ζωδια για ελεύθερους 16/05 Τρίτη

zwdio-skorpios-afroditi

ζωδια για ελεύθερους 16/05 Τρίτη

ζωδια Κριος
Μην πιέζετε οτιδήποτε ερωτικό αυτή τη στιγμή. Αφήστε για τον εαυτό σας μια έξοδο κινδύνου σε περίπτωση που τα πράγματα πάρουν φωτιά. Ψάξτε στα αποκαΐδια, χωρίς να ρίξετε άλλο λάδι στη φωτιά – θυμηθείτε: η ασφάλεια πρώτα.

ζωδια Ταυρος
Το μήνυμα βρίσκεται στη μέθοδο. Αυτή η κατάσταση απαιτεί μια συζήτηση τετ-α-τετ ή θα είναι καλύτερα να στείλετε ένα μήνυμα ή ένα e-mail; Μην φοβάστε να σηκώσετε το τηλέφωνο. Όσο συμπεριφέρεστε με σεβασμό στον εαυτό σας και στους άλλους, είστε μια χαρά.

 

ζωδια Διδυμοι
Οδεύετε προς μια φανταστική μέρα. Μην συγκρατείστε. Ορμήστε με πάθος και σθένος στη ζωή. Αυτή είναι η καλύτερη στιγμή για να ξεπεράσετε την αναβλητικότητα και να ασχοληθείτε με ένα μακροπρόθεσμο σχέδιο. Τα άστρα θα φροντίσουν να ξεκινήσετε με το δεξί.

zodia-taro-45

ζωδια Καρκινος
Όλο αυτό το πράγμα που προέκυψε σαν ένα καπρίτσιο, εξελίχθηκε πολύ καλά για εσάς. Να περιμένετε άλλη μια απρόσμενη κατάσταση κάποια στιγμή μέσα στη μέρα. Θυμηθείτε: μην το πολυσκέφτεστε. Απλά ακολουθήστε το ένστικτό σας και αφήστε τα πράγματα να κυλήσουν.

tarw-zwdia

ζωδια Λεων
Τα άστρα υποστηρίζουν την οργανωτικότητα τώρα. Θα πρέπει να παραδεχτείτε ότι η ζωή σας είναι λίγο διασκορπισμένη. Ξεκινήστε με το να ενημερώσετε το προφίλ σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και μετά ασχοληθείτε με αυτό τον σωρό από ηλεκτρονικά μηνύματα στο γραφείο σας. Θα αισθανθείτε υπέροχα όταν τελειώσετε.

ζωδια Παρθενος
Μην φοβηθείτε να υποστηρίξετε την άποψή σας σήμερα. Αν θέλετε να μάθετε πού πάει η κατάσταση με κάποιο συγκεκριμένο πρόσωπο, ρωτήστε το. Είστε υπερβολικά πρόσχαροι και ζωηροί για να αφήσετε τον οποιοδήποτε να υπονομεύσει την αυτοεκτίμησή σας.

ζωδια Ζυγος
Όλοι ανυπομονούν να γυρίσουν σπίτι τους αλλά δεν είναι όλα καλά στο γραφείο. Αν εκτυλιχθεί κάποιο δράμα της τελευταίας στιγμής, μείνετε έξω από αυτό. Δεν θέλετε να σας ακολουθούν συναισθήματα πικρίας και αρνητική ενέργεια τις επόμενες ημέρες.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera

ζωδια Σκορπιος
Φιλοδοξείτε να επιτύχετε έναν νέο στόχο – είτε πνευματικά είτε συναισθηματικά είτε και τα δύο. Εξερευνήστε ιδέες έξω από τη ζώνη άνεσής σας. Μην φοβάστε να δοκιμάσετε γιόγκα, διαλογισμό ακόμη και να πάρετε συμβουλή από ειδικό. Να είστε ανοιχτόμυαλοι και οι ευκαιρίες θα έρθουν προς εσάς.

ζωδια Τοξοτης
Αυτή η κατάσταση που βρίσκεται μπροστά σας, μπορεί να είναι η μεγαλύτερη ευκαιρία που είχατε ποτέ ή ένα κακά οργανωμένο σχέδιο. Το αποτέλεσμα εξαρτάται από τη δική σας προσέγγιση και από την προσοχή που θα δείξετε σε κάθε λεπτομέρεια. Αν κάτι έχει αρνητική απήχηση στο ένστικτό σας, υπαναχωρήστε αμέσως.

zwdia-zodia-33

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Αιγοκερως
Μια στενή σχέση είναι κάτι παραπάνω από αυτό που φαίνεται. Κάτι σοβαρό και έντονο μπορεί να συμβαίνει κάτω από την επιφάνεια, γι’ αυτό να δώσετε προσοχή στις μικροδιαφορές. Διαβάστε ανάμεσα στις γραμμές και ανακαλύψτε το μήνυμα.

ζωδια Υδροχοος
Μην φοβάστε να βγείτε από τη ζώνη άνεσής σας σήμερα. Κανονίστε ένα ραντεβού με αυτό τον εξωτικό τύπο ή βρείτε ένα καινούργιο στέκι. Μόνο να θυμάστε ότι δεν είστε υποχρεωμένοι για τίποτα. Αυτό είναι το σπουδαίο στο να είστε ο εαυτός σας.

ζωδια Ιχθυες
Έχετε μήνυμα στο κινητό σας. Είναι από ένα συγκεκριμένο άτομο που σας ενδιαφέρει, αλλά μην απαντήσετε αμέσως. Αφήστε να κορυφωθεί η αγωνία ενώ η καλή ενέργεια ρέει μέσα σας. Μέχρι το τέλος της μέρας, είστε γεμάτοι πάθος και έτοιμοι για όλα.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia