ζωδια για ελεύθερους 22/01 Κυριακή

zwdia-antithesi-ilioy-ploytwna

ζωδια για ελεύθερους 22/01 Κυριακή

ζωδια κριός
Αρκεί να ενισχύσετε λίγο την κυκλοφορία του αίματος για να νιώσετε ακόμα πιο θερμοί. Πριν βγείτε απόψε, κάντε έναν περίπατο ή λίγες ασκήσεις, θα σας κάνουν να ακτινοβολείτε από υγεία και θα τονώσουν την αυτοπεποίθησή σας. Κανείς δεν ξέρει πού και πότε θα συναντήσετε τον έρωτα!

ζωδια ταύρος
Ένα φιλικό σας άτομο θέλει να ακούσει την ειλικρινή σας γνώμη για κάτι, όμως εσείς διστάζετε; Ίσως θεωρείτε ότι δεν είναι έτοιμοι για την σκληρή πραγματικότητα. Επενδύστε λοιπόν τα σχόλιά σας με ευγένεια και συμπόνια, δεν είναι απαραίτητο να πληγώσετε τα αισθήματά τους.

 

ζωδια δίδυμοι
Αναζητήστε ευκαιρίες που θα σας επιτρέψουν να ενταχθείτε σε μια ομάδα σήμερα. Δεν έχει σημασία αν θα αφορά κάτι επαγγελματικό ή την εθελοντική σας προσφορά σε μια κοινοτική υπηρεσία. Η ανταμοιβή σας θα έρθει λίγο αργότερα, όταν θα βγείτε να γιορτάσετε το καλό αποτέλεσμα.

zodia-taro-45

ζωδια καρκίνος
Πριν πέσετε με τα μούτρα σε μια νέα ερωτική εμπειρία, καλό είναι να είστε συνειδητοποιημένοι. Αναλογιστείτε αν νιώθετε ότι είναι πολύ εύκολο ή αν νιώθετε κάποια πίεση. Αν ισχύει το δεύτερο, καλό είναι να αποφύγετε να πληγωθείτε στην πορεία γι’ αυτό κάντε πίσω όσο είναι νωρίς.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια λέων
Εσείς θα είστε έτοιμοι από νωρίς για να δράσετε σήμερα, όμως όλοι οι άλλοι θα χουζουρεύουν ακόμη στα κρεβάτια τους. Μην βιάζεστε να αδράξετε επαίνους, είναι καλύτερα να περιμένετε και τους υπόλοιπους να βρουν τον ρυθμό τους. Αυτό σημαίνει ομαδικό πνεύμα!

ζωδια παρθένος
Σήμερα οι γυναίκες θα πρέπει να αναζητήσουν την αρρενωπή τους πλευρά, ενώ οι άντρες πρέπει να εστιάσουν στα θηλυκά τους αισθήματα. Η αντίθεση της φύσης σας είναι αυτή που πρέπει να κυριαρχήσει. Ευαισθησία ή ετοιμότητα, η αλλαγή θα σας δώσει αναζωογονητικές νέες οπτικές.

ζωδια ζυγός
Η εσωτερική σας περιέργεια θα είναι σε πλήρη έξαρση σήμερα, γι’ αυτό θα σας κάνει καλό να βρεθείτε με έξυπνους και δημιουργικούς ανθρώπους. Αναζητήστε δραστηριότητες που θα κεντρίσουν το μυαλό σας και φροντίστε την εμφάνισή σας στη βραδινή έξοδο – ποτέ δεν ξέρετε ποιους μπορεί να συναντήσετε…

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera

ζωδια σκορπιός
Μην επιτρέψετε στην παρορμητικότητα να σας κατακλύσει σήμερα. Σκεφτείτε το διπλά πριν καλέσετε έναν αριθμό ή στείλετε ένα μήνυμα… Είστε βέβαιοι γι’ αυτά που ετοιμάζεστε να πείτε; Σκεφτείτε την οπτική του άλλου ατόμου και λειτουργήσετε από εκεί και πέρα.

ζωδια τοξότης
Σε ό,τι κι αν καταπιαστείτε σήμερα, πρέπει να βάλετε την καρδιά και την ψυχή σας. Τα άστρα σας συμβουλεύουν να κάνετε την καλύτερη δυνατή προσπάθεια για τη ζωή σας, γιατί αυτή η δουλειά θα σας αποδώσει εκπληκτικά αποτελέσματα. Κάποιος σας παρακολουθεί και θα εντυπωσιαστεί από τη θέλησή σας.

zwdia-zodia-33

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια αιγόκερως
Μην επιτρέψετε σε αυτή την έντονη ερωτική έλξη να αποσπάσει όλη την προσοχή σας! Γνωρίζετε ότι έχετε κάποιες άλλες προτεραιότητες, που η παρέκκλιση από την πορεία μπορεί να επιφέρει καταστροφή. Να είστε βέβαιοι ότι πολύ σύντομα θα έχετε άπλετο χρόνο για ρομάντζο.

ζωδια υδροχόος
Ο διάβολος θα κρύβεται στις λεπτομέρειες για εσάς σήμερα… Μην αγνοείτε τις κόκκινες σημαιούλες που έχουν υψωθεί, ειδικά στο ρομαντικό πεδίο. Αναζητήστε την πηγή που τις ύψωσε. Η ορθή κρίση θα αποτρέψει πιθανό χάος στο μέλλον.

ζωδια ιχθύες
Είστε από τα άτομα που νιώθετε τρόμο μπροστά στις σιωπές, νιώθετε άβολα. Σήμερα όμως θα βρεθείτε με ένα άτομο που θα σας αποδείξει πόσο απολαυστική είναι αυτή η απόλυτη ηρεμία. Αρκεστείτε στην απλή επαφή, ενδώστε στην τέχνη της σιωπής, ενωθείτε σε ένα εντελώς καινούργιο επίπεδο.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zvdia-taro-00