ερωτοσκοπιο 16/12 Παρασκευή ωροσκοπιο

ερωτοσκοπιο 16/12 Παρασκευή ωροσκοπιο

Διαβάζετε πάντα και το ζώδιο της γνωριμίας – σχέση – γάμου σας.

ωροσκοπιο – Κριός : Είσαστε στα καλύτερα σας. Αυτό σημαίνει ότι με το μυαλό καθαρό πια μπορείτε να καταλάβετε αν το άτομο που υπάρχει στην ερωτική σας ζωή, είναι αντάξιο των προσδοκιών σας. Και λίγη μοναξιά μπορεί και να βοηθούσε τελικά.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 5/5

ωροσκοπιο – Ταύρος: Όλα είναι μέσα στο μυαλό σας και γυρίζουν. Αυτό είναι κάτι που συμβαίνει το τελευταίο χρονικό διάστημα και σίγουρα άμεσα εσείς θα πρέπει να βγάλετε το πόρισμα. Πολλά τα φλερτ, που υπάρχουν γύρω από τους Free.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 4/5

zodia-taro-45

 

ωροσκοπιο – Δίδυμοι : Εσείς δεν τα καταφέρνετε με τα απλά. Έχετε ανάγκη για εκπλήξεις, αλλαγές και νέες γνωριμίες που θα σας ανεβάσουν το ηθικό. Μόνοι και χωρισμένοι, θα έχουν αρκετές νέες ευκαιρίες που θα τους κάνουν να έρθουν σε μια καλύτερη διάθεση.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 3/5

ωροσκοπιο – Καρκίνος: Είσαστε διαρκώς σε μια κινητικότητα που ίσως και να τρομάζει τον άνθρωπο σας. Θα σας έρθουν και κάποια μικρά παράπονα που θα πρέπει να διευκρινίσετε. Αυτοί που έχουν προσεχώς ταξίδι, ίσως και να πέσουν σε κάποια παλιά τους ερωτική γνωριμία.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 4/5

αγαπη

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ωροσκόπιο – Λέων: Είσαστε σε όλα σας απρόβλεπτοι και αυτό είναι κάτι που σας το χρεώνει αρνητικά, ο σύντροφος σας. Μπορεί και κάτι να σας λείπει τελικά από την σχέση σας. Οι μέρες με την Αφροδίτη να σας υποστηρίζει, είναι ιδανικές για διεξοδικές συζητήσεις.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 5/5

ωροσκόπιο – Παρθένος: Αναζητάτε περισσότερη ελευθερία μέσα στον δεσμό σας, κάτι που ίσως και να ερμηνευτεί με τον λάθος τρόπο από τον άνθρωπο σας. Χωρισμένοι που θα προσπαθήσουν να τα ξαναβρούν με το παρελθόν, θα βρουν τις πόρτες ανοιχτές.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 3/5

ωροσκοπιο – Ζυγός: Κρατήστε και κάποια μυστικά για εσάς. Αυτό θα σας κάνει πιο ερωτεύσιμους στα άτομα που απευθύνεστε. Υπάρχει και μια ξεχωριστή προσωπικότητα, που θα σας πλησιάσει και ίσως και να ξεκινήσει ένας πολύ δυνατός έρωτας.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 1/5

ωροσκοπιο – Σκορπιός : Αν δεν ξεχάσετε όλα αυτά που έγιναν στο παρελθόν, δεν θα καταφέρετε να κάνετε καταλυτικά και προοδευτικά βήματα στο μέλλον. Πάντως να είστε σίγουροι, ότι ήδη έχετε αρκετό κοινό που σας βλέπει ερωτικά.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 4/5

ωροσκοπιο – Τοξότης: Δεν είστε μόνοι σας, και το ξέρετε. Αν δεν κάνετε και εσείς μια προσπάθεια για να τα ξαναβρείτε με τον άνθρωπο που αγαπάτε, τίποτα δεν θα γίνει από μόνο του. Οι μέρες και με ένα τόσο καλό αστρολογικό σκηνικό σας δίνουν ευκαιρίες.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 5/5

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ωροσκοπιο – Αιγόκερως: Ο Ήλιος σας πλησιάζει και το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να βάλετε ένα πλατύ χαμόγελο και να περιμένετε τις εξελίξεις. Χρήμα και έρωτες είναι ένα βήμα πριν σας αποδοθούν. Ακόμη και επανασυνδέσεις είναι στο μενού.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 5/5

ωροσκοπιο – Υδροχόος: Το μελό και τα δράματα δεν είναι για εσάς. Συζητήστε με τον άνθρωπο σας και βρείτε τις λύσεις στο μεταξύ σας. Αυτοί που είναι σε σχέση εξ αποστάσεως, ίσως όμως και να πάρουν τις τελικές τους αποφάσεις.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 4/5

ωροσκοπιο – Ιχθύς : Έχετε αναθεωρήσει τα πάντα. Αυτό είναι κάτι που έχει γίνει μέσα από τις τελευταίες αποκαλύψεις που προκύψανε στην σχέση σας. Μιλήστε ειλικρινά και θα δείτε ότι όλα μπορούν να ισορροπήσουν. Τύχη και στους solo, του ζωδίου.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 5/5

· Μιλήστε με τους Αστρολόγους της Astrο-Live, και ενημερωθείτε με προσωπική πρόβλεψη, όλο το 24ωρο, πάνω στα θέματα που σας απασχολούν.