ερωτοσκοπιο 25/03 Σαββάτο ωροσκοπιο

prwti-synantisi-xwrismoy

ερωτοσκοπιο 25/03 Σαββάτο ωροσκοπιο

Μιλήστε με τους Αστρολόγους της Astrο-Live, και ενημερωθείτε με προσωπική πρόβλεψη, όλο το 24ωρο, πάνω στα θέματα που σας απασχολούν.

ωροσκοπιο – Κριός
Είσαστε μέσα στην καλή χαρά αλλά και βαριά σκέψη. Δεν είναι και όλα ρόδινα μέσα στον δεσμό σας με αποτέλεσμα, να επιθυμείτε κάποιες αλλαγές. Σίγουρα και ο άνθρωπος σας, έχει και ο ίδιος κάποιες ανάγκες που πρέπει εσείς να καλύψετε.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

 

ωροσκοπιο – Ταύρος
Θα χρειαστεί να κάνετε λίγο ακόμη υπομονή με τα αστρολογικά, που μόνο σας θέτουν εμπόδια. Από τις 30-03 και μετά, όλα αλλάζουν και σας δίνουν το πράσινο φως, για να ολοκληρώσετε τους στόχους σας. Γάμοι και λοιπές δεσμεύσεις, θα πρέπει να περιμένουν το Καλοκαίρι.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

zodia-taro-45

ωροσκοπιο – Δίδυμοι
Μην αδιαφορείτε για αυτά που σας λέει ο άνθρωπος σας. Κάποιον λόγο έχει που γκρινιάζει. Είσαστε βέβαια, και εσείς αυτήν την εποχή χαμένοι μέσα στα οικονομικά και επαγγελματικά σας, αλλά μην κάνετε πειράματα. Η Αφροδίτη είναι ακόμη ανάδρομη.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Αέρα

zodia-taro-zwdia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ωροσκοπιο – Καρκίνος
Αξιολογήστε αυτά που σας λένε νέοι άνθρωποι, από τον κοινωνικό σας κύκλο. Ίσως και κάποιος τελικά να σας κάνει να γυρίσετε την δύσκολη σας προσοχή επάνω του. Η Νέα σελήνη, που πλησιάζει θα σας κάνει πολύ πιο γοητευτικούς στα μάτια που άλλου φύλου.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Αέρα

ωροσκόπιο – Λέων
Αν δεν πάρετε τα μάτια και την καρδιά σας από το παρελθόν, πως θα καταφέρετε να φτιάξετε την ζωή σας?! Χάνετε τον χρόνο σας, με το να περιμένετε κάποιον που τελικά μπορεί να μην φανεί. Τα αστρολογικά σας υποστηρίζουν σε καινούργιες επαφές.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

ωροσκόπιο – Παρθένος
Έχετε περάσει πολλά αυτό το χρονικό διάστημα, και ίσως πια να έχετε απογοητευτεί. Αυτό όμως από τον ερχόμενο μήνα, αλλάζει και σας κάνει να δείτε την προσωπική σας ζωή, με ένα διαφορετικό μάτι. Επίσης ένας καινούργιος έρωτας, σας ζυγώνει.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Φωτιάς

ωροσκοπιο – Ζυγός
Δεν είστε εσείς για απλά και καθημερινά πράματα. Όλα πρέπει να έχουν τον τρόπο, να σας γοητεύουν πρώτα το μυαλό. Οι μέρες που έρχονται, και ειδικά μετά την νέα σελήνη, θα σας κάνουν να σκεφτείτε, κάποιον από το παρελθόν σας, και να τον ψάξετε.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

ωροσκοπιο – Σκορπιός
Δεν χρειάζεται να μιλάτε άσχημα και επιθετικά στον άνθρωπο σας, επειδή δεν συμφωνείτε μαζί του. Ίσως αυτό το διάστημα, να το έχετε παρακάνει. Όσοι είναι μόνοι, καλό θα ήταν να περιμένουν, τον καινούργιο μήνα, που θα τους φέρει πολλές νέες γνωριμίες.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Αέρα

ωροσκοπιο – Τοξότης
Όλα μπορούν να αλλάξουν αν και εσείς αυτό θέλετε. Ίσως να χρειάζεστε αυτήν την εποχή ένα καλό κίνητρο. Αν αυτό λέγεται αγάπη, τότε εσείς οι free, θα βρείτε λίαν συντόμως το άτομο, που μπορεί να σας δέσει την καρδιά μια για πάντα.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ωροσκοπιο – Αιγόκερως
Εσείς έχετε πολλά μέτωπα ανοιχτά και αυτό που έχει σημασία, είναι να βάλετε μια προτεραιότητα σε αυτά που επείγουν. Από τον καινούργιο μήνα, σίγουρα θα πρέπει να δείτε και με μια πιο σοβαρή ματιά, τον αισθηματικό σας κόσμο, που είναι μέσα στην μοναξιά.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

ωροσκοπιο – Υδροχόος
Δρομολογήστε από σήμερα αυτά που πρέπει να ολοκληρώσετε, μέσα στον Απρίλιο. Ίσως και να πρέπει πρώτα να τα συζητήσετε, με τον άνθρωπο σας. Ειδικά αν υπάρχουν σκέψεις γύρω από επίσημη δέσμευση, γάμο ή ακόμη και παιδιά.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

ωροσκοπιο – Ιχθείς
Δεν έχετε διάθεση για πολλές ερωτικές περιπέτειες αυτήν την εποχή. Σίγουρα πρέπει πρώτα τα οικονομικά σας, να μπουν σε μια σειρά και μετά να τολμήσετε κάτι καινούργιο. Οι εν σχέση, θα πρέπει να δώσουν κάτι περισσότερο από τον εαυτό τους, στον άνθρωπο τους.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Φωτιάς

zwdia