ζωδια Σ/Κ 23-24/07 Συναισθηματικες Ανταμοιβες

zwdia-krevati

ζωδια Σαββατοκυριακο 23 και 24 Ιουλιου 

 

Την Παρασκευή 22 Ιουλίου η Σελήνη περνάει στους Ιχθύες και ο Ήλιος μετακομίζει στον Λέοντα. Ο Ήλιος θα βρεθεί στο σπίτι του – αφού ο Λέοντας είναι το ζώδιο που κυβερνά – ενώ η Σελήνη νιώθει ποθητή και ευαίσθητη στους μεταβλητούς και υδάτινους Ιχθύες. Το λαμπύρισμά της θα ενισχύσει και η συνάντηση που θα έχει στη διάρκεια της ημέρας με τον θεό των υδάτων, τον Ποσειδώνα.

Μπαίνοντας ο Ήλιος στον Λέοντα, θα συναντήσει την Αφροδίτη και τον Ερμή που βρίσκονται ήδη εκεί – και θα κόβουν βόλτες στις μεσαίες μοίρες του όλο το Σαββατοκύριακο.

 

Η αίσθηση που θα πλανάται στην ατμόσφαιρα, θα είναι θερμή και κοινωνική. Το κατά πόσο οι άνθρωποι θα νιώθουν θερμοί και κοινωνικοί, είναι ένα διαφορετικό θέμα. Πάντως την προδιάθεση την υποστηρίζει το σύμπαν!

zodia-taro-45

Αν νιώθετε ένταση για κάποιο θέμα αυτή την περίοδο, το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να αλλάξετε την οπτική σας. Είναι πιο εύκολο να πείσετε τον εαυτό σας ότι όλα θα πάνε καλά ότι και αξίζει τον κόπο να κάνετε μια προσπάθεια. Επίσης είναι πιο εύκολο να διατηρήσετε την αισιοδοξία σας, ακόμη και μέσα από μια σταθερή αυθυποβολή ή ένα φιλικό χτύπημα στην πλάτη. Ποιος δεν θέλει να περάσει όμορφα και να πυροδοτήσει τη διασκέδαση;

zwdia-66

Η Σελήνη την Παρασκευή το βράδυ αφήνει εναλλακτικές. Η διάθεσή της έχει μια θετική ροή, που θα υποστηρίζει την εξομάλυνση και θα γλυκαίνει τις αντιρρήσεις. Θα έχει επίσης την τάση να ανυψώσει το ηθικό, ακόμη κι αν συμβάλλει ένα ποτό σε αυτό. Η άλλη πλευρά του νομίσματος είναι η υπερβολική ευαισθησία και η απομόνωση. Αν επιλέξετε να διασκεδάσετε στο σπίτι ή χωρίς την συνήθη παρέα σας, θα είναι απόλυτα αποδεκτό και εξίσου μαγευτικό με τον τρόπο του.

Η σύμπραξη του Λέοντα με τους Ιχθύες θα είναι σε ισχύ και τα δύο βράδια, και μπορεί να αποδώσει τα μέγιστα στον ρομαντικό τομέα αν το χειριστείτε ορθά. Αποτελεί μια όμορφη πρόσμιξη της αρρενωπής με τη θηλυκή ενέργεια, με το δούναι και λαβείν σε όλο του το μεγαλείο. Εδώ δεν χρειάζεται καμία υπερβολή. Ο βρυχηθμός και η αφθονία πρέπει να αποδοθούν με μια διακριτικότητα για να έχουν επιτυχία…

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia

Το Σάββατο η Σελήνη θα έρθει σε όψη αντίθεσης με τον Δία που θα βρίσκεται στην Παρθένο, στη συνέχεια θα συνευρεθεί με τον Χείρωνα και μετά θα σχηματίσει τρίγωνο με τον Άρη. Αυτή θα είναι μια νύχτα που μπορείτε να αφήσετε τον εαυτό σας να παρασυρθεί σε κάτι συναρπαστικό. Αν νιώθετε καλά όπου βρεθείτε, δεν αποκλείεται να ξεπεράσετε τους όποιους ενδοιασμούς σας και να σας ταξιδέψει ένα κύμα ενθουσιασμού έξω και πέρα από εσάς! Κάποιος έχει κάνει μεγάλα σχέδια. Αν νιώθετε καλά, αφεθείτε στη δράση ή προκαλέστε τη εσείς.

Είναι πιθανό αυτό το Σαββατοκύριακο να έρθει η συναισθηματική ανταμοιβή, για το σπουδαίο κλείσιμο του Μεγάλου Τριγώνου που σχηματίστηκε τους τελευταίους μήνες στα ζώδια του νερού. Κάποιοι θα επανέλθουν στη δράση, καθώς η Σελήνη θα ενεργοποιήσει αυτό το κομμάτι. Άλλοι θα βρουν επιτέλους λίγη ηρεμία, μετά από την ένταση πολλών εβδομάδων. Για κάποιους θα ενισχυθεί η ονειροπόληση, χωρίς να σημαίνει ότι θα ζουν μέσα σε παραμύθι. Κάποιοι άλλοι ενδέχεται να καταλήξουν μπερδεμένοι ή παραγκωνισμένοι. Ό,τι κι αν προκύψει όμως, το σίγουρο είναι ότι αρχίζει η άνοδος.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Όλο το Σαββατοκύριακο η Αφροδίτη θα συνευρίσκεται με τον Πλούτωνα, καθώς ο Ερμής θα είναι σε τρίγωνο με τον Ουρανό. Η Αφροδίτη και ο Ερμής κινούνται μαζί, μοιράζονται την άμπωτη και την παλίρροια.

Η γλυκιά και χαρωπή επιθυμία αναμένει στα σκοτεινά για να ξεπηδήσει… Αυτό μπορεί να οδηγήσει στη διασκέδαση, μπορεί όμως να φέρει και μια συνειδητοποίηση που θα αλλάξει την οπτική σας στα πράγματα. Είναι και τα δύο, κανένα ή και όλα τα ενδιάμεσα, όμως η επιθυμία είναι αυτή που θα προσθέσει κάποιες απρόσμενες λεπτομέρειες.

Οι αισθήσεις εντείνονται και αυξάνεται η ανάγκη της γνώσης. Κάθε γνώση ωριμάζει το υγιές μυαλό, άσχετα αν η πληροφορία είναι η επιθυμητή ή όχι. Μπορεί να αφορά κάτι γήινο, μπορεί να φτάσει και μέχρι την απρόσμενη εκδήλωση μιας αγάπης. Είτε μιας σοκαριστικής αφύπνισης.

zodia-zvdia-75

Την Κυριακή το πρωί η Σελήνη θα φύγει από τους Ιχθύες και θα περάσει στον Κριό, το ζώδιο που κυβερνά ο Άρης. Εκεί θα διπλασιαστεί η φλόγα, καθώς θα σχηματίσει τρίγωνο με τον Ήλιο που βρίσκεται τον Λέοντα.

Αυτή είναι μια καινούργια ενέργεια, που πυροδοτείται από τη δράση. Ο Κρόνος βρίσκεται στον Τοξότη, άρα είναι λίγο μακριά για να σχηματίσει τρίγωνο με τον Ήλιο. Όμως η ενέργεια έχει αναζωπυρωθεί όμορφα, και η Σελήνη είναι αυτή που θα τρυπώσει σε ένα τρίγωνο με τον Κρόνο. Κέφι, λιακάδα και αισιοδοξία: υπέροχη μέρα για δράση!

Αλήθεια, εσείς τι σχέδια έχετε για το Σαββατοκύριακο;

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia