ζωδια για ελεύθερους 26/02 Κυριακή

katy-+-harp

ζωδια για ελεύθερους 26/02 Κυριακή

ζωδια κριός
Η μοίρα θέλει να σας δώσει ένα χέρι βοήθειας αυτή την περίοδο. Γι’ αυτό έρχεται και μειώνει την ταχύτητα με την οποία κινήστε – κατά πολύ! Μείνετε στο μέσο του δρόμου με ένα εξαιρετικά ελκυστικό και ιδιαίτερο άτομο, μια θέση που δεν είναι καθόλου άσχημη αν θέλετε να μιλήσετε ειλικρινά!

ζωδια ταύρος
Ενίοτε τα ταξίδια σας κάνουν να ερωτεύεστε τη διαδρομή, είτε να ερωτευτείτε τουλάχιστον έναν προορισμό. Ό,τι από τα δύο κι αν προκύψει σε εσάς αυτή την περίοδο, εκεί που θα βρεθείτε θα ανακαλύψετε κάτι ή κάποιον που θα κάνει πιο χαρωπά τα βήματά σας!

 

ζωδια δίδυμοι
Εκτιμήστε και αποτιμήστε όσα έχετε βιώσει στη ζωή σας ως τώρα, ώστε να μπορέσετε να αναγνωρίσετε την αληθινή αγάπη όταν θα προσγειωθεί στην αγκάλη σας! Αυτό περιλαμβάνει και το να κοιτάξετε λίγο τη συνολική εικόνα των πραγμάτων.

zodia-taro-45

ζωδια καρκίνος
Δώστε ζωή στην κίνηση! Η ενέργεια και οι έντονες δραστηριότητες είναι στη σημερινή ατζέντα των άστρων για εσάς. Βγείτε και κινηθείτε όσο περισσότερο μπορείτε – και μην εκπλαγείτε αν σας προσεγγίσουν για να σας εκφράσουν θαυμασμό!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

ζωδια λέων
Η πρακτική του να μπείτε σε μια ρομαντική σχέση με τη λογική, είναι λίγο άγνωστη έννοια για εσάς. Αυτό που συνηθίζετε, είναι να ορμάτε με το κεφάλι. Τολμήστε όμως να ρισκάρετε συναισθηματικά, για να βιώσετε τις πιο απρόοπτες και πλούσιες ανακαλύψεις!

ζωδια παρθένος
Η ανήσυχη φύση σας θα σας ξυπνήσει την ανάγκη για περιπλάνηση. Αν δεν μπορείτε να κάνετε άμεσα μια μικρή απόδραση, κάντε μια βόλτα από το ταξιδιωτικό τμήμα ενός βιβλιοπωλείου. Ποτέ δεν ξέρετε τι άλλο μπορεί να βρείτε στους διαδρόμους του, εκτός από βιβλία!

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια ζυγός
Εσείς και ένα άτομο που σας ενδιαφέρει, θα έχετε μια εξαιρετική έμπνευση ταυτόχρονα! Αξιοποιήστε τη συγκυρία για να δείτε κατά πόσο οι δύο σκέψεις αποδίδουν καλύτερα από μία. Χειριστείτε το ως μια δοκιμή, για το αν είστε συμβατοί και σε άλλους τομείς…

ζωδια σκορπιός
Υπάρχει μεγάλη στήριξη από το περιβάλλον σας, στην αναζήτησή σας για μια ουσιαστική αγάπη. Όσο κι αν δεν το πιστεύετε, το μόνο που χρειάζεται είναι να μιλήσετε ειλικρινά και να ζητήσετε βοήθεια. Δώστε αυτή την ευκαιρία σε άτομα του φιλικού ή του οικογενειακού σας περιβάλλοντος.

ζωδια τοξότης
Σήμερα τα άστρα θα σας οπλίσουν με περισσότερη διαύγεια και κατανόηση, όσο αφορά την ερωτική σας ζωή. Είναι η ιδανική στιγμή για να κάνετε βήματα προς μια νέα αρχή, γι’ αυτό δώστε σημασία στο ένστικτό σας.

ζωδια αιγόκερως
Δεν γίνεται να είστε πάντα νικητές, το πιο σημαντικό είναι να βγαίνετε από το καθετί με περισσότερη γνώση και εμπειρία. Ακόμη κι αν δεν είχε αίσια πορεία μια ρομαντική γνωριμία, έχει σημασία ότι συναντήσατε ενδιαφέροντες ανθρώπους που θα παραμείνουν φιλικά στη ζωή σας.

zwdia

ζωδια υδροχόος
Πώς σας φαίνεται η προοπτική να μάθετε την τέχνη του φυσητού γυαλιού; Να ασχοληθείτε με την τήξη μετάλλων; Όσο πιο ασυνήθιστο είναι το αντικείμενο που θα καταπιαστείτε, τόσο το καλύτερο. Είστε σε μια φάση που διψάτε για μάθηση – και ποτέ δεν ξέρετε πού μπορεί να σας οδηγήσει αυτή η εξερεύνηση!

ζωδια ιχθύες
Η αποδοχή είναι ένα δώρο που παρέχει το σύμπαν δωρεάν και απλόχερα. Έχει έρθει η σειρά σας να το συνειδητοποιήσετε, αρχίζοντας από την αποδοχή του εαυτού σας ως έχει. Όταν το κατακτήσετε αυτό, οι σχέσεις όλων των ειδών θα σας φαντάζουν πολύ πιο εύκολες.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις