ζωδια Σ/Κ 10-11/06 Μηνύματα Πρόσκλησης

zwdia-erwtikes-21-7-14

Ζωδια ερωτικο σαββατοκυριακο 

Η ατμόσφαιρα του Σαββατοκύριακου θα διατηρήσει την αισθησιακή έξαψη της Πανσελήνου της Παρασκευής στον Τοξότη, τον οποίο κυβερνά ο Δίας που πλέον έχει γυρίσει στην ορθή πορεία του μέσα στον Ζυγό.

Μπορεί να μειώθηκε λίγο η ένταση των αισθήσεων, επειδή το βράδυ της Παρασκευής η Σελήνη να συναντήθηκε με τον Κρόνο. Ωστόσο φτάνοντας στο Σάββατο, το φεγγάρι θα βρεθεί σε όψη τριγώνου με τον Ουρανό και τετραγώνου με τον Χείρωνα, δίνοντας καινούργια ώθηση στις ορμές…

 

Έχει αρχίσει η διαδικασία αφομοίωσης των στοιχείων των καινούργιων δεδομένων, κάτι που είναι εξαιρετικά αίσιο. Μην βιαστείτε να απογοητευτείτε από κάποιο στιγμιαίο εμπόδιο, κοιτάξτε λίγο πιο πέρα από αυτό και θα δείτε να ροδίζει ο ορίζοντας.

zodia-taro-45

Η Αφροδίτη θα διαχέει όλο το Σαββατοκύριακο τη θετική επιρροή της, διατηρώντας την ισχύ ενός εξαγώνου της με τον Άρη. Ο Ερμής βρίσκεται σε ιδανικό πόστο στους Διδύμους, απ’ όπου θα σχηματίσει ένα τρίγωνο με τον Δία. Η επικοινωνία λαμβάνει θέση σε νέα αφετηρία, με τη συνοδεία εναλλακτικών δράσεων. Τα καινούργια μονοπάτια δεν ανοίγονται εν μία νυκτί, η καθημερινή πορεία είναι αυτή που θα σας φέρνει όλο και πιο κοντά στον στόχο!

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

 

 

Το μυαλό κατακλύζεται από πληθώρα ιδεών. Φροντίστε να γνωστοποιείτε τις σκέψεις σας και να επικοινωνείτε όσο γίνεται περισσότερο. Οι αισθήσεις είναι διεγερμένες ήδη, γι’ αυτό θα δείτε τα γεγονότα να εξελίσσονται ομαλά και πανέμορφα!

Στη διάρκεια του Σαββάτου η Σελήνη θα περάσει στον Αιγόκερω. Από εκεί θα σχηματίσει μια αντίθεση με τον Άρη, θα συναντήσει την Αφροδίτη σε μια όψη τριγώνου και θα βρεθεί σε θέση χιαστί με τον Ερμή. Η επιθυμία κεντρίζεται και εναρμονίζεται τέλεια με τη δράση, με τις διαθέσεις προσγειωμένες και στοργικές. Υπέροχα!

Υψώστε τις κεραίες σας για να συντονιστείτε με τα μηνύματα πρόσκλησης… Αποφασίστε πώς θα ανταποκριθείτε ή πώς θέλετε να ανταποκριθούν οι άλλοι, ρεαλιστικά. Μην αρκεστείτε σε τυποποιημένες απαντήσεις – πρέπει να βιώσετε όσα νιώθετε και να τα εκφράσετε!

zwdia-taro-astra

Όσο πλησιάζει το πρωί της Κυριακής, η Σελήνη θα προσεγγίζει σε ένα τετράγωνό της με τον Δία και στη συνέχεια θα σχηματίσει ένα εξάγωνο με τον Ποσειδώνα. Τα νιώθετε όλα άρτια όταν συμβαδίζετε με το ανώτερο όραμα όσων αξίζετε, και αυτή η αίσθηση είναι που θα σας επιβεβαιώσει ότι βρίσκεστε στο σωστό μονοπάτι.

Η Σελήνη και ο Ποσειδώνας μαζί, θα φτάσουν σε κορύφωση με την Εστία από τον Λέοντα. Τώρα θα ξεκαθαρίσουν μέρα σας όλα όσα είναι πραγματικά σημαντικά, αυτά που είναι γνήσια για εσάς, αυτό που είναι ο αυθεντικός σας εαυτός! Διατηρήστε στη μνήμη σας αυτή την αίσθηση, ως κριτήριο γνησιότητας. Η Σελήνη θα συναντήσει και θα προσπεράσει την Ήρα και τον Πλούτωνα, φέρνοντας την κορύφωση! Αφομοιώνετε τώρα όλα τα συναισθήματα και κατοχυρώνετε το κριτήριό σας!

zodia-zvdia-75

Έχετε δει και έχετε ακούσει πολλά περί δημοτικότητας, με τον Ερμή να καταλαμβάνει το κέντρο ανάμεσα στην Αφροδίτη και τον Άρη. Είναι η ιδανική φάση για να κάνετε φιλίες, για να αξιοποιήσετε αυτό το ομαλό κλίμα. Όταν η Σελήνη θα προσεγγίσει τον Κρόνο και τον Αιγόκερω – που τον κυβερνά ο Κρόνος – θα υπάρξει μια αίσθηση ανασφάλειας.

Η δημοτικότητα είναι προσωρινή και ασταθής. Όμως όταν οι άνθρωποι κάνουν κοινές δραστηριότητες και συζητούν ουσιαστικά, δημιουργούν σχέσεις με διάρκεια και ουσία. Το σύμπαν διανύει την εποχή της κοινωνικότητάς του, ακολουθήστε το ρυθμό του!

Αλήθεια, εσείς τι σχέδια έχετε για το Σαββατοκύριακο;

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις