ερωτοσκοπιο 25/11 Παρασκευή ωροσκοπιο

ερωτοσκοπιο 25/11 Παρασκευή ωροσκοπιο

Διαβάζετε πάντα και το ζώδιο της γνωριμίας – σχέση – γάμου σας.

ωροσκοπιο – Κριός: Είσαστε μεταξύ σφύρας και άκμονος. Δεν ξέρετε ούτε και εσείς, τι πρέπει να κάνετε για να φέρετε και πάλι το άτομο που αγαπάτε και πάλι στην ζωή σας. Ξεκινήστε με τις ειλικρινείς επικοινωνίες, και επεκταθείτε και στις σοβαρές συναντήσεις.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 4/5

ωροσκοπιο – Ταύρος: Είσαστε σε μια εσώτερη – αισθηματική αναστάτωση. Ο νέος έρωτα, που σας έχει χτυπήσει την πόρτα, σας κάνει ήδη και αισθάνεστε όμορφα και σαν να έχετε ξαναγεννηθεί. Δεν χρειάζεται να κάνετε κάτι επιπροσθέτως. Αφήστε τα πράματα να τρέξουν.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 4/5

zodia-taro-45

 

ωροσκοπιο – Δίδυμοι : Πολλά τα θέματα, που σας απασχολούν και σας δίνουν μια παραπάνω νευρικότητα, που όμως θα πρέπει να την απομακρύνετε από την προσωπική σας ζωή. Αυτοί που έχουν βάλει στο ερωτικό τους στόχαστρο καινούργιο άτομο, θα βρουν μικρές αντιστάσεις.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 5/5

ωροσκοπιο – Καρκίνος: Το να διευκολύνετε συνεχώς την άλλη πλευρά, δεν εξυπηρετεί τελικά κανέναν σκοπό σας. Αυτό που μένει είναι να αφήσετε και στην άλλη πλευρά κάποιες πρωτοβουλίες. Οι μέρες μέχρι την νέα εβδομάδα, κυκλώνουν τους solo, με φλερτ.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 3/5

ωροσκόπιο – Λέων: Κλείστε τα αυτιά σας, σε όλα αυτά που σας λένε. Εσείς γνωρίζετε πολύ καλύτερα, τι ακριβώς συμβαίνει μέσα στην σχέση σας. Ωστόσο, μέχρι να επιφέρετε και πάλι την τάξη, δεν χρειάζεται οι άλλοι, να γνωρίζουν τις αδυναμίες σας.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 4/5

tarw-wroskopio-4

ωροσκόπιο – Παρθένος: Είσαστε πολύ καλά αυτήν την εποχή, και θα είστε ακόμη καλύτερα από τον νέο μήνα. Υπάρχει μια πολύ μεγάλη εύνοια του σύμπαντος υπέρ σας. Αυτό θα έχει και τον θετικό του αντίκτυπο και σε υποθέσεις διαζυγίων.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 5/5

ωροσκοπιο – Ζυγός: Σκεφτείτε πιο αναλυτικά, όλα αυτά που σας προτείνει το ταίρι σας. Αυτό είναι και το κλειδί για να μπορέσετε και πάλι να έρθετε πιο κοντά σαν ζευγάρι. Αυτοί που έχουν ζυγώσει έναν καινούργιο έρωτα, θα δουν πράματα που θα τους δυσαρεστήσουν.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 3/5

ωροσκοπιο – Σκορπιός : Δεν έχετε όρεξη για εντάσεις και λόγια πια. Ξεκαθαρίστε τη θέση σας, και μην μένετε μόνο στην επιφάνεια των πραμάτων. Αν τελικά δεν μπορείτε να συνυπάρξετε, καλό θα ήταν να μην καθυστερείτε το μέλλον και τα αισθηματικά σας συμφέροντα.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 5/5

zodia-taro-zwdia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ωροσκοπιο – Τοξότης: Κάποια μικρά ταξίδια, θα σας προταθούν από τον άνθρωπο σας για να ανανεωθείτε από κοινού. Είναι πολύ πιθανόν και να σας γίνουν και πιο σοβαρές προτάσεις γα το μέλλον σας. Ο Ήλιος πάνω σας, έχει και άλλα δώρα για εσάς.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 4/5

ωροσκοπιο – Αιγόκερως: Διατηρείστε την καλή σας διάθεση, και πάνω από όλα την ψυχραιμία σας. Πολλά τα μικρά και μεγαλύτερα παράπονα από τον άνθρωπο σας, για όλα αυτά που δεν εξελίσσονται τελικά μέσα στην σχέση σας. Κάντε λοιπόν τις άμεσες διορθώσεις.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 5/5

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ωροσκοπιο – Υδροχόος: Έχετε γοητεύσει τα πλήθη, και αυτό που σίγουρα έχει την αξία του, είναι ότι θα βρεθείτε μπροστά σε έναν νέο έρωτα, που θα σας απογειώσει. Είσαστε μέσα σε μια καταπληκτική αστρολογική δίνη, που θα σας δικαιώσει σε όλα.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 4/5

ωροσκοπιο – Ιχθύς : Η θεωρεία απέχει αρκετά από την πράξη και αυτό είναι κάτι που το αντιλαμβάνεστε και εσείς, μέσα στον δεσμό σας. Η Αφροδίτη από την θέση της, δίνει τις κατάλληλες ευκαιρίες για να λύσετε τις διαφορές και να έρθετε σε ένα κοινό μονοπάτι με τον άνθρωπο σας.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 3/5

· Μιλήστε με τους Αστρολόγους της Astrο-Live, και ενημερωθείτε με προσωπική πρόβλεψη, όλο το 24ωρο, πάνω στα θέματα που σας απασχολούν.