ερωτοσκοπιο 15/10 Σάββατο ωροσκοπιο

mathima-agapis

ερωτοσκοπιο 15/10 Σάββατο ωροσκοπιο

Διαβάζετε πάντα και το ζώδιο της γνωριμίας – σχέσης – γάμου σας.

ωροσκοπιο – Κριός : Δεν είστε και ιδιαίτερα δεκτικοί σε αυτά που σας προτείνουν. Συνήθως περνάει το δικό σας. Αυτό είναι ένα μοντέλο σκέψης που τείνει να σας απομονώσει από τους υπολοίπους, αλλά και από τον άνθρωπο που σας πολιορκεί.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 4/5

ωροσκοπιο – Ταύρος: Θα βγουν στην επιφάνεια, πολλές ιστορίες από το παρελθόν του συντρόφου σας, που ίσως και να σας δυσαρεστήσουν. Δεν χρειάζεται να κάνετε κάτι άμεσα. Άλλωστε ο καθένας έχει την δική του πορεία.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 5/5

zodia-taro-45

 

ωροσκοπιο – Δίδυμοι : Νόημα δεν μπορείτε να βγάλετε, από αυτά που σας λένε οι τρίτοι. Σίγουρα είναι και λάθος να εμπλέκετε τα ξένα πρόσωπα, στην αισθηματική σας πραγματικότητα. Συνήθως όπου μπλέκουν τρίτοι, υπάρχουν απώλειες.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 3/5

ωροσκοπιο – Καρκίνος: Έχετε παρασυρθεί σε έναν μονόδρομο αγάπης που σας έχει αποκλείσει από όλους τους άλλους τομείς της καθημερινότητας σας. Εσείς εισπράττετε κάτι ανάλογο;! Για τους Free που δέχονται φλερτ, ας είναι πιο επιφυλακτικοί.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 5/5

ωροσκόπιο – Λέων: Ασχοληθείτε με τον άνθρωπο σας, που δείχνει ότι έχει κουραστεί από τις ίδιες και τις ίδιες συμπεριφορές, ή έστω ζητάει να δει κάτι επιπλέον από εσάς. Αν είστε μόνοι, μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα, θα διαπιστώσετε κινήσεις από το παρελθόν.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 4/5

ωροσκόπιο – Παρθένος: Οι τελευταίες ημέρες, είναι άκρως εκρηκτικές για όλα τα γήινα ζώδια. Θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεχτικοί στην διαχείριση του λόγου σας και στις κινήσεις σας. Ίσως κάποιοι να παρεξηγηθούν, και να θελήσουν να απομακρυνθούν.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 3/5

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ωροσκοπιο – Ζυγός: Δεν είστε εσείς και αυτήν την συγκεκριμένη περίοδο, για αλλαγές και περαιτέρω δεσμεύσεις. Είναι το αέρινο στοιχείο του ζωδίου σας, που ειδικά κάτω από τον Ήλιο, έχει την μέγιστη ανάγκη για ελευθερία και επέκταση.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 5/5

ωροσκοπιο – Σκορπιός : Πολλές οι προτάσεις που θα σας γίνουν, από τον άνθρωπο σας. Ήδη θα το αισθάνεστε και εσείς ότι τα πράγματα, τείνουν να αλλάξουν και να σας φέρουν πολύ πιο κοντά. Ακόμη και οι αδέσμευτοι, θα έχουν ευκαιρίες για νέες επαφές.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 4/5

ωροσκοπιο – Τοξότης: Το παρασκήνιο που υπάρχει στον εργασιακό – κοινωνικό σας περίγυρο, θα σας κάνει να ενεργοποιηθείτε και να ξεκαθαρίσετε την θέση σας. Αν υπάρχει κρυφή σχέση, καλύτερα να είστε πιο προσεχτικοί σε επικοινωνίες και συναντήσεις.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 3/5

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ωροσκοπιο – Αιγόκερως: Αν τελικά αισθάνεστε περιττοί από τον άνθρωπο σας, ή αντιλαμβάνεστε ότι δεν σας συμπεριλαμβάνει στην καθημερινότητα του, ίσως να θέλει να σας περάσει έμμεσα ένα μήνυμα. Πολλές οι κινήσεις που θα λάβετε από το παρελθόν σας.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 4/5

ωροσκοπιο – Υδροχόος: Είσαστε ιδιαίτερα ρομαντικοί και ερωτικοί αυτό το διάστημα. Αυτό θα έλξει και πολλά άτομα, που είναι ήδη δεσμευμένα, γύρω σας. Ο κυβερνήτης σας, σε μοιραίες όψεις με την Αφροδίτη σας βάζει στο επίκεντρο του ζωδιακού κύκλου.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 4/5

ωροσκοπιο – Ιχθύες : Κάντε μια παραπάνω προσπάθεια να συμμαζέψετε μυαλά και κομμάτια της καρδιάς σας. Είναι μια εποχή, που πια πρέπει να προχωρήσετε μπροστά και χωρίς την αισθηματική ανασφάλεια μιας πιθανής μοναξιάς. Όλα γίνονται για κάποιον λόγο.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 3/5

· Μιλήστε με τους Αστρολόγους της Astrο-Live, και ενημερωθείτε με προσωπική πρόβλεψη, όλο το 24ωρο, πάνω στα θέματα που σας απασχολούν.