ζωδια για ελευθερους 18/02 Σάββατο

taro-zilia

ζωδια για ελευθερους 18/02 Σάββατο

ζωδια κριός
Αν νιώθετε μόνοι ή θλιμμένοι, η προσέγγιση ενός παλιού ρομαντικού σας ενδιαφέροντος δεν θα βελτιώσει τη διάθεσή σας. Αντίθετα η συνάντηση με ένα τοξικό παρελθόν, θα φέρει στην επιφάνεια πολύ πόνο και πολλές πληγές. Αφήστε τα παλιά στη θέση τους, και κοιτάξτε μπροστά.

ζωδια ταύρος
Μπορεί να είστε σε μια φάση που λαχταράτε την ανθρώπινη επαφή, αλλά προσέξτε μην το παρακάνετε και δημιουργήσετε μεγαλύτερα προβλήματα στον εαυτό σας. Ο πόθος δεν είναι αγάπη, γι’ αυτό μην πέσετε σε μια τέτοια παγίδα προκειμένου να γεμίσετε ένα κενό του παρόντος. Καλύτερα αποζητήστε την ανθρώπινη προσέγγιση στους φίλους και την οικογένειά σας.

 

ζωδια δίδυμοι
Μπορεί να ζορίζεστε με τα οικονομικά σας αυτή την περίοδο, αλλά αυτό δεν είναι λόγος να θυσιάσετε και το στυλ σας! Πολλά μπορείτε να κάνετε για να ανανεώσετε την γκαρνταρόμπα σας χωρίς κόστος. Μπορείτε να πηγαίνετε στα παζάρια ανταλλαγής χρησιμοποιημένων υλικών, ή να ανταλλάξετε ρούχα με τους φίλους σας. Επίσης μπορείτε να βάλετε τη φαντασία σας να δουλέψει, να πιάσετε βελόνα και κλωστή και να προσθέσετε ή να αφαιρέσετε στοιχεία στα παλιά τους ρούχα. Κάνει θαύματα μια αλλαγή κουμπιών σε μια παλιά ζακέτα…

zodia-taro-45

ζωδια καρκίνος
Έχετε μια συγκεκριμένη προβληματική συνήθεια. Μπορεί να είναι η συνεχής κατανάλωση ζάχαρης ή το υπερβολικό κάπνισμα. Ό,τι κι αν είναι, πρέπει να σκεφτείτε σοβαρά πλέον να το θέσετε υπό έλεγχο. Αναζητήστε την καλύτερη δυνατή στήριξη ή βοήθεια προς αυτή την κατεύθυνση, γιατί η εποχή απαιτεί από εσάς να είστε πιο υγιείς.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

ζωδια λέων
Ο καιρός περνά, τα πράγματα αλλάζουν, οι άνθρωποι προχωράμε. Αν εσείς εμμένετε στην ιδέα ότι θα καταφέρετε να σμίξετε ξανά με το μακροχρόνιο προηγούμενο ταίρι σας, θα είναι συνετό πλέον να το ξεχάσετε. Η φαντασία σπάνια είναι καλύτερη από την πραγματικότητα σε κάποια πράγματα, γι’ αυτό όσο πιο σύντομα αποδεχθείτε την αλήθεια, τόσο πιο σύντομα θα νιώθετε καλύτερα.

ζωδια παρθένος
Δεν πρόκειται να πετύχετε και πολλά στον ρομαντικό τομέα, αν αρνείστε τόσο πεισματικά να διευρύνετε λίγο το σκεπτικό σας. Τολμήστε να δοκιμάσετε κάτι καινούργιο, ακόμη κι αν ζητήσετε από ένα φιλικό σας άτομο να σας συντροφεύσει. Μπορεί να είναι ένα καινούργιο γυμναστήριο ή ένα νέο στέκι στην πόλη, πάντως σίγουρα θα έχει και πολλούς άγνωστους ανθρώπους που μπορείτε να γνωρίσετε.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια ζυγός
Καλή ενέργεια θα σας περιβάλει σήμερα, σαν μια φούσκα προστασίας από όλες τις αρνητικές δονήσεις που σας έχουν βάλει στόχο… Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να κάνετε όσα θεωρείτε ότι πρέπει, για το δικό σας καλό. Προχωρήστε μπροστά τη ζωή σας με αυτοπεποίθηση, και τη σιγουριά ότι δεν έχετε να χάσετε τίποτα σε κανέναν τομέα.

ζωδια σκορπιός
Υπάρχει ένα άτομο που μέχρι τώρα θεωρούσατε ότι είναι έξω από τα «όριά» σας, ωστόσο ξαφνικά γίνεται διαθέσιμο. Αυτή η αναπάντεχη τροπή των γεγονότων σίγουρα δημιουργεί μια ενδιαφέρουσα κατάσταση για εσάς, και φυσικά θέλετε να πάρετε αυτό το ρίσκο. Καλό θα είναι να προχωρήσετε με σύνεση, και να μετρήσετε καλά τις πιθανές απώλειές σας στο μέλλον…

ζωδια τοξότης
Σήμερα θα επικρατήσει η επικοινωνία. Η γλώσσα του σώματος, τα βλέμματα είναι καλά, όμως τώρα πρέπει να επιστρατεύσετε τα λεκτικά σας χαρίσματα – μέχρι σημείου φλυαρίας! Δεν πρέπει να αφήσετε τίποτα στην τύχη, δεν θα κερδίσετε κάτι με υπονοούμενα ή μισόλογα. Αν θέλετε κάτι ή κάποιον, δηλώστε το και δείτε το ως δεδομένο γεγονός!

zwdia-768

ζωδια αιγόκερως
Κάποιος φαίνεται να μην έχει κατανοήσει κάτι σημαντικό σήμερα, σε σημείο που να φέρνει πολλούς σε δύσκολη θέση. Αυτό που μπορείτε να κάνετε, είναι να μιλήσετε με το εν λόγω άτομο προκειμένου να του εξηγήσετε τα δεδομένα. Πάντως η συμβουλή για εσάς είναι να μην αναμιχθείτε καθόλου, αν όσα τεκταίνονται δεν αφορούν τη δική σας δουλειά.

ζωδια υδροχόος
Σήμερα τα μάτια θα αποκαλύψουν τα πάντα! Γι’ αυτό αν είστε σε αναζήτηση νέου έτερου ήμισυ ή αν θα βγείτε πρώτο ραντεβού, επικεντρωθείτε στα βλέμματα. Οι λέξεις δεν έχουν καμία σημασία. Αν λέγονται πολλά αλλά δεν φαίνεται τίποτα, δεν υπάρχει αποτέλεσμα. Στην αντίθετη περίπτωση, η επαφή θα είναι ακαριαία!

ζωδια ιχθύες
Η γνωριμία με έναν καινούργιο άνθρωπο είναι μια αργή και σταθερή διαδικασία. Είναι εσφαλμένη η εντύπωσή σας ότι μάθατε τα πάντα για κάποιον σε μια νύχτα ή το αντίθετο. Ούτε κι εσείς πρέπει να αποκαλύπτετε πάρα πολλά από εσάς, πολύ σύντομα. Δεν πρέπει να χαλάτε το μυστήριο…

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις