ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 19.05 Παρασκευή

Lenormard

ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 19.05 Παρασκευή

Η κάρτα λενορμαντ της Παρασκευής 23. Τα ποντίκια ( 07 Σπαθί )

Ερμηνεία κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό:
1) Λάθος εντυπώσεις
2) Αντιπαλότητες ζευγαριών
3) Έκτακτα έξοδα

 

χαρτομαντεια – ζωδια του Παρορμητικού Σταυρού:

zodia-taro-45

ζωδια – Κριός: Πολλά αυτά που σας έχουν ξεφύγει. Ίσως και είστε και κάτω από το καθεστώς ενός μεγάλου έρωτα, και να μην μπορείτε να δείτε καθαρά. Προσέχετε λοιπόν παραπάνω τον εαυτό σας.

ζωδια – Καρκίνος: Οι σκέψεις που κατακλύζουν το μυαλό σας, δεν είναι και οι πιο χαρούμενες. Αυτό που έχετε να κάνετε είναι να μιλήσετε με τον άνθρωπο σας.

ζωδια – Ζυγός: Η καρδιά σας, έχει πολλές ρωγμές και αυτό είναι κάτι που εν σας επιτρέπει να ανοίξετε τα μάτια σας και να πάτε πιο κάτω, την αισθηματική σας ζωή.

ζωδια – Αιγόκερως: Η πολιορκία από το παρελθόν συνεχίζεται. Σίγουρα είναι μια αισθηματική κατάσταση που την απολαμβάνετε. Σύντομα θα χρειαστεί και να απαντήσετε.

αγαπη

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

χαρτομαντεια – ζωδια του Σταθερού Σταυρού:

ζωδια – Ταύρος: Τα συναισθήματα σας είναι ξεκάθαρα, και το μόνο που απομένει είναι να περιμένετε, από τον άνθρωπο σας, να σας πει τι ζητάει για το άμεσο μέλλον.

ζωδια – Λέων: Οι θεωρίες και οι συνταγές των τρίτων, δεν είναι για εσάς. Αυτό που χρειάζεται είναι να πείτε εσείς στον άνθρωπο σας, τι θέλετε να γίνει στο από εδώ και πέρα.

ζωδια – Σκορπιός: Αυτό που υπάρχει μέσα στην καρδιά σας, είναι μόνο πόνος. Μπορεί να έχετε χωρίσει πρόσφατα, αλλά σίγουρα πρέπει να συνεχίσετε μπροστά.

ζωδια – Υδροχόος: Οι ανταλλαγές εντάσεων μέσα στον δεσμό σας… δεν εξυπηρετούν κανέναν. Βρείτε τι σας φταίει τελικά και τι μπορείτε να λύσετε.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-oroskopio-11

χαρτομαντεια – ζωδια του Μεταβλητού Σταυρού:

ζωδια – Δίδυμοι: Είσαστε αναστατωμένοι μετά από κάποιες ειδήσεις, που σας έχει αναφέρει ο άνθρωπος σας. Δώστε λίγο χρόνο και θα δείτε, ότι όλα θα ισορροπήσουν.

ζωδια – Παρθένος: Η εκπλήρωση των αισθηματικών σας στόχων είναι κοντά. Αυτό που απομένει είναι να ισορροπήσετε και την οικονομική σας καθημερινότητα.

ζωδια – Τοξότης: Πολλά από όλα αυτά που σας λένε, έχουν μείνει αίολα. Από τους ανθρώπους που σας πλησιάζουν αυτό το διάστημα, κρατήστε τους καλύτερους.

ζωδια – Ιχθύς: Το συντροφικό σας ταίρι, έχει πολλά να σας πει αλλά και να σας προτείνει. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα σας βρει σε όλα σύμφωνο.

zodia-zvdia-75