ζωδια για ελευθερους Σαββατο 03/10

evdomadiaies-erwtikes-provlepseis-zwdia-30-6-6-7

ζωδια για ελευθερους Σαββατο 03/10

ζωδια κριός

Σας αρέσει να είστε πάντα οι πρώτοι που δοκιμάζετε το κάθε τι καινούριο που εμφανίζεται στο προσκήνιο. Σήμερα λοιπόν είναι η ιδανική ημέρα για να δοκιμάσετε αυτό το νέο στέκι μπαρ για το οποίο γίνεται πολύ φασαρία τώρα τελευταία. Ντυθείτε ώστε να εντυπωσιάσετε και θα δείτε που θα γίνετε τελικά εσείς το θέμα συζήτησης εκεί……

 

ζωδια ταύρος

zodia-taro-45

Εισέρχεστε σε μία μεταβατική περίοδο όσο αφορά την ερωτική σας ζωή. Επικεντρωθείτε στα στοιχεία που θέλετε να αφήσετε πίσω σας , και σε εκείνα που θέλετε να εξακολουθείτε να έχετε. Επίσης αφιερώστε κάμποσο χρόνο οραματιζόμενοι ακριβώς το πως βλέπετε το μέλλον σας να είναι (πως θέλετε να είναι).Είναι μέσα στα πλαίσια της δύναμης που έχετε να κάνετε το όραμα σας πραγματικότητα.

 

ζωδια δίδυμοι

Κουραστήκατε μήπως το να περιμένετε να σας προσέξει το άτομο που ήδη έχετε βάλει στο μάτι; Ε τότε πάρτε εσείς την πρωτοβουλία και πλησιάστε το ζητώντας του ή της να βγείτε για μια βόλτα μαζί. Άλλωστε στην εποχή που ζούμε δεν υπάρχει πλέον κανένας κανόνας που να οριοθετεί το ποιος οφείλει να ζητήσει τον άλλον έξω , πλέον. Και αφού δείξετε ότι έχετε τα κότσια να πάρετε μια κατάσταση στα χέρια σας, φροντίστε να δείξετε και το πόσο ακαταμάχητοι ερωτικά είστε πραγματικά.

 

ζωδια καρκίνος

Το καλό πράγμα αργεί να γίνει- λέει η παροιμία. Κρατήστε αυτή την λαϊκή ρήση στο μυαλό σας και κάθε φορά που νιώθετε μέσα έντονα την ανάγκη να προ τρέξετε σε κάτι στη ζωή σας, επαναφέρετε το γνωμικό αυτό στη σκέψη σας. Αν και είναι αρκετά δελεαστικό το να ξέρεις το τι θα συμβεί την επόμενη ώρα-ημέρα-μήνα-χρόνο κλπ…. καλύτερα να μειώσετε την ταχύτητα σας και να ζείτε με χαρά την κάθε ημέρα. Ας μην ξεχνάμε ότι το ταξίδι είναι που κάνει τον προορισμό όμορφο στο κάτω κάτω.

zvdia-zwdia-tarw

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

ζωδια λέων

Γιατί δεν δοκιμάζετε να κάνετε κάτι εντελώς διαφορετικό αυτό το Σαββατοκύριακο; Για παράδειγμα να παρακολουθήσετε ένα μάθημα που γίνετε στο μουσείο του Δήμου σας ή στο κοινοτικό κέντρο; Διαλέξτε μία τέχνη που θέλετε να διδαχθείτε , αρπάξτε από το χέρι ένα φιλαράκι σας και δηλώστε συμμετοχή. Ή πηγαίνετε σόλο και χρησιμοποιήστε την ομορφιά σας ώστε να κάνετε νέες γνωριμίες. Πακετάρετε επίσης μερικά σνακ και μοιραστείτε τα με όποιο άτομο σας ελκύει περισσότερο εκεί…

 

ζωδια παρθένος

Με την τόσο απαιτητική εργασία σας και πολυάσχολη κοινωνική ζωή σας, είστε πάντα εν κινήσει, και παρόλα αυτά ακόμα έχετε αρκετή ενέργεια για όλα τα υπόλοιπα πράγματα που θέλετε να κάνετε; Αν μπορούσατε να δημιουργήσετε ένα προϊόν το οποίο θα μετέδιδε την ενέργεια σας και στους υπολοίπους ε τότε θα γινόσασταν πραγματικά πάμπλουτοι! Προκαλέστε τα άτομα με τα οποία βγαίνετε ,… να κρατήσουν τον δικό σας ρυθμό ζωής…

 

ζωδια ζυγός

Τηλεφωνήστε στον ή στην αγαπημένη σας παρτενέρ για χορό- σήμερα έχετε διάθεση να τριγυρίσετε όλα τα μπαρ της πόλης και να ξεφαντώσετε ως το πρωί. Και όπως πάντα τίποτα δεν μπορεί να σας σταματήσει. Η θετική ενέργεια ρέει από μέσα σας, και ποτέ άλλε δεν φαινόσασταν ή δεν ήσασταν καλύτερα.! Μην απορήσετε λοιπόν αν σήμερα το βράδυ , σας πλησιάσουν περισσότερα άτομα από ότι συνήθως και σας πιάσουν την κουβέντα ή ρωτήσουν για τις χορευτικές σας φιγούρες.

zodia-astra-tarot

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

ζωδια σκορπιός

Έχει περάσει στα αλήθεια τόσος πολύ καιρός από την τελευταία φορά που τρέξατε που πραγματικά έχετε ξεχάσει που έχετε τοποθετήσει τα παπούτσια για το τρέξιμο; Ε τότε λοιπόν ήρθε η στιγμή να βάλετε και παλι στη ζωή σας ένα καθημερινό πρόγραμμα γυμναστικής εξάσκησης. Η υγεία σας είναι πάρα πολύ σημαντική αλλά αν πάλι αυτό δεν σας λέει και πολλά τότε απλά σκεφτείτε πόσο πιο όμορφοι δείχνετε και είστε όταν είστε υγιής. Ας μην ξεχνάμε ότι δείχνουμε ακριβώς όπως νιώθει το σώμα μας.

 

ζωδια τοξότης

Ίσως νιώθετε πως τα εργασιακά σας με τα ερωτικά σας συγκρούονται αυτό το διάστημα. Τόσα πολλά ξενύχτια στο γραφείο αυτομάτως σημαίνει λιγότερα ξενύχτια με την παρέα. Προσπαθήστε τότε λοιπόν να βρείτε μια ακριβέστατη ισορροπία ανάμεσα σε αυτά τα δυο.

 

ζωδια αιγόκερως

Σήμερα αισθάνεστε να έλκεστε από δυο εντελώς αντίθετες επιθυμίες. Από την μία θέλετε να παραμείνετε στο σπίτι σας και να ξεκουραστείτε και από την άλλη θέλετε να βγείτε και να ξεφαντώσετε. Η αλήθεια είναι πως έχει περάσει αρκετός καιρός από την τελευταία φορά που αφήσατε ελεύθερη την αστεία πλευρά του εαυτού σας, οπότε να η απάντηση σας, καλύτερα να βγείτε και να αφεθείτε…. σε αυτήν.

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

ζωδια υδροχόος

Το άτομο το οποίο θέλετε τόσο πολύ να σας δώσει σημασία επιτέλους σήμερα το κάνει , και μάλιστα το κάνει με πομπώδες τρόπο. Επομένως μην τα χάσετε αν κάτι το τρομερά εκπληκτικό σας συμβεί σήμερα…. Πιστέψτε θα είναι μια από τις ιστορίες που θα αποτυπωθεί τόσο πολύ στους πάντες που οι φίλοι σας θα συνεχίζουν να την εξιστορούν χρόνια αργότερα.

 

ζωδια ιχθείς

Η φαντασία σας έχει μαγνητιστεί από ένα άτομο που αποτελεί πραγματικά ένα ζωντανό αίνιγμα. Από την άλλη ούτε και αυτός ή αυτή σας διευκολύνει με το να σας δώσει κάποια στοιχεία που τον ή την αφορούν ή δεν απαντάνε σε τυχόν ερωτήσεις σας,, κάνοντας τα πράγματα ακόμα πιο μυστηριώδη…. όμως αυτό είναι το ωραίο που βρίσκεται σε όλη αυτή την ιστορία εξαρχής. Σας προτείνω λοιπόν να επιμείνετε στην ιστορία αυτή και λίγο -λίγο θα δείτε που θα αρχίσουν ένα ένα τα κομμάτια του παζλ να ενώνονται μεταξύ τους και να σας δίνουν μια κάποια γενική εικόνα για το πρόσωπο αυτό τελικά.

zodia-zvdia-75