ερωτοσκοπιο 23/11 Τετάρτη ωροσκοπιο

18-20-aprilioy-14-erwtas-afthonia

ερωτοσκοπιο 23/11 Τετάρτη ωροσκοπιο

Διαβάζετε πάντα και το ζώδιο της γνωριμίας – σχέση – γάμου σας.

ωροσκοπιο – Κριός: Δεν είστε έτοιμοι για να μπείτε σε μια μεγάλη – σοβαρή σχέση. Το βλέπετε και ίδιοι στον εαυτό σας, ότι ακόμη χρειάζεστε τον χρόνο σας, για να αισθανθείτε ασφαλείς. Τώρα που ο Ήλιος σας δίνει την ισχύ του από τον Τοξότη, όλα τα εξελιχτούν.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 4/5

ωροσκοπιο – Ταύρος: Τα καλύτερα είναι μπροστά σας. Το οικονομικό που σας απασχολεί, είναι ένα βήμα πριν λυθεί και σας δώσει τις πρακτικές λύσεις που ζητάτε. Σε δεύτερο επίπεδο, θα δείτε και την αισθηματική σας ζωή να αποκτάει νόημα.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 5/5

zodia-taro-45

 

ωροσκοπιο – Δίδυμοι : Είσαστε διαφορετικοί από όλους τους άλλους και το ξέρετε. Άρα μην απορείτε αν υπάρχουν περίοδοι της ζωής σας, που μένετε συναισθηματικά μόνοι. Μέχρι να λήξει ο μήνας του Νοεμβρίου, εσείς θα έχετε νέα φλερτ.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 4/5

ωροσκοπιο – Καρκίνος: Είσαστε σε μια μόνιμη διαμάχη, αυτό το χρονικό διάστημα με τον άνθρωπο σας. Λόγοι και αιτίες… παλιοί. Όλος ο υπόλοιπος μήνας προσφέρεται για να σας δώσει ευκαιρίες σε εσάς τους Free, για νέο έρωτα.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 3/5

zodia-taro-zwdia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ωροσκόπιο – Λέων: Μην κάνετε αυτήν την εποχή, κάποιο λάθος και πάτε πάλι πίσω σε ιστορίες του παρελθόντος. Το μόνο που μπορεί να συμβεί είναι να ζήσετε μια ίδια κατάσταση, και να χάσετε τον χρόνο σας. Οι φίλοι σας, αποζητούν την καλή σας παρέα.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 4/5

ωροσκόπιο – Παρθένος: Εσείς είστε τελικά αυτοί που θα πάρετε την τελική απόφαση για το τι θα κάνετε με αυτήν την σχέση, που έχει συνεχώς σκαμπανεβάσματα. Μέχρι τότε, ασχοληθείτε με όλα αυτά που σας ευχαριστούν.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 5/5

ωροσκοπιο – Ζυγός: Το συντροφικό σας ταίρι, ζητά παραπάνω αγάπη και παρουσία από την πλευρά σας. Σκεφτείτε τα πάντα και αποφασίστε. Αυτοί που είναι μόνοι, πιθανόν μέσα στις επόμενες ημέρες, να δεχτούν ένα επίμονο φλερτ από συνεργάτη.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 5/5

ωροσκοπιο – Σκορπιός : Διαφοροποιηθείτε από την μάζα και μην μένετε μέσα σε απλές καθημερινές δράσεις, αν τελικά θέλετε να βρείτε τον άνθρωπο της ζωής σας. Εσείς οι τυχεροί που είσαστε μέσα σε υγιείς σχέσεις, θα έχετε κάποιες εκπλήξεις από τον σύντροφο σας.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 4/5

ωροσκοπιο – Τοξότης: Η πραγματικότητα που ζείτε, σας λέει ότι είναι πιθανόν να έχετε μπλέξει συναισθηματικά, με τον λάθος άνθρωπο. Αν τελικά αισθάνεστε κάτι τέτοιο, καλό θα ήταν να φύγετε. Χάνετε τον χρόνο σας και κλείνετε το μέλλον σας.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 3/5

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ωροσκοπιο – Αιγόκερως: Είσαστε γενναιόδωροι σε όλα σας. Αυτό είναι και κάτι που θα κάνει έναν καινούργιο και πολύ σημαντικό άνθρωπο να σας πλησιάσει και να προσπαθήσει, να σας φέρει πιο κοντά του συναισθηματικά. Σας περιμένουν και άλλα ευχάριστα.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 4/5

ωροσκοπιο – Υδροχόος: Ξοδεύετε τον πολύτιμο χρόνο σας, με άτομα που δεν σας ταιριάζουν. Εσείς ξέρετε καλύτερα βέβαια τις σας ταιριάζει. Αυτοί που είναι μέσα σε δεσμούς που μεσολαβεί χιλιομετρική απόσταση, θα σκεφτούν μέχρι και τον χωρισμό.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 5/5

ωροσκοπιο – Ιχθύς : Η εποχή σας προσφέρει όλα αυτά που κατά καιρούς ζητάτε. Έρωτα, οικονομική άνεση αλλά και πολύ καλό κόσμο να σας περικυκλώνει. Οι γάμοι – σοβαροί δεσμοί που έχουν περάσει διάφορα σκαμπανεβάσματα, θα έρθουν και πάλι στην αρχική τους ισορροπία.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 3/5

· Μιλήστε με τους Αστρολόγους της Astrο-Live, και ενημερωθείτε με προσωπική πρόβλεψη, όλο το 24ωρο, πάνω στα θέματα που σας απασχολούν.