ζωδια Σ/Κ 01-02/07 Επικεντρωθείτε στην πράξη

zwdio-ixtheis-afroditi

ζωδια ερωτικο σαββατοκυριακο 01-02/07

Η Αφροδίτη διανύει το τελευταίο της Σαββατοκύριακο στον Ταύρο, το ένα από τα δύο ζώδια που κυβερνά. Το άλλο είναι ο Ζυγός, στον οποίο θα παραμείνει το μεγαλύτερο μέρος του διημέρου η Σελήνη.

Η Αφροδίτη θα σχηματίσει ένα εξάγωνο με τον Χείρωνα, ενώ η Σελήνη θα πάρει μια επιπλέον ώθηση από τον Δία που θα είναι μαζί της στον Ζυγό.

 

Τι θέλετε και τι χρειάζεστε; Τι σας ανήκει ή εύχεστε να ήταν δικό σας; Τι έχετε ανάγκη από τους άλλους; Η συνάντηση του Ερμή με τον Άρη στον Καρκίνο, θα σας βάλει στη διαδικασία να σκεφτείτε τι θα κάνετε ουσιαστικά για όλα αυτά τα ερωτήματα. Οι απόψεις είναι προσωπικές, γι’ αυτό θα νιώσετε εντελώς προσωπικές τις προκλήσεις σε αυτές τις θέσεις σας.

zodia-taro-45

Είναι άσχημη η αίσθηση να σας πιέζουν ή να σας μαχαιρώνουν πισώπλατα, εξίσου άσχημη είναι η αίσθηση να ανταποδίδετε την πίεση ή τις μαχαιριές… Κάποιοι έχουν την ικανότητα να ακολουθούν το ρεύμα, άλλοι επιλέγουν την εκρηκτική στάση της αντίστασης. Αν μπορείτε να βρείτε μια ισορροπία που να σας κάνει να κάνετε καλά, τις πρακτικές εκείνες που θα μετατρέψουν τη μεταμόρφωση σε δράση, αδράξτε την ευκαιρία!

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

 

Οι χειραγωγήσεις θα περισσεύουν – με πιο πιθανό να πιστεύουν οι χειραγωγοί ότι είναι απαραίτητες ή ότι δεν ήταν δικό τους λάθος. Η συμβουλή των άστρων για όλους τώρα, είναι να μην ρίξετε βάρος σε ό,τι είναι αναπόφευκτο ή μοιραίο αλλά να αξιοποιήσετε τη σφοδρότητα του σύμπαντος για να διασχίσετε τις εντάσεις και να πράξετε όσο το δυνατόν περισσότερα.

Ξεχάστε τον απολογισμό των φθορών, επικεντρωθείτε στην πράξη! Ο απολογισμός μπορεί να γίνει και αργότερα. Παραμείνετε ευγενικοί και συνεχίστε να κινήστε. Να διατηρήσετε το βλέμμα στον στόχο και σε όσα σας ανήκουν. Αποφασίστε τι είναι δικό σας και τι θα αποκομίσετε τώρα, και αφήστε τα υπόλοιπα να φύγουν.

Το εξάγωνο που θα διατηρήσει όλο το Σαββατοκύριακο η Αφροδίτη με τον Χείρωνα, έχει τη δυναμική να σας δείξει πώς θα φτάσετε εκεί που θέλετε μέσω του πιο εύκολου δρόμου της επιθυμίας. Μήπως έχετε βαρεθεί τις πολλές προστριβές και τα «εγώ θέλω, εγώ θέλω»; Λαμβάνετε αμέτρητες υποσχέσεις στη διάρκεια της ζωής σας, λαμβάνετε και πολλές απογοητεύσεις. Αλλά προχωράτε – και χαμογελάτε…

zwdia - love

Εδώ βρίσκεστε σε ένα σταυροδρόμι. Δεν είναι μεγάλο, είναι όμως συμβολικό. Μπορείτε να μάθετε να θέλετε αυτό που σημαίνει το καθετί για εσάς, αντί για το «αντικείμενο» καθ’ αυτό. Μετά τίποτα δεν έχει μεγάλη σημασία, η διάθεσή σας δεν θα σπαταλιέται σε όσα είναι πέρα από τον έλεγχό σας. Μπορείτε να αναβαθμίσετε τις επιθυμίες σας!

Το Σάββατο η Σελήνη θα σχηματίσει ένα τετράγωνο με τον Πλούτωνα και ένα με τον Ερμή. Επίσης θα βρεθεί σε όψη εξαγώνου με τον Κρόνου και χιαστί με την Αφροδίτη. Κριτήρια! Σοβαρά, είναι κάτι που μαθαίνεται;

Να αναμένετε ταραχές, όμως η σθεναρή τους ενέργεια έχει την τάση να σας εκπλήσσει! Κάποιες φορές κυλούν πολύ ομαλά. Κάποιοι άνθρωποι λειτουργούν καλύτερα με την εναντίωση, αυτοί μπορούν να μας εκπαιδεύσουν όλους… Κάποιοι μένουν στη διαφωνία, άλλοι παίρνουν τα μαθήματα που αλλάζουν ζωές.

zwdia

Την Κυριακή η Σελήνη θα βρεθεί σε αντίθεση με τον Ουρανό, μια αντίθεση που θα χωρίσει το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Χείρωνα. Τώρα έρχεται η αναβάθμιση, είναι έτοιμη η καρδιά σας για να δώσετε και να λάβετε;

Όλο το Σαββατοκύριακο ο Ήλιος θα προσεγγίζει ένα τρίγωνο με τον Ποσειδώνα, ο Ερμής θα ετοιμάζεται για το δικό του τρίγωνο με τον Χείρωνα. Συνεχίζετε να μαθαίνετε, συνεχίζετε να απορροφάτε σαν σφουγγάρι. Δεν υπάρχει λόγος να σας πλήξει αυτό. Χαλαρώστε και αγκαλιάστε το αναπόφευκτο, αφήστε το να πάει με τη ροή του. Συνήθως οι εντάσεις και οι ανησυχίες πονάνε, όμως δεν είναι απαραίτητο να γίνει έτσι. Χαλαρώστε.

zwdia

Αργά την Κυριακή, η Σελήνη θα περάσει στον Σκορπιό και σε ένα τρίγωνο με τον Ήλιο. Βυθιστείτε λίγο πιο πολύ, κάτω από τα κύματα της επιφάνειας, στα στηρίγματα που έχετε στο βάθος. Αφήστε τα προβλήματα να πλέουν στην επιφάνεια, εσείς αναζητήστε τον συναισθηματικό σας βηματισμό.

Αλήθεια, εσείς τι σχέδια έχετε για το Σαββατοκύριακο;

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia