ερωτοσκοπιο 10/04 Δευτέρα ωροσκοπιο

56414-erwtiko-savvatokyriako

ερωτοσκοπιο 10/04 Δευτέρα ωροσκοπιο

Μιλήστε με τους Αστρολόγους της Astrο-Live, και ενημερωθείτε με προσωπική πρόβλεψη, όλο το 24ωρο, πάνω στα θέματα που σας απασχολούν.

ωροσκοπιο – Κριός
Προβληματισμένους θα σας βρει αυτή η νέα εβδομάδα, με όλα αυτά που πρέπει να συντονίσετε και να οργανώσετε μέχρι το Πάσχα. Μιλήστε με τον άνθρωπο σας και μην δέχεστε κάτι που ίσως και να σας χαλάσει την διάθεση. Πολλά και τα καλά που σας έρχονται από τα οικονομικά σας.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Φωτιάς

 

ωροσκοπιο – Ταύρος
Δεν υπάρχουν άλλες δικαιολογίες για να πείτε στον άνθρωπο σας. Μάλλον κάτι έχει αλλάξει μέσα σας και εσείς δεν έχετε το θάρρος για να το πείτε. Μέσα στις γιορτές, οι ελεύθεροι θα βρουν νέες παρέες που ίσως και να τους δελεάσουν και ερωτικά.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

zodia-taro-45

ωροσκοπιο – Δίδυμοι
Μην αδιαφορείτε για όλα αυτά που σας λέει ο άνθρωπο σας. Ίσως και να χρειάζεται την βοήθεια σας για να λύσει κάποια δικά του θέματα. Οι σχέσεις που έχουν λήξει το τελευταίο χρονικό διάστημα μέχρι τις 15-20/04, είναι πιθανόν να έχουν επανασυνδεθεί.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

zodia-taro-zwdia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ωροσκοπιο – Καρκίνος
Η μοναξιά σίγουρα σας έχει χαλάσει την διάθεση, αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν πρέπει, να κοιτάξετε πίσω στο παρελθόν σας. Αυτές τις γιορτινές ημέρες, θα έχετε κάτι να περιμένετε μέσα από τον κοινωνικό σας κύκλο. Κάποιος έρωτας θα σας φανερωθεί.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Αέρα

ωροσκόπιο – Λέων
Η καρδιά σας σίγουρα είναι πληγωμένη, αλλά αυτό είναι κάτι που θα αλλάξει μέσα στις επόμενες ημέρες. Ο άνθρωπος σας έχει όλη την καλή διάθεση, να σας ξαναπλησιάσει και να δώσει μια ακόμη ευκαιρία, και στους δύο σας, για επανασύνδεση.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

ωροσκόπιο – Παρθένος
Είστε λίγο δεσποτικοί με τον άνθρωπο σας, και ίσως κάποιες φορές να μην τον αφήνετε να ανασάνει. Αυτό είναι κάποια δική σας – εσώτερη ανασφάλεια, που θα πρέπει να βγάλετε μέσα από την ψυχή σας. Τα καλύτερα πράματα είναι οικειοθελή.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Φωτιάς

zwdia

ωροσκοπιο – Ζυγός
Για όλα αυτά που έχουν γίνει στο παρελθόν, εσείς θα πρέπει να κρατήσετε μόνο τα καλά! Σίγουρα οι σχέσεις που δεν έχουν κάτι να σας προσφέρουν, το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να φύγετε πρώτοι. Οι μόνοι θα έχουν πολλά νέα φλερτ.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

ωροσκοπιο – Σκορπιός
Αν εσείς έχετε κάποια αντίρρηση για όλα αυτά που σας λέει ο σύντροφος σας, τότε θα πρέπει να την πείτε στον τώρα. Αυτοί που έχουν χωρίσει, τους τελευταίους μήνες, θα βρουν τις κατάλληλες ευκαιρίες για να επανασυνδεθούν.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

ωροσκοπιο – Τοξότης
Η μοναξιά και οι μονοτονικές σκέψεις του παρελθόντος… δεν σας επιτρέπουν να σκεφτείτε τι θέλετε από ποιον. Από την νέα εβδομάδα, που τα αστρολογικά σας έχουν εκπλήξεις, εσείς θα μπορέσετε να βγάλετε τα ασφαλή σας συμπεράσματα για όλους.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Αέρα

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες  ΤΑΡΩ προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ωροσκοπιο – Αιγόκερως
Αν δεν μπορείτε να βάλετε πάνω στις πλάτες σας κάποια ερωτική ευθύνη, τότε απλά μην το κάνετε. Δεν υπάρχει λόγος να στεναχωρήσετε κάποιον σε μελλοντικό χρόνο. Υπάρχουν πολλά καλά νέα, που θα σας έρθουν από οικονομικές σας δράσεις.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

ωροσκοπιο – Υδροχόος
Αυτό που σας χρειάζεται είναι χρόνος για να σκεφτείτε τι θέλετε. Αν τελικά αισθάνεστε εγκλωβισμένοι μέσα σε σχέσεις που δεν εξελίσσονται…καλύτερα φύγετε. Οι μόνοι, που έχουν πολλές προτάσεις, θα πρέπει να επιλέξουν την καλύτερη.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Αέρα

ωροσκοπιο – Ιχθείς
Εσείς που έχετε δεχτείτε μια συγχώρεση από τον άνθρωπο σας, δεν θα πρέπει να την χρησιμοποιείτε για να τον πονάτε. Είναι λάθος τρόπος. Πολλές και οι προτάσεις, που θα σας έρθουν για μέσα στο Πάσχα εσάς των ελεύθερων.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης