ζωδια για ελευθερους 26/11 Πεμπτη

zwdio-astrologia-aris-skorpios

ζωδια κριός

Με το να περιμένετε το φλερτ σας να κάνεις αυτός ή αυτή το πρώτο βήμα απλά θα καταφέρετε να τρελαθείτε εντελώς. Για αυτό κάντε μία χάρη στον εγκέφαλο σας , και πάρτε την πρωτοβουλία πρώτοι εσείς. Δρομολογήστε το σύνολο των ενεργειών σας και έπειτα δείτε που οδηγεί η όλη κατάσταση. Υπάρχει περίπτωση να χτυπάτε μάλιστα το κεφάλι σας στο κεφάλι σας , γιατί δεν το κάνατε νωρίτερα.

 

ζωδια ταύρος

zodia-taro-45

Η αλλαγή κρύβεται στις σκιές. Αντί όμως να φοβάστε το αναπόφευκτο, σας συμβουλεύω να το αποδεχθείτε. Η ποικιλία κάνει την ζωή και τον έρωτα ενδιαφέρον. Για να αντεπεξέλθετε με αυτή την μετάβαση , πρέπει να είστε ανοιχτοί και ευέλικτοι. Η ισχυρογνωμοσύνη , μόνο πίσω θα σας κρατά.

 

ζωδια δίδυμοι

Η έμπνευση είναι έτοιμη να χτυπήσει ακόμα μια φορά , οπότε ανοίξτε τα μάτια και κρατήστε σημειώσεις. Αφήστε την να σας καθοδηγήσει τόσο εγκεφαλικά όσο και στην καρδιά, στην λύση του ζητήματος που σας προβληματίζει εδώ και αρκετό καιρό

 

ζωδια καρκίνος

Βάλτε το γρήγορο στη σκέψη μυαλό σας σήμερα στο να γράψετε μία δημιουργική προσωπική αγγελία. Ευφυη σχόλια θα ξεπετάγονται από τις άκρες των δαχτύλων σας , με αποτέλεσμα να χρησιμοποιήσετε την γλώσσα για να σας φέρει τον έρωτα στη ζωή σας τελικά.

zodia-astra-tarot

ζωδια λέων

Ως ηγέτης που είστε, οι άνθρωποι ζητάνε από εσάς να λάβετε τις όποιες σκληρές αποφάσεις υπάρχουν. Παρόλα αυτά, αυτό δεν σας δίνει το δικαίωμα να γίνεστε και δικτάτορας των άλλων. Μία στο τόσο λοιπόν, δώστε το δικαίωμα και στο ταίρι σας να επιλέξει την δραστηριότητα ή τον τόπο. Δεν χρειάζεται πάντα να παίρνετε όλες τις αποφάσεις εσείς!.

 

ζωδια παρθένος

Κάποια οικονομικά ζητήματα θα σας κάνουν να νιώσετε έντονη βαρεμάρα σήμερα. Όμως , εκτός και αν έχετε χρήματα για πέταμα, τότε καλύτερα να τσεκάρετε προσεκτικά, τον τραπεζικό λογαριασμό σας. Από την άλλη έχετε το συνήθειο σε κάθε ερωτικό ραντεβού που πηγαίνετε να παίρνετε μαζί σας και την επιταγή μισθοδοσίας. Να το κάνετε κάποιες φορές δεν είναι έγκλημα, όχι όμως όταν το κάνετε κάθε φορά.

zwdia-fotia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

ζωδια ζυγός

Η δημιουργική σας πλευρά θέλει να βγει προς τα έξω και να παίξει!Για το επόμενο λοιπόν ερωτικό ραντεβού σας, σκεφτείτε μερικούς διασκεδαστικούς τρόπους ψυχαγωγίας και εντυπωσιάστε το φλερτ σας με τις εντυπωσιακές καλλιτεχνικές ευαισθησίες που διαθέτετε. Πηγαίνετε τους σε ένα σόου τέχνης ή κάντε τους καντάδα με το αγαπημένο τους τραγούδι.

 

ζωδια σκορπιός

Η αναζήτηση σας για την αγάπη δεν πρέπει για κανέναν λόγο να είναι αγγαρεία. Κάντε λοιπόν την αναζήτηση της εύρεσης της αδελφής σας ψυχής , μια περιπέτεια αντάξια ενός αστέρα της δράσης.! Γίνετε λοιπόν μέλος μίας ορειβατικής ομάδας, ή κάντε μαθήματα σέρφινγκ. Μια γλυκιά συντροφιά αναμένει την άφιξη σας εκεί…

 

ζωδια τοξότης

Ας ξεκινήσει το παιχνίδι. Γνωρίστε καλύτερα το φλερτ σας με το να το προσκαλέσετε για παράδειγμα σε ένα μαραθώνιο video games. Ή σε περίπτωση που είστε περισσότερο της παλαιάς σχολής, βρείτε ένα φλιπεράκι και βάλτε στοίχημα για το ποιος θα κάνει το υψηλότερο σκορ. Ένα είναι σίγουρο. Ότι θα πάρετε έξτρα πόντους από το άτομο αυτό για την όλη δράση και δημιουργικότητα που θα επιδείξετε…

 

ζωδια αιγόκερως

Αν και είστε αρκετά ανυπόμονοι στο να ξεκινήσετε να βγαίνετε και πάλι ερωτικά ραντεβού, σήμερα καλύτερα να ακυρώσετε το όποιο ραντεβού έχετε για να βρείτε τον έρωτα στην ζωή σας. Σήμερα οφείλετε να αφιερώσετε όλη σας την συγκέντρωση , πάνω στην εργασία σας και τα ζητήματα που έχετε αναλάβει. Μόλις λοιπόν τελειώσετε την καθιέρωση των επαγγελματικών σας στόχων, ενεργοποιήστε τους στόχους περί αγάπης και έρωτα.

zwdia-agnh

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

ζωδια υδροχόος

Τα ζευγάρια έχουν έναν μοναδικό τρόπο στο να μας κάνουν να αισθανόμαστε λες και έχουμε αποτύχει στον θέμα της αγάπης και του έρωτα. Όμως και εμείς με την σειρά μας έχουμε κάτι που αυτά δεν έχουν- την ικανότητα να περνάμε τον ελεύθερο χρόνο μας και να τον αξιοποιούμε με όποιον τρόπο μας αρέσει. Για αυτό και σήμερα απολαύστε την ελευθερία σας κάνοντας ότι ακριβώς θέλετε. Όπως λέει και το γνωμικό Άδραξε την ημέρα.

 

ζωδια ιχθείς

Ήρθε η στιγμή να βάλετε τον ίδιο σας τον εαυτό νούμερο ένα στην λίστα των προτεραιοτήτων σας. Βάλτε λοιπόν όλες τις υπόλοιπες δραστηριότητες σας σε αναμονή, και περιποιηθείτε τον εαυτό σας λες και είναι ροκ σταρ. Σήμερα η μέρα είναι αποκλειστικά αφιερωμένη σε εσάς και σε κανέναν άλλον.

zodia-zvdia-75