ερωτοσκοπιο 20/10 Πέμπτη ωροσκοπιο

74a9824829c07dd6a3f4720c7821be41_XL

ερωτοσκοπιο 20/10 Πέμπτη ωροσκοπιο

Διαβάζετε πάντα και το ζώδιο της γνωριμίας – σχέσης – γάμου σας.

ωροσκοπιο – Κριός : Βρείτε την χρυσή τομή με το ταίρι σας. Οι διαφωνίες έχουν ενταθεί και το μόνο που χρειάζεται για αρχή, είναι να απομακρύνετε τους τρίτους από το μεταξύ σας. Σε δεύτερο τόνο, οι συζητήσεις θα σας δώσουν το αποτέλεσμα.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 4/5

ωροσκοπιο – Ταύρος: Είσαστε πάνω σε νέα ξεκινήματα, και αυτό σας δίνει μια παραπάνω χαρά σε όλα αυτά που κάνετε, είτε είστε μόνοι σας είτε μέσα σε σχέση. Οι απογευματινές ώρες και μέχρι την λήξη της εβδομάδας, θα σας δώσουν πολλές ευχάριστες στιγμές.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 5/5

zodia-taro-45

 

ωροσκοπιο – Δίδυμοι : Δεν είστε για αλλαγές που δεν επιθυμείτε. Το αέρινο στοιχείο του ζωδίου σας, επιθυμεί να έχει πλήρη έλεγχο των καταστάσεων, είτε αυτές είναι οικονομικές είτε αισθηματικές. Βάλτε το πρόγραμμα σας και τηρήστε το.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 4/5

ωροσκοπιο – Καρκίνος: Μην σας κάνει εντύπωση που είστε μόνοι κάποιοι από εσάς, ακόμη και αν έχετε δείξει τον καλύτερο εαυτό σας. Με το που ο Ήλιος θα περάσει στον συγγενικό Σκορπιό, εσείς θα δείτε όλους τους τομείς της ζωής σας να βελτιώνονται.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 3/5

ωροσκόπιο – Λέων: Οι σχέσεις σας που έχουν μεγάλη διάρκεια, άμεσα χρειάζονται μια ανανέωση. Κάντε κάτι διαφορετικό, και κάπως έτσι φέρτε και πάλι το ερωτικό κλίμα στο μεταξύ σας. Προσεχώς, για τους αδέσμευτους θα υπάρξουν νέοι έρωτες.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 3/5

ωροσκόπιο – Παρθένος: Η καρδιά σας είναι πληγωμένη από κάποια ιστορία που έχει τελειώσει μεν, αλλά μπαινοβγαίνει και στο παρόν σας και προκαλεί προβλήματα. Είναι απλά στη διακριτική σας ευχέρεια να βάλετε ένα στοπ και να τραβήξετε το δρόμο σας.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 4/5

ωροσκοπιο – Ζυγός: Τα λεκτικά σας ξεσπάσματα είναι συχνά και έντονα. Δεν είστε δικαιολογημένοι να έχετε τέτοιες συμπεριφορές και προς κανέναν. Οι αποφάσεις σας θα πρέπει να παρθούν άμεσα. Δεν χρειάζεται να είστε διπλωμάτες.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 5/5

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ωροσκοπιο – Σκορπιός : Ξεχάστε ότι έγινε στο παρελθόν. Οι μέρες που σας έρχονται και για 4 εβδομάδες, είναι ξεχωριστές και εσείς πρέπει να οργανώσετε την οικονομική – αισθηματική σας ζωή. Διαλέξτε με προσοχή και τους φίλους – συνεργάτες σας.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 4/5

ωροσκοπιο – Τοξότης: Υπάρχει στα μάτια σας μια μεγάλη ανυπομονησία, για μια αισθηματική σας υπόθεση από το παρελθόν. Τις επόμενες ημέρες η Αφροδίτη από τον οίκο σας, σίγουρα θα σας κάνει να τα δείτε όλα στις πραγματικές τους διαστάσεις.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 5/5

zodia-taro-zwdia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ωροσκοπιο – Αιγόκερως: Ημέρες δημιουργίας και αγάπης. Όλα τα αστρολογικά της εποχής είναι υπέρ σας, άρα το μόνο που απομένει είναι να οργανώσετε αυτά που θέλετε μαζί με τον σύντροφο σας. Ακόμη και όσοι έχουν μείνει μόνοι, θα έχουν νέα φλερτ.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 3/5

ωροσκοπιο – Υδροχόος: Είσαστε γεμάτοι αυτοπεποίθηση και χαρά. Η αισθηματική σας ζωή επιτέλους έχει ισορροπήσει, και το πιο πιθανό είναι μέχρι να φύγει ο χρόνος αυτός, οι περισσότεροι του ζωδίου να περάσουν σε μια πιο σοβαρή δέσμευση.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 4/5

ωροσκοπιο – Ιχθύες : Το ταίρι σας χρειάζεται την προσοχή και την φροντίδα σας. Κάντε κάτι διαφορετικό και αναζωογονήστε την σχέση σας. Όσοι έχουν διπλές – κρυφές καταστάσεις, μέσα στο Σαββατοκύριακο θα δεχτούν πίεση για ξεκαθαρίσματα.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 3/5

· Μιλήστε με τους Αστρολόγους της Astrο-Live, και ενημερωθείτε με προσωπική πρόβλεψη, όλο το 24ωρο, πάνω στα θέματα που σας απασχολούν.