ερωτικο ωροσκοπιο Μαιος Β

erwtikes-provlepseis-triti-13-5

ωροσκοπιο Μαιος

ζωδια Ζυγός

ο Μάιος είναι τρομερά καυτός μήνας για εσάς τους γοητευτικούς, παιχνιδιάρικους και πιο συχνά από ότι θα έπρεπε, απερίσκεπτους εραστές. Η αλλαγή είναι όμως στον αέρα με την Νέα Σελήνη αυτού του μήνα στον Ταύρο στις 6 Μαΐου. Ανοίγει την πόρτα στην τετ –α- τετ οικειότητα που είναι συνήθως πολύ τρομακτική για εσάς. Δεν είναι του χαρακτήρα σας να δεσμεύεστε χωρίς μεγάλη ταραχή.

Αυτό το μήνα μπορεί να δοκιμάσετε τα νερά του έρωτα πιο βαθιά και να ξεπεράσετε αυτά – τα ένα από τα πολλά – χαλαρού τύπου ερωτικά ειδύλλια. Αυτή η σχέση, σας κάνει να αναρωτιέστε αν αυτό είναι το πρόσωπο που ψάχνατε εκεί έξω κάπου, αλλά για κάποιο λόγο ποτέ δεν μπορέσατε να αναγνωρίσετε.

zodia-taro-45

Αυτή η Σελήνη στον Ταύρο σας κάνει να παίρνετε το ρίσκο και μπορεί αυτό να συμβαίνει επειδή το τέταρτο της Σελήνης είναι στον ατρόμητο Λέων στις 13 Μαΐου. Όσο και να αντιστέκεστε, μπορεί να βρίσκετε τον εαυτό σας να ερωτεύεται ακόμα περισσότερο κάθε φορά που βρίσκεστε οι δυο σας για μία από τις κορυφαίες γιορτές του έρωτα.

Οι Ζυγοί είναι πιο πολύ τύποι της δράσης, από ότι των πολλών φλυαριών για την αγάπη, αλλά μπορεί να αλλάξετε το στυλ σας και να στηριχτείτε σε μια ερωτική γλώσσα για να κάνετε αυτή τη σχέση να προχωρήσει. Ζωηρές λέξεις και ακόμα πιο ζωηρές νέες κινήσεις μπορούν να επιτύχουν περισσότερα από την συνήθη φυσική σας γοητεία αυτή τη στιγμή.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

ζωδια Σκορπιός

Όταν η Νέα Σελήνη της 6ης Μαΐου ρίξει το ασημί της φως στον Οίκο της ερωτικής σας σχέσης, μπορείτε να περιμένετε είτε να θελήσετε να σφίξετε ή να χαλαρώσετε τις βίδες και τα μπουλόνια αυτής της σχέσης σας. Μόλις ερωτευτείτε, είναι ζήτημα ζωής και θανάτου να κάνετε αυτό το άτομο δικό σας. Οι Σκορπιοί κρατάνε σφιχτά το ερωτικό τους ενδιαφέρον και μην γελιέστε – το ταίρι σας λατρεύει το κάθε δευτερόλεπτο της έντασης που φέρνετε στη σχέση σας. Εξάλλου, ποιος δεν θα ήθελε να δεσμευτεί με εσάς και τον αποπνικτικό, σταθερό σας έρωτα. Είναι πιθανόν να μην είναι μέχρι τις 21 Μαΐου με την Πανσέληνο στον Τοξότη και τον Ήλιο στους Διδύμους που οι παρεξηγήσεις θα αρχίσουν να μαγειρεύονται και το πρόβλημα μπορεί να είναι η κτητικότητα σας. Ξέρετε πώς να παρακάμπτετε την αναταραχή με ένα προσωπικό τηλεφώνημα, καθώς ο αποπνικτικός τόνος σας μπορεί να λιώσει την καρδιά και των πιο σκληρών από τις ρομαντικές ψυχές. Το τελευταίο Σαββατοκύριακο του μήνα μπορεί να είναι ένα από αυτές τις ατέλειωτες συναντήσεις που προκαλούν έντονες ερωτικές ορμές. Καλύτερα να μην πράξετε σύμφωνα με αυτές τις ορμές, εκτός και αν λαμβάνεται το σινιάλο από την εσωτερική σας σοφία και ναι, από το ταίρι σας!

