ζωδια για ελεύθερους 13/02 Σάββατο

ζωδια κριός

Καλό θα ήταν σήμερα να αναζητήσετε άτομα που ταιριάζουν οι απόψεις σας, για να περάσετε ποιοτικό χρόνο μαζί τους. Δεν αποκλείεται μέσα από αυτές τις συναναστροφές να κάνετε και μια νέα φιλία, που μπορεί να πάρει ρομαντική χροιά στη συνέχεια.
Διευρύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο και αποδεχθείτε προσκλήσεις που θα σας έρθουν από απρόσμενους αποστολείς.

ζωδια ταύρος

zodia-taro-45

Έχετε έντονη αίσθηση του χιούμορ, η οποία όμως σήμερα ενδέχεται να φέρει στη ζωή σας ένα άτομο για λάθος λόγους. Καλό θα ήταν να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί όταν ξεστομίζετε τα αστεία σας για να εντυπωσιάσετε.
Μπορείτε να ξεχωρίσετε στους κύκλους σας, χωρίς να αναζητάτε πιασάρικες ατάκες….

ζωδια δίδυμοι

Τα ιδανικά και οι θέσεις σας, είναι στοιχεία που σας κάνουν τόσο ιδιαίτερα άτομα. Γιατί λοιπόν τα ξεχνάτε, μόλις κάποιος που συμπαθείτε ιδιαίτερα εκφράσει μια διαφορετική άποψη; Δεν υπάρχει κανένας λόγος να αλλάξετε τις θεμελιώδεις αντιλήψεις που έχετε ενστερνιστεί όλα σας τα χρόνια.
Αρκεί απλά να συμφωνήσετε ότι εσείς οι δύο διαφωνείτε.

zwdia-tarw-zodia-19

 

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

ζωδια καρκίνος

Σήμερα δεν θα έχετε ιδιαίτερη διάθεση για εξόδους, γι’ αυτό τολμήστε και περάστε τον ελεύθερο χρόνο σας στο σπίτι με έναν κινηματογραφικό μαραθώνιο! Δείτε όλες τις ταινίες που σας κάνουν να γελάτε και σας ανεβάζουν το ηθικό.
Η κωμωδία πραγματικά μπορεί να κάνει θαύματα.

ζωδια λέων

Ο καλύτερος τρόπος για να αποφεύγουμε τις εντάσεις, είναι να φανούμε διαλλακτικοί. Αν η κατάσταση δεν εξελίσσεται όπως θα θέλατε εσείς σε μια συνάντησή σας, αφήστε τη μοίρα να κάνει τη δουλειά της και ακολουθήστε την πορεία που σας χαράζει.
Ξεχάστε για λίγο τον έλεγχο σε όλα που σας εγκλωβίζει και απλά βγείτε να διασκεδάσετε.

zwdia-taro-astra
ζωδια παρθένος

Κάποιες φορές είναι εύκολο να μπορείτε να βάλετε μια σειρά στο χάος, αν σκεφτείτε πού πρέπει να εστιάσετε. Ο καθένας μας έχει τον προσωπικό του τρόπο να οργανώνει τις σκέψεις του.
Ίσως αν ασχοληθείτε να τακτοποιήσετε λίγο την ακαταστασία, να μπορέσετε να γίνετε πιο δημιουργικοί.

ζωδια ζυγός

Δεν χρειάζεται να φτάσετε στο σημείο να κατασκηνώσετε έξω από τη βιβλιοθήκη για να μπορέσετε να έρθετε σε επαφή με κάποιο πνευματικό άτομο. Το διάβασμα είναι πρωταρχικό ενδιαφέρον για κάθε φιλόδοξο μέλος φιλολογικών συλλόγων!
Μήπως να ανοίξετε διάλογο με το όμορφο άτομο απέναντί σας που σας κοιτάζει πολλή ώρα τώρα;


ζωδια σκορπιός

Είναι καιρός να εκμεταλλευτείτε τη δεινότητά σας στην κοινωνική επικοινωνία για να καταφέρετε να βρείτε το τέλειο ταίρι για εσάς. Εγγραφείτε στα ανάλογα ηλεκτρονικά μέσα δικτύωσης ή δοκιμάστε τα οργανωμένα ραντεβού.
Μεγάλο βοήθημα στην οξυδέρκειά σας θα ήταν και τα ερωτηματολόγια για τις σχέσεις.

ζωδια τοξότης

Ανοίξτε διάπλατα το μυαλό σας όταν θα συζητήσετε πολύ σοβαρά θέματα με ένα άτομο που μόλις γνωρίσατε. Μπορεί να είστε παθιασμένοι με τις απόψεις σας, όμως προσπαθείτε να κατανικήσετε την ανάγκη να κάνετε τον απέναντί σας να τις αποδεχθεί με το στανιό.
Μπορείτε να είστε πολύ πειστικός συζητητής, όταν χρησιμοποιείτε τον ήρεμο τόνο της φωνής σας και προσεκτικά επιλεγμένο λεξιλόγιο στα σχόλιά σας.

ζωδια αιγόκερως

Αν η ερωτική σας ζωή δεν σας ικανοποιεί απόλυτα αυτή την περίοδο, ίσως είναι καιρός να σκεφτείτε να αλλάξετε προσέγγιση όσο αφορά τη νέες γνωριμίες. Αφήστε για λίγο το γνωστό σας μπαράκι και προσανατολιστείτε σε κοινωνικές ομάδες που έχουν τα ίδια ενδιαφέροντα με εσάς.
Η πνευματική επαφή είναι σημαντική για εσάς, γι’ αυτό το επόμενο άτομο που θα σας κεντρίσει ενδέχεται να έχει και την αγκαλιά που αναζητάτε!

ζωδια-ταρο-99

 

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

ζωδια υδροχόος

Είναι πολύ βολικό και άνετο να μένετε μέσα στο σπίτι μέσα με το αγαπημένο σας μπλουζάκι και τη φόρμα, αυτό όμως δεν σας κάνει και ιδιαίτερα ελκυστικούς.
Αν θέλετε να προσελκύσετε κάποιο ιδιαίτερο άτομο, καλό θα ήταν να καταβάλετε λίγη περισσότερη προσπάθεια.
Αφήστε για λίγο την αθλητική περιβολή και προχωρήστε στην αποπλάνηση!

ζωδια ιχθύες

Ποια είναι τα όνειρά σας για τη λεγόμενη ιδανική σχέση; Μήπως προσβλέπετε σε έναν σταθερό γάμο και μια μεγάλη οικογένεια; Μήπως αποζητάτε την απόλυτη ανεμελιά με ένα πιστό σκυλάκι;
Κατασταλάξτε σε αυτό που πραγματικά θέλετε, φανταστείτε το ρομαντικό σας ιδεώδες και αρχίστε να κινήστε προς αυτή την κατεύθυνση.