε μια πιο ειλικρινή ματιά μέσα στον δεσμό σας, και βρείτε τα λάθη.
You and Me = Έρωτας με διάρκεια

σεληνη -Υδροχόος: Ίσως και άθελα σας, να έχετε στεναχωρήσει τον άνθρωπο σας, που κάνει ότι μπορεί …για να σας έχει ευτυχισμένους.
You and Me = Δράσεις και δώρα

σεληνη – Ιχθείς: Τα υπερβολικά λόγια εσάς δεν σας πείθουν. Αυτό που έχει σημασία είναι περιμένετε τις πράξεις του. Όλα τα άλλα θα γίνουν!
You and Me = Αλλαγές εκ των έσω

 

zodia-astra-tarot