Διαβαστε το  αναλυτικο ΕΡΩΤΙΚΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ  Μαιου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-agnh

ζωδια Τοξότης

Τα δράματα και τα κρυφά ραντεβού δεν είναι πραγματικά στο στυλ σας, αλλά η Νέα Σελήνη στον Ταύρο στις 6 Μαΐου μπορεί να σας οδηγήσει σε μια τέτοιου είδους σχέση. Με τον αυτόν τον τεράστιο τύπο, τον Δία (τον κυβερνήτη σας) σε ορθή πορεία στις 9 Μαΐου το κλίμα μεταξύ σας και ενός ακαταμάχητου συγκεκριμένου προσώπου ξεκινά να φουντώνει. Εκπλήσσετε τους πάντες με αυτή τη νέα και ελαφρώς ύπουλη συμπεριφορά σας και το ερωτικό σας ταίρι μπορεί να εξαντληθεί στην προσπάθεια να συμβαδίσει με τις εναλλαγές στην ερωτική σας διάθεση. Με όλη αυτή την ενέργεια του Ταύρου, ο Κόσμος πνέει αέρα στον δρόμο σας και μπορεί η αντοχή σας να ξεπερνά κάθε όριο και αυτό που ξεκινά σαν μια βραδιά ερωτικών παιχνιδιών, μπορεί να μετατρέπεται σε διαγωνισμό πάνω στο ποιος έχει μεγαλύτερες αντοχές. Παίζετε ενάντια στη μάνα αυτό το μήνα και όταν η Πανσέληνος στις 21 Μαΐου στο δικό σας ζώδιο εμφανιστεί, πάρτε χρόνο για να χαλαρώσετε, καθώς μπορεί να νιώθετε κατά καιρούς πως έχετε εξαντλήσει το πάθος σας και χρειάζεστε ανεφοδιασμό. Ο Άρης μπαίνει στο 12ο Οίκο στις 27 Μαΐου και αν δεν είστε αρκετά προσεκτικοί μπορεί να ξαναπέσετε σε ένα παλιό κακό συνήθειο που δεν μπορείτε να αποβάλετε… που λέγετε ξενοκοιτάω. Δυο μέρες μετά, το τέταρτο της Σελήνης στους Ιχθύες – που ποτέ δεν χάνει κίνηση- μπορεί να αποκαλύψει τις μυστικές παρεκτροπές σας.

zwdia-taro-astra

ζωδια Αιγόκερως

Στις 6 Μαΐου, μια Νέα Σελήνη στον Ταύρο και στον 5ο Οίκο της τολμηρής αγάπης, σας προετοιμάζει για ένα μήνα με σκαμπανεβάσματα που μπορεί να οδηγήσει το ταίρι σας στην τρέλα. Το πολύ δράμα είναι συναρπαστικό, αλλά σπάνιο για σας, καθώς δεν θέλετε να πηγαίνετε από τον ένα εραστή στον άλλο, γιατί βρίσκετε το ρίσκο σπάσιμο νεύρων και σας παίρνει πάρα πολύ χρόνο από την επαγγελματική σας ζωή. Για εσάς η χαλάρωση που φέρνουν οι πρώτες πρωινές ώρες έρχεται μόνο όταν είστε στα προσωπικά καλύτερα σας. Παίζετε για τα καλά όταν πρόκειται για σέξι συναντήσεις και ο Πλούτωνα που σιγοβράζει στον 1ο σας Οίκο κρατάει αναμμένη αυτή τη φωτιά. Ο μετασχηματισμός που συμβαίνει είναι ουσιαστικά απαρατήρητος, αλλά συμβαίνει. Υπάρχει ένας νέος σας εαυτός που σιγά-σιγάβγαίνει στην επιφάνεια. Υπάρχει, όμως, κάτι περισσότερο από ένα εξεγερμένο παιδί στο πνεύμα σας και το Σαββατοκύριακο της 21ης Μαΐου, η Πανσέληνος στον Τοξότη σας βρίσκει να αισθάνεστε πολύ άτακτους. Ο Ήλιος μπαίνει στους Διδύμους στο ίδιο χρονικό διάστημα και σας μεταφέρει μερικές από τις ιδιομορφίες του άτακτου διαβόλου που αγαπά και φεύγει. Ο μήνας τελειώνει με εσάς να λέτε περισσότερα από ότι συνήθως, αλλά προσπαθήστε να μετριάσετε τον υπερβολικά δυναμικό σας τόνο. Αυτά τα λόγια αγάπης θα κυλούν μόνα τους έξω από το στόμα σας και είτε με τον ένα και μοναδικό σας σύντροφο, είτε με το πίσω από τις σκηνές νέο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, θα είναι σαγηνευτικά … ειδικά όταν τα λέτε ψιθυριστά.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

ζωδια Υδροχόος

Θα μπορούσε να είναι ότι τα μεσάνυχτα ή κάπου εκεί γύρω είναι η αγαπημένη σας ώρα αυτό το μήνα, καθώς μια Νέα Σελήνη στον πάντα πεινασμένο για αγάπη Ταύρο στις 6 Μαΐου λάμπει στην ερωτική σας φωλιά. Θα μπορούσε να είναι ότι έχετε ένα μυστικό; Μήπως ένας από τους δυο σας είναι ήδη δεσμευμένος κάπου αλλού και αυτή είναι μία μόνο από τις ζουμερές εμπλοκές που λατρεύετε τόσο πολύ;

Έχετε δείξει και από το παρελθόν πως πηγαινοέρχεστε μεταξύ δύο εραστών και πως το ρίσκο αυξάνει την αδρεναλίνη σας. Το Σαββατοκύριακο της 21ης Μαΐου, με την Πανσέληνο στον επιδεικτικό Τοξότη, οι δύο σας μπορεί να κάνετε την εμφάνιση σας σε ένα μικρό φιλόξενο μέρος ή ακόμα και σε μία δημοφιλή δημόσια εκδήλωση καθώς θα σταματήσετε να κρύβεστε πια. Πρόκειται για ένα μήνα που καταπλήσσετε τον (τους) σύντροφό σας με αυτά τα γλυκά λόγια που έχετε πάντα άμεσα στη διάθεσή σας, αλλά έχουν ένα διαφορετικό τόνο, όπως μπορεί να έχετε και εσείς, γιατί – ή έτσι νομίζετε τουλάχιστον – ψάχνετε για ένα υψηλότερο επίπεδο δέσμευσης. Την 27η Μαΐου θα εξιστορήσετε μια υπνωτική ιστορία και αν το ταίρι σας δεν είναι ήδη βαθιά ερωτευμένο μαζί σας, τα τολμηρά και πάντα κολακευτικά λόγια σας, μπορούν πραγματικά να προκαλέσουν την αλλαγή σε αυτή την κατάσταση. Είστε γεμάτοι ειλικρίνεια, τυλιγμένοι σε ένα λαμπερό πακέτο και αυτό σας κάνει ακαταμάχητους προς όλους κατά τη διάρκεια αυτής της τελευταίας εβδομάδας του Μαΐου.

Διαβαστε το  αναλυτικο ΕΡΩΤΙΚΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ  Μαιου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia

ζωδια Ιχθύες

Εδώ είστε και εσείς, τα ευέλικτα ψάρια, πάντα συνηθισμένοι να βάζετε το ταίρι σας πρώτο σε έναν «τα πάντα μπορούν να γίνουν» τύπο μήνα. Τα πάντα μπορούν να γίνουν για το ταίρι σας, για να μιλάμε με ακρίβεια. Προσέξτε τον Μάιο να μην προσκαλέσετε μια νέα σχέση να μείνει μαζί σας, ή με το γενναιόδωρο πνεύμα σας να δώσετε λεφτά, όπως επίσης και άνευ όρων αγάπη. Θα εκφραστεί πολύ αγάπη με τον Ήλιο στον πολύ εκφραστικό 3ο Οίκο της ρομαντικής εξαπάτησης. Το Σαββατοκύριακο της 6ης Μαΐου φέρνει μια Νέα Σελήνη στον Ταύρο γεμάτη με νάρκες, που η ευαίσθητη καρδιά σας μπορεί καταλάθος να πέσει πάνω. Η Σελήνη στον Ταύρο είναι πεισματάρικη και αυτός ή αυτή θα θέλουν να τα έχουν όλα όπως θέλουν στον έρωτα και σε οποιοδήποτε άλλο θέμα συζήτησης. Εσείς, αγαπητοί Ιχθύες, έχετε έναν ενσωματωμένο ανιχνευτή εξαπάτησης και αν πέσετε σε μια από αυτές τις παγίδες, θα το κάνετε γνωρίζοντας το ήδη. Για τους Ιχθύες που είναι στη σωστή σχέση, ο μήνας είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα. Οι αδέσμευτοι Ιχθύες μπορούν κάλλιστα να αλλάξουν το στάτους τους όταν η Πανσέληνος στον Τοξότη που αγαπά την διασκέδαση, στις 21 Μαΐου ρίξει το χαμηλό φως της πάνω στον Οίκο της νέας φιλίας. Μπορεί να είναι στο τέταρτο της Σελήνης στις 29 Μαΐου στο δικό σας ζώδιο, τότε που θα καταλάβετε πως αυτό το νέο πρόσωπο μπορεί και να αυτό που πρέπει να κρατήσετε.

zodia-astra-tarot