ζωδια για ελεύθερους 16/09 Σάββατο

erwtikes-evdomadiaies-provlepseis-9-15-6

ζωδια για ελεύθερους 16/09 Σάββατο

Ζωδια Κριος
Τα αντικείμενα του πόθου σας που είναι σε φάση να το προχωρήσουν μέχρι τέλους ενδιαφέρονται περισσότερο για το τι υπάρχει μέσα παρά για το τι φαίνεται απέξω. Οι μεγάλες συζητήσεις και το γνήσιο ενδιαφέρον για τις απόψεις σας είναι δύο βασικά στοιχεία ότι τα άτομα που σας διεκδικούν είναι της προκοπής.

Ζωδια Ταυρος
Κάποιος/α βρίσκει την ανυποχώρητη αποφασιστικότητα σας πολύ σέξι και δεν είναι περίεργο. Σε έναν κόσμο γεμάτο με τύπους που άγονται και φέρονται και δεν μπορούν να πάρουν μια απόφαση ή φοβούνται να ηγηθούν των καταστάσεων, εσείς ξεχωρίζετε με έναν ιδιαίτερα ελκυστικό τρόπο.

 

Ζωδια Διδυμοι
Καθώς και εσείς οι ίδιοι είστε εκθαμβωτικοί, τείνετε να έλκεστε από ανάλογους τύπους. Παρά ταύτα, μπορεί να ήρθε η ώρα να αλλάξετε το στυλ σας. Ίσως κάτι πιο γήινο να μπορέσει να σας δώσει την υποστήριξη που λαχταράτε στα κρυφά. Η ποικιλία είναι αυτή που κάνει πικάντικη τη ζωή μας!

zodia-taro-45

Ζωδια Καρκινος
Βάλτε ένα τραγούδι στην καρδιά σας και λίγη χαρά στη ζωή σας. Κάντε κάτι ανούσιο και ακαταμάχητο. Το να είστε σε θέση να απολαμβάνετε την παρέα με τον εαυτό σας, το να εκτιμάτε το ποιος είστε – είναι όλα απαραίτητα βήματα για να μπορέσετε να χαρείτε τη συντροφιά κάποιου άλλου ατόμου.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Ζωδια Λεων
Είστε περίεργοι για αυτό το στυλάτο άτομο. Αυτός ή αυτή δεν δίνει κανένα στοιχείο αλλά εσείς συνεχώς ψάχνετε ό,τι νομίζετε ότι θα μπορούσε να αποτελέσει κοινό θέμα ενδιαφέροντος. Αν μη τι άλλο, θα επεκτείνετε τις γνώσεις σας.

Ζωδια Παρθενος
Μπορεί να είναι απογοητευτικό το να εργάζεστε ή να συνδέεστε με ένα άτομο με το οποίο αισθάνεστε ότι τίποτα δεν είναι αρκετό όση δουλειά και αν κάνετε. Προσπαθήστε να εξηγήσετε γιατί αισθάνεστε ότι πρέπει να καταβάλλετε τόσο μεγάλη προσπάθεια σε αυτή την κατάσταση.

Ζωδια Ζυγος
Είναι η κατάλληλη στιγμή για να βυθιστείτε στην πιο παθιασμένη πλευρά της προσωπικότητας σας. Αντιλαμβάνεστε τι σημαίνει πραγματικά για εσάς το να έρχεστε κοντά με κάποιο άλλο άτομο; Το επιδιώκετε; Όλα γίνονται πιο εύκολα μόλις μάθετε προς τα πού θέλετε να κατευθυνθείτε.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia

Ζωδια Σκορπιος
Το όλο νόημα της αγάπης είναι ότι δεν μπορεί να υπολογιστεί, να μετρηθεί, να κρατηθεί, να είναι ξεκάθαρη ή απλή. Για αυτό είναι καλύτερο να αφήνουμε στους ποιητές, στους καλλιτέχνες και στους συγγραφείς την περιγραφή της. Ξεφορτωθείτε όλους τους περιορισμούς. Να είστε ανοικτοί στις προοπτικές.

Ζωδια Τοξοτης
Κάποιοι άνθρωποι επιλέγουν να συμβιβαστούν, γιατί αν αναζητούν συνεχώς το καλύτερο δεν θα είναι ποτέ ικανοποιημένοι με τίποτα. Εσείς, όμως, ξέρετε ότι ο συμβιβασμός είναι το πιο επικίνδυνο όλων, ιδιαίτερα σε ότι αφορά τον έρωτα.

Ζωδια Αιγοκερως
Εδώ είναι μια άσκηση αυτοεκτίμησης για εσάς: Αφήστε τον καλύτερό σας φίλο να γράψει για εσάς μια προσωπική αγγελία. Δεν χρειάζεται να τη δημοσιεύσετε. Απλώς βάλτε την κάπου που θα τη βλέπετε, για να σας θυμίζει πόσο υπέροχο άτομο είστε.

zodia-zvdia-75

Ζωδια Υδροχοος
Έχετε την αίσθηση ότι υπάρχει κάτι που αιωρείται ανάμεσα σε εσάς και έναν φίλο. Μπορεί να εμπλέκονται σε αυτό και κάποια ερωτικά συναισθήματα που δεν έχουν βρει ανταπόκριση. Ενδιαφέρεστε; Ίσως ήρθε η ώρα να πείτε κάτι για αυτό που (δεν) συμβαίνει.

Ζωδια Ιχθυες
Είστε στην πρίζα. Όταν συμβαίνουν καλά πράγματα δεν θα πρέπει να ανησυχείτε για τα κακά πράγματα που μπορεί να παραμονεύουν στη γωνία. Τα άστρα λένε να χαρείτε αυτές τις στιγμές όσο διαρκέσουν. Συνήθως η καλή τύχη οδηγεί σε περισσότερη.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera