ζωδια για ελεύθερους 23/03 Πέμπτη

ζωδια για ελεύθερους 23/03 Πέμπτη

ζωδια κριός
Κάτι που μπορεί να πείτε σε έναν φίλο μπορεί να θεωρηθεί αναισθησία εκ μέρους σας. Παρόλο που δεν είχατε την πρόθεση να πληγώσετε κανέναν, τα λόγια σας μπορεί εύκολα να παρερμηνευθούν. Ζητήστε ειλικρινά συγγνώμη και την επόμενη φορά να είστε περισσότερο προσεκτικοί.

ζωδια ταύρος
Μερικές φορές είναι καλύτερα να ξέρετε πότε να ξεπεράσετε τις απώλειες και να προχωρήσετε. Το να είστε υπομονετικοί με κάποιον που δεν σας φέρεται σωστά, δεν θα σας αποζημιώσει μακροπρόθεσμα. Αν οι άλλοι δεν μπορούν να σας σεβαστούν, είναι καιρός να βρείτε κάποιον που θα το κάνει.

 

ζωδια δίδυμοι
Όσο αφορά τον έρωτα, δεν είναι πάντα θέμα τύχης. Όταν γνωρίζεις τι θέλεις από την αγάπη, είναι πιο εύκολο να πάρεις αποφάσεις. Μείνετε συγκεντρωμένοι, διότι το αποτέλεσμα εξαρτάται από εσάς.

zodia-taro-45

ζωδια καρκίνος
Χρειάζεστε απεγνωσμένα αγάπη και φροντίδα. Αντί να βασίζεστε στους άλλους για να σας κάνουν να αισθανθείτε καλύτερα, γιατί δεν δοκιμάζετε να φροντίσετε οι ίδιοι τον εαυτό σας; Καλομάθετέ τον και συμπεριφερθείτε του βασιλικά. Αξίζετε τα καλύτερα.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Λέων
Όταν αποφασίσετε να πείτε σε κάποιο ιδιαίτερο άτομο πώς αισθάνεστε γι’ αυτό, μην μασήσετε τα λόγια σας. Να είστε απόλυτα ξεκάθαροι για τις προθέσεις σας και δώστε του χρόνο να γίνει κατανοητό. Μπορεί να εκπλαγείτε ευχάριστα από το αποτέλεσμα.

ζωδια παρθένος
Σήμερα πιέστε τον εαυτό σας να γίνει κοινωνικός. Ακόμη και εάν θέλετε απλά να πάτε σπίτι και να μην κάνετε τίποτα, ζητήστε από κάποιους φίλους σας να σας κάνουν παρέα για έναν μαραθώνιο ταινιών ή για βιντεοπαιχνίδια. Δεν είναι καλή εποχή για να είστε μόνοι.

ζωδια ζυγός
Σήμερα τα συναισθήματά σας για ένα καινούργιο άτομο, μοιάζουν να κινούνται σε ένα φάσμα ζεστό-κρύο. Μόνο και μόνο επειδή δεν μπορείτε να κατασταλάξετε στη συμπεριφορά σας απέναντι σε αυτό το άτομο, δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να το «κυνηγήσετε» περισσότερο.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ζωδια σκορπιός
Όταν τα γεγονότα σχετικά με κάποιο καινούργιο άτομο στη ζωή σας δεν βγάζουν νόημα, καλύτερα να εμπιστευτείτε το ένστικτό σας. Μερικές φορές μια ενστικτώδης αντίδραση είναι περισσότερο ακριβής, από όσο οι ενδείξεις σας κάνουν να πιστεύετε.

ζωδια τοξότης
Μια φιλική σχέση μπορεί να τεθεί σε κίνδυνο σήμερα, αν συνεχίσετε να απορρίπτετε προσκλήσεις. Σταματήστε να συμπεριφέρεστε αλλοπρόσαλλα και αφήστε τους φίλους σας να γνωρίζουν τι γίνεται. Μπορείτε να είστε απασχολημένοι και παράλληλα να έχετε τους φίλους σας ευχαριστημένους, με την προϋπόθεση ότι θα αφήνετε τις πόρτες της επικοινωνίας ανοικτές.

ζωδια αιγόκερως
Είναι φυσικό να είστε ιδεαλιστές όταν σκέφτεστε πώς θα μπορούσαν να έχουν εξελιχθεί οι σχέσεις του παρελθόντος σας. Αλλά ό,τι έγινε- έγινε. Σκεφτείτε το παρόν και πώς θα διαμορφώσετε το μέλλον σας, με τις αποφάσεις που παίρνετε σήμερα. Έχετε τον έλεγχο του πεπρωμένου σας.

ζωδια υδροχόος
Σήμερα οι φίλοι σας αποδεικνύονται χρήσιμοι, όταν χρειάζεστε μια φρέσκια οπτική για ένα πρόβλημα που σας απασχολεί εδώ και καιρό. Ακούστε τις ιδέες τους με ενδιαφέρον και να είστε ανοικτοί σε μοντέρνες λύσεις χωρίς να τις αμφισβητείτε.

ζωδια ιχθύες
Σήμερα δώστε προσοχή στα μικρά σημάδια, που ενδεχομένως υποδεικνύουν ότι ένας στενός σας φίλος επιδιώκει μια ρομαντική σχέση μαζί σας. Δεν είναι όλες οι ενδείξεις τόσο προφανείς όσο τα λουλούδια και τα γλυκά. Παρατηρήστε τη γλώσσα του σώματός του για σιωπηρές δηλώσεις αγάπης.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zvdia-taro-00