ερωτοσκοπιο 27/11 Κυριακή ωροσκοπιο

zwdia-sex-tips

ερωτοσκοπιο 27/11 Κυριακή ωροσκοπιο

Διαβάζετε πάντα και το ζώδιο της γνωριμίας – σχέση – γάμου σας.

ωροσκοπιο – Κριός : Αποφασίστε τι και ποιον αγαπάτε. Αυτό είναι και κάτι που αν δεν το αποφασίσετε από μόνοι σας, θα σας ζητηθεί από εκεί που έχετε ανοιχτά μέτωπα. Συνήθως έτσι γίνεται, με το τολμηρό και ερωτικό σας ταμπεραμέντο.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 4/5

ωροσκοπιο – Ταύρος: Δοκιμάστε και κάτι διαφορετικό επιτέλους. Με το να έχετε τις ίδιες και τις ίδιες επιλογές, δεν πάτε πουθενά. Σκεφτείτε τι είναι αυτό που σας αρέσει και στοχεύστε το. Αυτοί που είναι μόνοι θα έχουν κάποιες ειδήσεις από το παρελθόν τους.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 5/5

zodia-taro-45

 

ωροσκοπιο – Δίδυμοι : Είσαστε σε έναν μόνιμο αναβρασμό – νευρικότητα. Αυτό συντελείταί επειδή τίποτα στην ερωτική σας ζωή δεν εξελίσσεται ομαλά. Αυτό θα πρέπει να το διορθώσετε ακόμη και μέσα από μια περίοδο μοναξιάς. Τα καλύτερα έρχονται.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 4/5

ωροσκοπιο – Καρκίνος: Σταματήστε να κυνηγάτε κάποιον από το παρελθόν. Το πιο πιθανόν , είναι να χάνετε τον χρόνο σας. Αν τελικά αυτό που θέλετε είναι μια επανασύνδεση, πείτε το ξεκάθαρα και αφήστε τις επιλογές στην άλλη πλευρά, και μέσα σε ένα εύλογο διάστημα.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 2/5

ωροσκόπιο – Λέων: Η έμφαση που δίνετε στην σχέση σας, σας κάνει πιο γοητευτικούς στον άνθρωπο σας. Αυτό είναι κάτι που θα σας οδηγήσει και σε δεσμεύσεις μέσα στο έτος. Αυτοί που είναι μόνοι, θα έχουν ερωτικές προκλήσεις.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 4/5

tarw-wroskopio-4

ωροσκόπιο – Παρθένος: Οι μέρες είναι καλύτερες, από ότι το προηγούμενο χρονικό διάστημα σε κάθε επίπεδο. Σκεφτείτε τι είναι αυτό που επιθυμείτε και κυνηγήστε το. Πολλές και οι εκπλήξεις, που θα έχετε από τα οικονομικά σας δεδομένα.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 4/5

ωροσκοπιο – Ζυγός: Μην δίνετε σημασία σε άτομα, που δεν σας ταιριάζουν. Καλύτερα μόνοι σας παρά με ανθρώπους, που σας καθυστερούν. Οι υπόλοιπες μέρες μέχρι να φύγει ο μήνας, είναι θετικές για να ισορροπήσετε την αισθηματική σας πραγματικότητα.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 2/5

ωροσκοπιο – Σκορπιός : Μην κάνετε κύκλους γύρω από τον εαυτό σας. Αν δεν ξέρετε τι θέλετε στον αισθηματικό σας τομέα, καλύτερα μην κάνετε πειράματα με καινούργιο και παλιό κόσμο. Θα απογοητεύσετε, και θα απογοητευτείτε και εσείς εν τέλει.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 3/5

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ωροσκοπιο – Τοξότης: Ένα ιδιαίτερο πρόσωπο, από το κοινωνικό – φιλικό σας περιβάλλον σας έχει βάλει στο ερωτικό του στόχαστρο, και το ξέρετε. Ίσως αυτό που περιμένετε είναι μια κίνηση ακόμη, για να βεβαιωθείτε για την αλήθεια των συναισθημάτων του.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 5/5

ωροσκοπιο – Αιγόκερως: Με την Αφροδίτη να κάνει μοιραίες όψεις πάνω σας, σίγουρα εσείς θα βρείτε το ταίρι των ονείρων σας, ή θα τα βρείτε με το ταίρι των ονείρων σας. Σκεφτείτε, δείτε τα δυνατά σας χαρτιά και κάνετε άμεσα την επικοινωνιακή σας κίνηση,
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 4/5

ωροσκοπιο – Υδροχόος: Ξοδεύετε τον πολύτιμο χρόνο σας, με το να προσπαθείτε να πείσετε για την αγάπη και την αφοσίωση σας, τον άνθρωπο που θέλετε. Πείτε τα μια φορά και μετά απομακρυνθείτε. Όποιος σας θέλει, ας σας προσεγγίσει.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 3/5

ωροσκοπιο – Ιχθύς : Στείλτε τα μηνύματα, που θέλετε στον άνθρωπο που αγαπάτε και περιμένετε την δική του ανταπόκριση. Μπορείτε εσείς οι χωρισμένοι αυτήν την καλή εποχή, να ασχοληθείτε με την εξωτερική σας εμφάνιση, που την έχετε παραμελήσει αρκετά.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 5/5

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia

· Μιλήστε με τους Αστρολόγους της Astrο-Live, και ενημερωθείτε με προσωπική πρόβλεψη, όλο το 24ωρο, πάνω στα θέματα που σας απασχολούν.