ερωτοσκοπιο 26/11 Σάββατο ωροσκοπιο

bres-ton-erwta

ερωτοσκοπιο 26/11 Σαββάτο ωροσκοπιο

Διαβάζετε πάντα και το ζώδιο της γνωριμίας – σχέση – γάμου σας.

ωροσκοπιο – Κριός: Οι δηλώσει οι κάθετες που έχετε κάνει στον άνθρωπο σας, έχουν πληγώσει. Αυτό το ξέρετε και εσείς. Θα χρειαστεί να περιμένετε λίγο, μέχρι να παρθούν οι αποφάσεις. Όποιες και να είναι αυτές, απλά σεβαστείτε τες και δράστε ανάλογα.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 4/5

ωροσκοπιο – Ταύρος: Οι δεσμοί έχουν αποσταθεροποιηθεί. Αυτό έχει σαν κύριο λόγο την απουσία σας από τα ενεργά δεδομένα του συντρόφου σας. Πολλές οι αστρολογικές όψεις που θα σας κινητοποιήσουν, για να αναζωπυρώσετε τα πάθη και τα συναισθήματα.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 5/5

zodia-taro-45

 

ωροσκοπιο – Δίδυμοι : Αν τελικά θέλετε να ξεφύγετε από προβληματικές σχέσεις, και καταστάσεις που δεν σας ταιριάζουν, κάνετε το πριν λήξει αυτός ο μήνας. Η θέληση και η πυγμή, υπάρχει άλλωστε στον ζωδιακό σας χαρακτήρα. Αυτοί που έχουν μπλέξει σε διπλές καταστάσεις, θα βρεθούν σε δύσκολη θέση.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 3/5

ωροσκοπιο – Καρκίνος: Πολλά από τα όνειρα και τις επιδιώξεις σας, είναι ένα βήμα πραγματικά πριν γίνουν πραγματικότητα. Αυτό θα ενθαρρύνει και τον σύντροφο σας για να έρθει πιο κοντά σας. Τύχη και στους χωρισμένους, που θα βρουν νέο έρωτα.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 4/5

zodia-taro-zwdia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ωροσκόπιο – Λέων: Η καρδιά σας εσάς, δεν είναι για πολλά πειράματα. Αυτό σημαίνει ότι αν τελικά αντιλαμβάνεστε ότι το ταίρι σας, δεν μπορεί να συμπορευτεί με την ζωή σας, ίσως έχει έρθει και το κατάλληλο χρονικό σημείο, για να αποχωρήσετε.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 5/5

ωροσκόπιο – Παρθένος: Οι σκέψεις σας είναι πολύπλοκες. Αυτό έχει να κάνει με έναν νέο έρωτα που θα σας στείλει το σύμπαν το επόμενο χρονικό διάστημα, αλλά και οικονομική δύναμη, για να λύσετε όλα αυτά που σας προβληματίζουν τόσο καιρό.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 3/5

ωροσκοπιο – Ζυγός: Είσαστε ανανεωμένοι και ευτυχισμένοι, μέσα στην σχέση σας. Αυτό είναι κάτι που ο κυβερνήτης σας σε όψεις με τον Ερμή, θα το πολλαπλασιάσει σε κάθε τομέα της ζωής σας. Αυτοί που είναι μόνοι, θα έχουν πολλά ερωτικά φλερτ.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 4/5

ωροσκοπιο – Σκορπιός : Για εσάς είναι σημαντικό αυτήν την εποχή, να βρείτε την ερωτική σας γαλήνη – ισορροπία. Ο σύντροφος σας, είναι τυχερός που σας έχει. Αυτοί που έχουν χωρίσει, μέσα στον μήνα, πιθανόν να τα ξαναβρούν με το παρελθόν τους.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 5/5

ωροσκοπιο – Τοξότης: Μπορείτε να πάρετε μια βαθιά ανάσα, στην αισθηματική σας ζωή. Μπορείτε να μείνετε αυτήν την εποχή μόνοι σας. Θα ήταν ότι καλύτερο για την ψυχολογία σας. Ασχοληθείτε πιο ενεργά, με την οικογένεια και τα οικονομικά σας.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 3/5

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ωροσκοπιο – Αιγόκερως: Έχετε πολλά να κάνετε αυτό το διάστημα. Δώστε και ένα μερίδιο ευθύνης στον σύντροφο σας. Το πιο πιθανόν είναι να σας ξελαφρώσει. Ερωτικές εξομολογήσεις, για τους ελεύθερους και τους χωρισμένους.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 5/5

ωροσκοπιο – Υδροχόος: Απαιτείτε σεβασμό και ποιότητα στις σχέσεις σας. Αν αυτό δεν τηρείται, τότε θα πρέπει να αποχωρήσετε. Οι μέρες που έρχονται θα σας φέρουν πολλές προτάσεις για ψυχαγωγία – διασκέδαση, που θα σας φτιάξουν την διάθεση.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 3/5

ωροσκοπιο – Ιχθύς : Έχετε μια ταραχή στην καρδιά σας, από έναν νέο έρωτα. Τα αστρολογικά είναι υπέρ σας, και μπορούν να σας αποδώσουν αγάπη και όμορφη ζωή. Ακόμη και αυτοί που έχουν μεγάλες σχέσεις, μέσα στο έτος θα περάσουν σε δεσμεύσεις.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 4/5

· Μιλήστε με τους Αστρολόγους της Astrο-Live, και ενημερωθείτε με προσωπική πρόβλεψη, όλο το 24ωρο, πάνω στα θέματα που σας απασχολούν.