ζωδια για ελεύθερους 16/10 Κυριακή

zwdia-savvatokyriako-27-29-6

ζωδια για ελεύθερους 16/10 Κυριακή

ζωδια κριός
Είστε υπερβολικά έτοιμοι για καβγά σήμερα, αλλά για ποιο λόγο; Νιώθετε ότι δεν μπορείτε να μεταδώσετε τις απόψεις σας, λες και κανείς δεν σας ακούει όταν μιλάτε. Κι όμως, ακούν. Μάλιστα δίνουν σημασία σε όλες τις αντιδράσεις σας, πολλοί περισσότεροι άνθρωποι από όσοι νομίζετε – και ο τρόπος σας απομακρύνει έναν συγκεκριμένο.

ζωδια ταύρος
Αν το ζητούμενό σας είναι η πολυτέλεια, αυτήν θα λάβετε. Εργάζεστε πάρα πολύ σκληρά τελευταία, άρα αξίζει ο εαυτός σας και μια παραπάνω περιποίηση. Αν πάλι αποζητάτε μια χαλαρωτική εμπειρία, δοκιμάστε μια συνεδρία γιόγκα. Ανάμεσα στα στενά ρούχα και τις περίτεχνες στάσεις, κανείς δεν ξέρει τι μπορεί να προκύψει…

 

ζωδια δίδυμοι
Κάποιες αλλαγές προβλέπονται στο μέτωπο του σπιτικού σας. Η ιδιοσυγκρασία σας αποζητά την ισορροπία και την αρμονία, μόνο που ο τρόπος που ζείτε τελευταία μόνο αυτά δεν σας παρέχει. Δεν έχει σημασία αν ζείτε μόνοι ή με πολλά άτομα, το παν είναι να διατηρήσετε μια απλότητα και ένα πρόγραμμα τάξης που θα ακολουθείτε κι εσείς και οι άλλοι.

zodia-taro-45

ζωδια καρκίνος
Η δημιουργικότητά σας έχει αφυπνιστεί και έχετε την ακατανίκητη λαχτάρα να κάνετε κάτι γι’ αυτό, κατά προτίμηση στον γραπτό λόγο. Δεν έχει σημασία αν θα είναι μια ρομαντική μυθοπλασία ή ένα ερωτικό γράμμα, εσείς επιστρατεύστε μολύβια και χαρτιά και καταγράψτε τις σκέψεις σας. Μην εκπλαγείτε ωστόσο αν αυτή η δραστηριότητα, σας φέρει περισσότερα ερωτήματα παρά απαντήσεις…

zwdia-zodia-33

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια λέων
Σήμερα θα απαιτήσουν την προσοχή σας θέματα που έχουν να κάνουν με χαρτιά ή γραφειακή εργασία. Για εσάς είναι έτσι κι αλλιώς βάρος αυτές οι δουλειές, πόσο μάλλον την Κυριακή που θέλετε να χαλαρώσετε! Αν όμως καταπιαστείτε με αυτά από νωρίς και τα τελειώσετε, θα σας μείνει όλη η υπόλοιπη μέρα ελεύθερη. Σας προσεγγίζουν πολλές και ενδιαφέρουσες ευκαιρίες.

ζωδια παρθένος
Βιώσατε μια έξαρση ρομαντικής μέθης, γι’ αυτό τώρα νιώθετε όπως την επόμενη μέρα από ένα ξεφάντωμα! Δεν περιμένατε ποτέ να πείτε κάτι τέτοιο, όμως στη φάση που είστε, ακόμη και το συγκεκριμένο άτομο που ευθύνεται για όλο αυτό, σας φαντάζει ανιαρό. Άραγε φταίτε εσείς; Αφήστε το χρόνο να κυλήσει, σκεφτείτε το με πιο ξεκάθαρο μυαλό και θα βρείτε τις απαντήσεις σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ζωδια ζυγός
Έχετε πολύ υψηλές προσδοκίες. Και όταν τα πράγματα δεν κυλούν όπως θέλετε, είστε ικανοί να ακυρώσετε όλα όσα σχεδιάζατε. Μην το κάνετε όμως αυτό στον εαυτό σας. Αν μια συνάντηση σας άφησε απογοητευμένους ή κενούς, απλά ξεχάστε τη. Δεν αρκεί μία αμφίβολη επαφή για να βγάλετε συμπέρασμα για όλα.

ζωδια σκορπιός
Νιώθετε ότι πρέπει να πάρετε μια απόφαση άμεσα, αλλά δεν είναι έτσι. Δεν υπάρχει κανένας ρεαλιστικός λόγος για να κάνετε δηλώσεις αγάπης και πίστης, και να βγείτε να αγοράσετε βέρες. Έτσι κι αλλιώς οι βιαστικές κινήσεις δεν ταιριάζουν στην ιδιοσυγκρασία σας. Ηρεμήστε, το άλλο άτομο δεν πρόκειται να πάει πουθενά στο εγγύς μέλλον.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια τοξότης
Το πρόβλημά σας είναι το μυαλό σας, που το βάζετε να δουλεύει σε υπερωρίες. Η λογική σας είναι αυτή που σας επιτάσσει να βρείτε ένα ταίρι που να έχει δουλειά, να έχει οικονομική αυτονομία και υπευθυνότητα ως χαρακτήρας. Ωστόσο η ιδιοσυγκρασία σας λαχταρά τη δράση, με παρέες από την «άγρια» πλευρά της νύχτας!

ζωδια αιγόκερως
Αν δεν είστε πραγματικά διατεθημένοι να κάνετε όσα χρειάζονται, μην δίνετε υποσχέσεις. Οι άνθρωποι που απευθύνεστε, στηρίζονται στον λόγο σας ειδικά αν αφορά τον ρομαντικό τομέα. Αποφύγετε να δεσμευτείτε σε προτάσεις, αν δεν έχετε πραγματικά την πρόθεση να παραστείτε. Κανείς δεν σας πιέζει.

ζωδια υδροχόος
Έχετε πολλά άτομα στο μυαλό σας αυτή την περίοδο, ωστόσο υπάρχει και ένα ιδιαίτερο που κυριαρχεί στις σκέψεις σας. Δεν αποκλείεται να είναι και μια παλιά φλόγα, την οποία συναντήσετε εντελώς τυχαία στο δρόμο ή εντοπίσατε χαζεύοντας στις ηλεκτρονικές σελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Μην κάνετε καμία απολύτως κίνηση, πριν κατασταλάξει ο αναβρασμός στο κεφάλι σας!

ζωδια ιχθύες
Έχει συμβεί σε όλους να έχουν χωρίσει από μια σχέση πριν πολύ καιρό, ωστόσο να τους κεντρίζει ένα αγκάθι αν μάθουν ότι το άλλο άτομο παντρεύεται ή απέκτησε παιδιά. Πονά πολύ περισσότερο, αν όλα αυτά έγιναν με ένα άλλο άτομο που επίσης γνωρίζατε τότε… Μην ενδώσετε στη θλίψη, σκεφτείτε πόσα όμορφα έχετε βιώσει εσείς στο μεταξύ, και συνεχίστε να ονειρεύεστε πολύ περισσότερα για το μέλλον.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66