ερωτοσκοπιο 07/04 Παρασκευή ωροσκοπιο

ερωτοσκοπιο 07/04 Παρασκευή ωροσκοπιο

Μιλήστε με τους Αστρολόγους της Astrο-Live, και ενημερωθείτε με προσωπική πρόβλεψη, όλο το 24ωρο, πάνω στα θέματα που σας απασχολούν.

ωροσκοπιο – Κριός
Εσείς και το πύρινο σας πνεύμα δεν πιστεύετε αυτά που σας λένε… ή έστω δεν είστε έτοιμοι ψυχικά να πιστέψετε σε αυτά που σας λένε. Αν αυτό έχει να κάνει με τα αισθηματικά σας, ίσως και να έχει έρθει το κατάλληλο χρονικό σημείο για αλλαγές.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

 

ωροσκοπιο – Ταύρος
Δεν αισθάνεστε ότι περνάτε και την καλύτερη φάση της ζωής σας. Αυτό ξεκινάει και τελειώνει στα οικονομικά σας μεγέθη. Από την ώρα που ο ήλιος θα περάσει πάνω στο δικό σας ζώδιο, θα δείτε άμεσες βελτιώσεις, που θα σας κάνει να αλλάξετε διάθεση.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

zodia-taro-45

ωροσκοπιο – Δίδυμοι
Οι αποφάσεις που έχετε πάρει καλό θα ήταν να ανακοινωθούν μετά τις 20/04, που ο Ήλιος θα έχει περάσει σε ένα σταθερό – γήινο ζώδιο. Αν αυτό που επιθυμείτε είναι να κάνετε ένα restart, στον δεσμό σας, κλείστε τις πόρτες στο παρελθόν.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Αέρα

Αστρολογια Αναδρομος Κρονος μερος Α 

Αστρολογια Αναδρομος Κρονος μερος Β

ωροσκοπιο – Καρκίνος
Επικεντρωθείτε σε αυτά που σας λέει – ζητάει το ταίρι σας. Μπορεί να έχουν συμβεί πολλά τον τελευταίο καιρό μέσα στην σχέση σας, αλλά φέρετε και εσείς ευθύνη. Για τους αδέσμευτους, τα πράματα από την Πανσέληνο και μετά θα φέρουν νέα πρόσωπα.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

ωροσκόπιο – Λέων
Η καθημερινότητα σας Λέοντες έχει αλλάξει προς το καλύτερο, από την στιγμή που αποφασίσατε να μείνετε μόνοι σας, και μακριά, από σχέσεις και άτομα που μόνο σας τραβούσαν, το χαλί κάτω από τα πόδια. Οι μεγάλοι έρωτες θα έρθουν από τον νέο μήνα!
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

ωροσκόπιο – Παρθένος
Μην ζορίζετε την καρδιά σας. Αν τελικά, δεν αισθάνεστε όπως παλιά, ή έχουν μεσολαβήσει άσχημα γεγονότα, το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να φύγετε. Έχετε περάσει πολλά στο παρελθόν σας και αυτό δεν σας επιτρέπει να ζείτε μέσα στην ανασφάλεια.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

αγαπη

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ωροσκοπιο – Ζυγός
Όλα τα αστρολογικά του ουρανού σας σπρώχνουν, για να πάρετε την τελική απόφαση γύρω από δεσμεύσεις – οικογένεια και άλλες μεγάλες αλλαγές. Αυτό θα έχει και τα αρνητικά του, αν δεν κάνετε κάτι καταλυτικό… να μπλοκάρετε οριστικά το παρελθόν σας.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Αέρα

ωροσκοπιο – Σκορπιός
Η αγωνία και η μελαγχολία είναι ζωγραφισμένη στα μάτια σας. Δεν είσαστε πια καθόλου σίγουροι, για το μέλλον αυτής της σχέσης. Ίσως και να έχει έρθει η ώρα για να μιλήσετε ανοιχτά σαν σύντροφοι, και να πάρετε τις τελικές σας αποφάσεις.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Φωτιάς

ωροσκοπιο – Τοξότης
Να είστε σίγουροι, ότι ο ανάδρομος Κρόνος, από σήμερα και μέχρι τα μέσα του Αυγούστου, θα σας ανοίξει τις μεγαλύτερες πόρτες σας αισθηματικά σας, αλλά και θα σας κάνει να έρθετε πολύ πιο κοντά σε μεγάλες επαγγελματικές επιτυχίες.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Φωτιάς

tarw-taro-xartomanteia

ωροσκοπιο – Αιγόκερως
Οι θεωρίες δεν είναι για εσάς. Ζητήστε άμεσα από τον άνθρωπο σας να πάρει τις τελικές του αποφάσεις, για την σχέση σας, που τον τελευταίο καιρό έχει πολλά σκαμπανεβάσματα. Εσείς οι ελεύθεροι, ετοιμαστείτε για ανατροπές από το παρελθόν.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

ωροσκοπιο – Υδροχόος
Το να βλέπετε το πρόβλημα μέσα στην σχέση σας …και απλά να σιωπένετε δεν θα σας οδηγήσει πουθενά. Αυτό που έχει σημασία είναι να συζητήσετε ειλικρινά και να βρείτε τις λύσεις. Κάποια λεφτά, που περιμένετε θα σας έρθουν μέσα στις επόμενες ημέρες.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

ωροσκοπιο – Ιχθείς
Με τόσους ανάδρομους πλανήτες το μόνο σίγουρο, είναι ότι θα έχετε λίαν συντόμως, επισκέψεις – επικοινωνίες – ειδήσεις από μια παλιά σας αγάπη. Εσείς που ήδη έχετε ξαναφτιάξει την ζωή σας, σκεφτείτε διπλά, πριν από οποιαδήποτε άλλη κίνηση σας.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης