ζωδια για ελεύθερους 18/01 Τετάρτη

test-psyxologias-erimos

ζωδια για ελεύθερους 18/01 Τετάρτη

ζωδια κριός
Έχετε φτιάξει ξεκάθαρα στο μυαλό σας τον τέλειο τύπο που σας ενδιαφέρει, μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια. Είναι όμως πιθανό, μέσα στα τόσα συγκεκριμένα που έχετε ορίσει, να σας διαφεύγει η περίπτωση να σας έλξει ένα άτομο που δεν συνάδει με όλη αυτή την τελειότητα! Καλύτερα να διευρύνετε τους ορίζοντές σας, για να μην χάσετε πολλές ενδιαφέρουσες προοπτικές.

ζωδια ταύρος
Σήμερα αφιερώστε λίγο χρόνο για να σκεφτείτε πώς είναι και πώς χειρίζεστε τις σχέσεις σας με τους άλλους. Μήπως έχετε την τάση να χάνετε τον εαυτό σας μέσα στις σχέσεις κάθε είδους; Είναι καιρός να μελετήσετε λίγο αυτό το σημείο και να βρείτε κάποιες καλύτερες ισορροπίες.

 

ζωδια δίδυμοι
Είναι πολλοί οι άνθρωποι στο περιβάλλον σας που θέλουν πάντα να τραβούν την προσοχή πάνω τους. Όσο κι αν τους αγνοείτε, κάποιες φορές καταλαμβάνουν τόσο από το χώρο σας που δεν μπορείτε καν να προσεγγίσετε κάποιο άτομο που σας έλκει. Η συμβουλή για εσάς, είναι να αξιοποιήσετε τη γοητεία σας και να παρασύρετε το εν λόγω άτομο μακριά από τους «εμπόρους της προσοχής»!

zodia-taro-45

ζωδια καρκίνος
Μια νέα ενέργεια έχει μπει στη ζωή σας, που δεν αποκλείεται να αλλάξει το ρομαντικό σκηνικό σας. Δώστε σε αυτή την ευκαιρία αγάπης το χρόνο να ανθίσει. Μην την πνίξετε με πολλά λόγια και φιλοσοφίες, αντίθετα αφήστε της περιθώριο και αέρα να αναπτυχθεί. Τα αποτελέσματα θα σας εκπλήξουν.

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια λέων
Σας διέπει ένας αναμφισβήτητος μαγνητισμός σήμερα, που θα δείτε ότι θα έλκει τους άλλους κοντά σας σαν να έχετε μέλι! Θα θέλουν να χωθούν μέσα στη σαγηνευτική σάρκα σας. Μην διστάσετε καθόλου να μοιραστείτε αυτό το υπέροχο δώρο του σύμπαντος, θα αποζημιωθείτε αδρά!

ζωδια παρθένος
Σήμερα πρέπει να σας απασχολήσει λιγότερο ο τρόπος που σας αντιλαμβάνονται οι άλλοι και περισσότερο το περιεχόμενο των μηνυμάτων που εκπέμπετε. Να ξέρετε ότι εφόσον έχετε βγάλει το συναίσθημά σας, έχετε εκπληρώσει την αποστολή σας. Αν κάποιοι αντιδρούν στη συμπεριφορά σας, δεν σας κάνουν έτσι κι αλλιώς.

ζωδια ζυγός
Είναι δεδομένο ότι είστε από τους καλύτερους αφηγητές του ζωδιακού κύκλου, γι’ αυτό σήμερα καλείστε να αφήσετε αυτό το ταλέντο σας να λάμψει. Αν αρχίσετε να διηγείστε τις ιστορίες σας, είναι βέβαιο ότι όλοι θα κρέμονται από τα χείλη σας. Μην διστάσετε να βάλετε και τον χαρακτηριστικό σαρκασμό σας στην αφήγησή σας!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-oroskopio-11

ζωδια σκορπιός
Η τηλεόραση και ο καναπές σας έχουν εκπληρώσει την αποστολή τους για αυτή τη χρονική περίοδο! Είναι καιρός να ξεκολλήσετε από τα έπιπλα και να βγείτε λίγο από το σπίτι, προκειμένου να καθαρίσει λίγο το μυαλό σας και να εντοπίσετε τα σημεία που έχετε κάνει λάθος…

ζωδια τοξότης
Σήμερα πρέπει να αφιερώσετε χρόνο για να οργανώσετε τη ζωή σας και να βάλετε μπροστά κάποια σχέδια που σας ενδιαφέρουν. Να είστε βέβαιοι ότι μόλις τελειώσετε, θα νιώσετε μεγάλη ανακούφιση και ελευθερία. Θα μπορέσετε έτσι να ασχοληθείτε με ό,τι άλλο σας ευχαριστεί χωρίς καμία ενοχή.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια αιγόκερως
Είναι πιθανό να υπάρχει ένα μυστικό που σας καίει, το οποίο καλείστε σήμερα να βγάλετε από μέσα σας. Η ανειλικρίνεια είναι δηλητήριο και το αντίδοτο είναι πείτε την αλήθεια εκεί που πρέπει. Η καθαρή συνείδηση είναι η καλύτερη οδός για την ευτυχία.

ζωδια υδροχόος
Ίσως να νιώσετε ότι κάτι σας προβληματίζει σήμερα, χωρίς να μπορείτε να το εντοπίσετε. Αφιερώστε λίγο χρόνο στον εαυτό σας, ώστε να βρείτε τι είναι αυτό που σας πονά. Η απάντηση θα έρθει γρήγορα, αν δείξετε και σε εσάς την ίδια κατανόηση και υπομονή που δείχνετε σε όλο τον υπόλοιπο κόσμο.

ζωδια ιχθύες
Η εποχή αυτή είναι ιδανική για να κάνετε καινούργιες γνωριμίες. Δεν έχει σημασία αν θα είναι από τον υπάρχοντα περίγυρό σας ή από κάποια καινούργια δραστηριότητα στην οποία έχετε εμπλακεί. Το βέβαιο είναι ότι θα βρείτε ομοϊδεάτες – και ίσως και ένα καινούργιο ερωτικό ενδιαφέρον…

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65