ερωτοσκοπιο 30/03 Πέμπτη ωροσκοπιο

erwtika-mystika-zwdiwn

ερωτοσκοπιο 30/03 Πέμπτη ωροσκοπιο

Μιλήστε με τους Αστρολόγους της Astrο-Live, και ενημερωθείτε με προσωπική πρόβλεψη, όλο το 24ωρο, πάνω στα θέματα που σας απασχολούν.

ωροσκοπιο – Κριός
Λίγη υπομονή να έρθει ο Απρίλιος, αυτό που σας χρειάζεται είναι να φύγετε από τις παλιές σκέψεις του παρελθόντος, και να πάτε σε νέα περιβάλλοντα πιο ταιριαστά με εσάς. Από τις ερχόμενες ημέρες, κάτι αλλάζει δραστικά στην καθημερινότητα σας.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

 

ωροσκοπιο – Ταύρος
Μπορεί στο τώρα η καρδιά σας, να είναι άδεια αλλά από τον Απρίλιο, το σύμπαν θα σας αποδώσει δώρα και εκπλήξεις που θα σας αναστατώσουν ευχάριστα. Οι χωρισμένοι σύντροφοι, θα έχουν τις ευκαιρίες να μιλήσουν και να προσπαθήσουν, να είναι και πάλι μαζί.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Φωτιάς

zodia-taro-45

ωροσκοπιο – Δίδυμοι
Εσάς τα κομπλιμέντα σας αρέσουν. Αυτό είναι και κάτι, που θα σας έρθει από ένα καινούργιο φλερτ. Όσοι είναι μόνοι, το όνο βέβαιο, είναι ότι μέσα στον Απρίλιο, θα βρουν τον σύντροφο τους. Επίσης ευχάριστα και τα νέα για τα οικονομικά σας.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Αέρα

ωροσκοπιο – Καρκίνος
Έχετε χαθεί μέσα σε καταστάσεις του παρελθόντος. Μέσα σε αγκαλιές του τώρα που δεν σας συμπεριφέρονται καλά, αλλά και πολλά άλλα τα οποία δεν σας αξίζουν. Σκεφτείτε πιο ώριμα, και πάρτε τις αποφάσεις σας. Ασχοληθείτε και με τα οικονομικά σας.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Αέρα

ωροσκόπιο – Λέων
Η ανάδρομη Αφροδίτη σε όψεις με τον Ερμή σας κάνουν άκρως γοητευτικούς σε καινούργια πρόσωπα. Εσείς καλείστε να είστε πιο αυστηροί πια, με τις επιλογές σας. Οι μόνοι, που έχουν σκέψεις για το παρελθόν, ίσως και τελικά να καταφέρουν να τα ξαναβρούν με το πρώην ταίρι τους.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Φωτιάς

ωροσκόπιο – Παρθένος
Η ακινησία βλάπτει. Αυτό που έχει σημασία, είναι να σκεφτείτε με ποιον τελικά, η καρδιά σας είναι καλύτερα να βρίσκεται. Το όλα μαζί και ταυτόχρονα, μόνο σε σοβαρά και μεγάλα προβλήματα, μπορεί να σας οδηγήσει. Οι εν σχέση, θα κάνουν πιο ώριμες κουβέντες για το μέλλον τους.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ωροσκοπιο – Ζυγός
Είσαστε στα καλύτερα σας. Όλος ο κόσμος, γύρω σας, κάνει την προσπάθεια του, για να σας γνωρίσει σε έναν πιο προσωπικό βαθμό, αλλά και κάποιοι να σας κερδίσουν. Αυτό είναι και κάτι, που μέσα στον Απρίλιο, θα αποδώσει μεγάλους έρωτες.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

ωροσκοπιο – Σκορπιός
Αν και εσείς πια αντιλαμβάνεστε ότι ο άνθρωπος σας, δεν έχει τις ίδιες διαδρομές, με εσάς, ίσως και τελικά να έχει έρθει το σωστό πλήρωμα του χρόνου για να διαλέξετε κάποιον άλλον. Αυτό είναι και μια σκέψη, που περνάει από το μυαλό και της άλλης πλευράς.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

ωροσκοπιο – Τοξότης
Η καρδιά σας έχει σταματήσει σε μια ερωτική ιστορία που ανήκει στο παρελθόν σας. Αυτό είναι και κάτι που πια σαν μόνιμη κατάσταση, σας έχει κλείσει τα μάτια, σε οτιδήποτε άλλο, σας πλησιάζει. Σίγουρα κάτι πρέπει να κάνετε και άμεσα.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Αέρα

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ωροσκοπιο – Αιγόκερως
Τα λόγια του συντρόφου σας, σας έχουν πληγώσει, για πολλοστή φορά. Και εσείς οι ίδιοι το βλέπετε… κάτι έχει χαλάσει στο ερωτικό κλίμα μεταξύ σας. Από τον ερχόμενο μήνα, που τα αστρολογικά θα είναι πια θετικά στο ζώδιο σας, κάντε τις αλλαγές που χρειάζονται.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

ωροσκοπιο – Υδροχόος
Μπορεί να έχετε απογοητευτεί από τις παλιές σας επιλογές, αλλά δεν υπάρχει λόγος ακόμη να στεναχωριέστε. Οι μέρες του Κριού, έχουν πολλές ευχάριστες εκπλήξεις για εσάς. Μια μερίδα του ζωδίου θα βρεί και τον άνθρωπο που μπορεί να συνεχίσει μαζί για μια ζωή.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Αέρα

ωροσκοπιο – Ιχθείς
Είστε τα αυτιά και τα μάτια του ζωδιακού! Αυτό είναι και κάτι που σας φέρει μπροστά σε μεγάλα μυστικά και αποκαλύψεις που θα σας σοκάρουν. Μην πράξετε κάτι δυναμικό αυτές τις ημέρες. Ακούστε και στους δικούς σας χρόνους, ανταποκριθείτε.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού